Power Rangers Super Legends Review
+3
g.antonis
BnsGoldRanger
Green Rider
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Power Rangers Super Legends Review
Κυρ Μάης 23, 2010 1:33 pm
ε δες εκεί που σου είπα τότε,θα το βρεις σίγουρα με 10 ευρώ
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Κυρ Μάης 23, 2010 3:57 pm
siga re paidia iparxei opos eipe o dimtris eiparxei 10-20 euro!
Πεμ Οκτ 07, 2010 12:41 am
Το παιχνιδι εχει λιγους καλους ρειντζερς και ολοι εχουν τον ιδιο ελεγχο.
Πεμ Οκτ 07, 2010 1:43 am
Μου την σπάει που δεν βρίσκω κάποια πράγματα για να ξεκλειδώσω κάποιους. Είναι επίσης ηλίθιο που δεν το εβγαλαν στο psp. Θα το έλιωνα εκεί
Πεμ Οκτ 07, 2010 10:57 am
Eγω επεδη το εχω σε κοπια και μου κολαγε κανα δυο φορες με το που το τερματισα το αφησα.Δεν με ενοιαζε να ξεκλειδωσω τους rangers εκτος και αν ειχαν τον τομι απο τους mmpr, εβαλαν σχεδον ολους απο την σεζον αυτη εκτος του πρασινου ελεος!
Πεμ Οκτ 07, 2010 12:47 pm
Πράγματι μου την έσπασε και μένα αυτό
Πεμ Οκτ 07, 2010 8:42 pm
Νομιζεις αυτο θα εκανε κατι, το ιδιο το παιχνιδι ηταν πατατα.Ολοι οι rangers ειχαν τις ιδιες κινησεις.Το παιχνιδι ηταν μια χαμενη ευκαιρια.Ο φιλος Δημητρης σαν fan το εχει υπερεκτιμημενο αλλα εγω αντικειμενικα το θεωρω μετριοτατο.
Πεμ Οκτ 07, 2010 9:02 pm
den mporo na kano kritiki gt den to exo peksi
Πεμ Οκτ 07, 2010 9:30 pm
Ε τοτε τι λες "δεν εβαλε τον νικ απο mystic force",για αυτο δεν το πηρες;Ή μηπως νομιζεις η παρουσια του θα το εσωζε,φιλε μου καλα εκανες και δεν το επαιξες, διαβασε κανενα απο τα review μου για τα καλα power rangers games σε συγκριση με αυτο και διαλεξε...
Πεμ Οκτ 07, 2010 11:09 pm
Από την πώρωση που είχα εκείνη την εποχή το αγόρασα με το που βγήκε και έλιωσα με τη μία. Αλλά πλέον βαριέμαι να ξεκλειδώσω τους υπόλοιπους rangers. Πράγματι το review είναι υπερεκτιμημένο αλλά εντάξει οι φανς θα γουστάρουν, ειδικά με το σενάριο του παιχνιδιού, το οποίο πραγματικά είναι πολύ καλό καi δεν πρόκειται για παράλληλο σύμπαν, όσα γίνονται ισχύουν. Μάλιστα βγαίνει και άκρη γιατί ο Thrax ήταν κακός αν το σκεφτείςxamergt έγραψε:Νομιζεις αυτο θα εκανε κατι, το ιδιο το παιχνιδι ηταν πατατα.Ολοι οι rangers ειχαν τις ιδιες κινησεις.Το παιχνιδι ηταν μια χαμενη ευκαιρια.Ο φιλος Δημητρης σαν fan το εχει υπερεκτιμημενο αλλα εγω αντικειμενικα το θεωρω μετριοτατο.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης