Ποιο παιχνίδι σας "βασάνισε" μέχρι να το τελειώσετε;
+12
siderislol
BnsGoldRanger
bond tail
Costascss
tim
antonito91
Zeo45
Red Forever
lelouch
gantonis
Green Rider
XameR_GT
16 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Ποιο παιχνίδι σας "βασάνισε" μέχρι να το τελειώσετε;
Παρ Ιαν 07, 2011 12:19 am
Αυτό είναι άλλο παιχνίδι -που μου λείπei και αυτό από τη σειρά! Άλλο είναι το Tomb Raider II (που είναι επίσης γνωστό με την ονομασία The Dagger of Xian) και άλλο το Tomb Raider II Gold (που είναι επίσης γνωστό με την ονομασία TheGreen Ranger έγραψε:gantonis έγραψε:Έχεις τη «δεύτερη» Λαρούλα; Μπορείς να μου κάνεις ένα iso το cd;
- Σπόιλερ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Golden Mask)
Παρ Ιαν 07, 2011 12:25 am
Mπα, εγώ προτιμώ την παλιά κουκ-Λάρα από αυτήν που θα βγει φέτος! Τι έχουν να δουν τα μάτια μου... εκτός αν δε με αφήσουν από το κατάστημα να το αγοράσω λόγω ηλικίας!xamergt έγραψε:Θεωρω τα tomba raider τα παλια για ps one οτι εχουν αισχος χειρισμο και απαιτει χειρουργικη ακριβεια οταν κινησε με τα βελακια.Αυτα δεν τα μπορω εν ετη 2011 γι αυτο αν και μπορω να τα βρω στο psp δεν θα τα παιξω.Εγω απο legend και μετα εμαθα την (Κουκ)Lara και αυτα ειχαν χειρισμο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]tombraider.com/
(Koίτα και τις φωτογραφίες, εγώ ανατρίχιασα )
Παρ Ιαν 07, 2011 12:52 am
Τις εχω δει φοβερη αλλαγη αλα resi
Και σχεδιστηκα την εχουν μια χαρα.
Και σχεδιστηκα την εχουν μια χαρα.
Παρ Ιαν 07, 2011 12:30 pm
gantonis έγραψε:Αυτό είναι άλλο παιχνίδι -που μου λείπei και αυτό από τη σειρά! Άλλο είναι το Tomb Raider II (που είναι επίσης γνωστό με την ονομασία The Dagger of Xian) και άλλο το Tomb Raider II Gold (που είναι επίσης γνωστό με την ονομασία TheGreen Ranger έγραψε:gantonis έγραψε:Έχεις τη «δεύτερη» Λαρούλα; Μπορείς να μου κάνεις ένα iso το cd;
- Σπόιλερ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Golden Mask)
Στο ίδιο site έχει και το 2
Κυρ Ιαν 09, 2011 12:13 am
A, ok! Eυχαριστώ!
Παρ Φεβ 18, 2011 1:22 am
dbz tenkaichi 3 sto easy itan efkolo alla sto normal itan metrio to hard eitan palouki entelos alla to termatisa to epeza ola ta saga sto easy mia fora ksana
Παρ Φεβ 18, 2011 1:45 am
^Καλα εκανες ειναι οπως ειπες παλουκι στο hard.Στο tenkaichi 2 ειχα γινει τοσο ξεφτερι που σε κανενα επιπεδο δυσκολιας δεν εχανα.
Παρ Φεβ 18, 2011 1:49 am
oute sto very strong?
Παρ Φεβ 18, 2011 11:16 am
^^Aν λες για tenkaichi 2 ουτε σε αυτο, εβαζα στο πιο υψηλο επιπεδο(very hard) και το al του αντιπαλου στο μεγιστο και τον λαμαγα
φυσικα ειχα ομως και δυνατους χαρακτηρες
φυσικα ειχα ομως και δυνατους χαρακτηρες
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Παρ Φεβ 18, 2011 2:36 pm
παιδια παίξτε dynasty warriors (ποιο απ όλα αποφασιστε εσείς) και τερματήστε το στο hard ή ultra hard απλά ηδονή
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Παρ Σεπ 30, 2011 7:52 pm
dragonball raging blast 2 το galaxy mode ηταν παρα πολυ δυσκολο αλλα με λιγη υπομονη το τερματησα
Παρ Σεπ 30, 2011 8:14 pm
antonito91 έγραψε:παιδια παίξτε dynasty warriors (ποιο απ όλα αποφασιστε εσείς) και τερματήστε το στο hard ή ultra hard απλά ηδονή
Το 3 στο chaos.Εκεί πραγματικά βλέπεις τι εστί βερίκοκο και φοβάσε τον Lu Bu.Μετά από αυτό τα άλλα θα τα βρείτε πολλύ ευκολα.
Βέβαια μακράν το πιο δύσκολο από όλα είναι το Samurai Warriors : State of War για το PSP στο Chaos...ιδίως ο τελευταίος χάρτης και ο μυστικός...απλά...
Κάποιο άλλα είναι το Ninja Gaiden στο Mentor...έ ρε τι έχω να τραβήξω στο Master Ninja...
- antonito91Συντονιστής
Παρ Σεπ 30, 2011 8:30 pm
Αυτα τα παιχνιδια πιστευω δν τα χορταινεις. Στο 6 ο Lu Bu δν ειναι τοσο απιστευτος. Στο psp δεν ειχα την ευκαιρια παιξω καποιο απ τα παιχνιδια
Παρ Σεπ 30, 2011 8:44 pm
Τα λατρεύω αυτά.Πάντα μου άρεσε να αντιμετωπιζώ χιλιάδες εχθρούς...το 6 ήταν χοντρή μουφα γιατί ληταν σαν τέστ,αλλά το 7 τα σπάει.
- antonito91Συντονιστής
Παρ Σεπ 30, 2011 8:47 pm
εχει βγει για pc?
Παρ Σεπ 30, 2011 8:54 pm
Δεν νομίζω,μόνο για PS360 και PSP.
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή