Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο (The Team Unites) των Power Rangers Samurai;
+9
power24red
ninetales
BnsGoldRanger
XameR_GT
Green Rider
antonito91
Red Forever
lelouch
gantonis
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
The team unites
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο (The Team Unites) των Power Rangers Samurai;
Τετ Φεβ 09, 2011 3:04 pm
Βασικά, εγώ δεν κατάλαβα ποιος ο ρόλος του Μπαλκ και του Σκάιπ, που ήταν αυτό το μέρος και τι δουλειά είχαν εκεί;
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Πως σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο (The Team Unites) των Power Rangers Samurai;
Τετ Φεβ 09, 2011 3:41 pm
poluu kalo to epeisodioo ..!!!!
mallon 8a to kanoun opos stous RPM pou edi3e meta pos eyine o ka8e ranger
mallon 8a to kanoun opos stous RPM pou edi3e meta pos eyine o ka8e ranger
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Τετ Φεβ 09, 2011 6:19 pm
fantazeste o bulk kai o skipe na ginoun rangers?
Τετ Φεβ 09, 2011 8:55 pm
Mόνο σε στυλ καφέ ρέιντζερ μπορούν να γίνουν!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- lelouchPower Ranger
Τετ Φεβ 09, 2011 9:53 pm
gt exo mia periergi ais8isi oti ayto 8a ginei
Τετ Φεβ 09, 2011 9:58 pm
Να σου θυμίσω μια σκηνή;
- lelouchPower Ranger
Πεμ Φεβ 10, 2011 12:12 am
ok i ais8isi epibebeo8ike
Πεμ Φεβ 10, 2011 5:44 pm
Aς πω και γω τη γνώμη μου
Θετικα
-Με έπιασε ανατριχίλα με τις μεταμορφώσεις και το megamode. Πραγματικά μεγάλη πώρωση
-Go Go Samurai. Aπλά epic. Εγινά πάλι παιδί.
-Ο Μike τα σπάει και ο κόκκινος "Φερνάντο Τόρες"
-Ωραίο μωρό η κίτρινη
-Μπαλκ και Σπάικ
-Οτι όλα θυμίζουν mmpr
-25 λεπτά το κάθε επεισόδιο αντί για 20 λεπτά
Aρνητικά
-Αρχισέ απότομα η σειρά. Θα προτιμούσα να δω πως έγιναν rangers και που στο καλό βρήκε τους μορφοποιητές ο δάσκαλος τους
-Δεν κατάλαβα ποιος είναι κύριος κακός, δεν συγκράτησα κανένα όνομα
-Πέραν του Mάικ πως λέγονται όλοι οι άλλοι???
-Τα ζορντς δεν μου άρεσαν. Το megazord από την άλλη όμως είναι ωραίο. Μου θύμισε πολύ το megazord των Dairanger/Thunder Megazord
-Δεν μου αρέσουν τα κράνη. Αντίθετα στο megamode είναι πολύ πιο ωραία
Συμπέρασμα
Πολύ καλό το επεισόδιο αλλά ήταν λάθος που ήταν το πρώτο. Γενικότερα πωρώθηκα και συγκινήθηκα με το mmpr feeling
Θετικα
-Με έπιασε ανατριχίλα με τις μεταμορφώσεις και το megamode. Πραγματικά μεγάλη πώρωση
-Go Go Samurai. Aπλά epic. Εγινά πάλι παιδί.
-Ο Μike τα σπάει και ο κόκκινος "Φερνάντο Τόρες"
-Ωραίο μωρό η κίτρινη
-Μπαλκ και Σπάικ
-Οτι όλα θυμίζουν mmpr
-25 λεπτά το κάθε επεισόδιο αντί για 20 λεπτά
Aρνητικά
-Αρχισέ απότομα η σειρά. Θα προτιμούσα να δω πως έγιναν rangers και που στο καλό βρήκε τους μορφοποιητές ο δάσκαλος τους
-Δεν κατάλαβα ποιος είναι κύριος κακός, δεν συγκράτησα κανένα όνομα
-Πέραν του Mάικ πως λέγονται όλοι οι άλλοι???
-Τα ζορντς δεν μου άρεσαν. Το megazord από την άλλη όμως είναι ωραίο. Μου θύμισε πολύ το megazord των Dairanger/Thunder Megazord
-Δεν μου αρέσουν τα κράνη. Αντίθετα στο megamode είναι πολύ πιο ωραία
Συμπέρασμα
Πολύ καλό το επεισόδιο αλλά ήταν λάθος που ήταν το πρώτο. Γενικότερα πωρώθηκα και συγκινήθηκα με το mmpr feeling
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Παρ Φεβ 11, 2011 12:01 am
εμενα δεν μου αρεσε που αποτωμα εδιξε την σειρα θα μου αρεσε να ειχε λιγο ζουμι τα εφε οκ καλα ηταν παντος ειναι λιγο αντιγραφη απο τουσ sinceger
Παρ Φεβ 11, 2011 12:09 am
Δεν ειναι λιγο ειναι ΑΡΚΕΤΑ μιας και μην ξεχνας χρησιμοποιουν υλικο απο την εν λογω σειρα και αν εισαι πρωτα power ranger fan καλο ειναι να μην τη δεις πρωτα αυτη.
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Παρ Φεβ 11, 2011 12:22 am
παντος στουσ σενται την ειδα μεχρη το τελος ειδα και τους power rangers samurai το 1 επεισοδιο
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Σαβ Φεβ 12, 2011 8:21 pm
Και μένα δεν μου άρεσε αυτό το απότομο θσ θελα να δω πως έγιναν ρειντζέρ δεν μου άρεσε καθόλου ο κόκκινος μα καθόλου η κίτρινη συμφωνώ ωραίο μωρό ο Μπάλκ απο μόνος του δεν έφτανε να φέρει την άνοιξη τον mmpr μου λείπουν οι season που δεν είχα απορίες
Σαβ Φεβ 12, 2011 8:36 pm
Λογικα θα υπαρξουν επεισοδια με εντονα flash backs σαν τους rpm
Σαβ Φεβ 12, 2011 10:11 pm
Ποιος ψήφισε "Θα προτιμούσα να μην αγόραζε ο Saban τα δικαιώματα! "?
Σαβ Φεβ 12, 2011 11:14 pm
Μαλλον ο Αντωνης μιας και ειναι hater της σειρας
Σαβ Φεβ 12, 2011 11:57 pm
Όχι, εγώ ψήφισα πολύ καλό, μιας και ο Σαμπάν έκανε κάτι πέρα από τις προσδοκίες μου!
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης