Final Fantasy IV Complete Collection(psp)
Τετ Φεβ 02, 2011 2:06 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
To compilation θα εχει το Final Fantasy IV(τωρα ποια retro εκδοση αγνωστο,του ps1(; ),snes(; ),gba(; ) αλλα οχι την εκδοση remake του DS και ειναι κριμα.Ανετα την επαιρνε την εκδοση αυτη το psp.Και το δευτερο παιχνιδι της συλλογης ειναι το Final Fantasy IV After the Years που ειναι sequel του IV.To παιχνιδι θα εχει update visuals.Θα κυκλοφορησει εδω την ανοιξη του 2011.
Δειτε την ανακοινωση trailer
To compilation θα εχει το Final Fantasy IV(τωρα ποια retro εκδοση αγνωστο,του ps1(; ),snes(; ),gba(; ) αλλα οχι την εκδοση remake του DS και ειναι κριμα.Ανετα την επαιρνε την εκδοση αυτη το psp.Και το δευτερο παιχνιδι της συλλογης ειναι το Final Fantasy IV After the Years που ειναι sequel του IV.To παιχνιδι θα εχει update visuals.Θα κυκλοφορησει εδω την ανοιξη του 2011.
Δειτε την ανακοινωση trailer
Απ: Final Fantasy IV Complete Collection(psp)
Τετ Φεβ 02, 2011 5:43 pm
Μόλις μου έφτιαξες τη μέρα. Ωραία γιατί δεν το έχω παίξει κιόλας. Μακάρι να βγάλουν και τα 3,5
Πεμ Φεβ 03, 2011 12:10 am
Eπισης και το the 3d birthday που βασιζεται στη σειρα parasite eve ερχεται τον μαρτιο.
Πεμ Φεβ 03, 2011 12:57 am
Aσχετό βέβαια με το θέμα. Το γνωρίζω έχει βγει ήδη στην Ιαπωνία εδώ και μερικούς μήνες
Πεμ Μαρ 24, 2011 10:23 pm
Ω ναι βγήκε και αυτό. Το έχω πλέον. Δυστυχώς δεν μου παίζει όμως, πρέπει να το φτιάξω με eboot exchange. Θα το κάνω αύριο και θα σας πω πως είναι
Πεμ Μαρ 24, 2011 11:35 pm
Στις 19& 22 απριλιου νγαινει για αμερικη και ευρωπη,μηπως το βρηκες με hacked english γλωσσα; Σημερα βγηκε στην ιαπωνια
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης