Dante's Inferno (PSP)
+2
lelouch
Green Rider
6 απαντήσεις
Dante's Inferno (PSP)
Δευ Δεκ 27, 2010 1:17 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σεναριο 8 To σενάριο είναι βασισμένο στο κλασσικό έργο "H κόλαση του Δάντη". Κατά πόσον την ακολουθά θα σας γελάσω. Πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρον να βλέπεις κάποιον να τα βάζει με τον χάρο,όλη την κόλαση και εν τέλει με τον ίδιο τον "Εξω από δω".
Gameplay 8 Πανομοιώτυπο με του god of war, με τη διαφορά ότι υπάρχουν πάρα πολλά άλματα να κάνετε και θα δείτε άπειρες φορές τον ήρωα να πεθαίνει. Κάτι που στο god of war ghost of sparta το είδα το πολύ 10 φορές.
Ηχος 7 Προσωπικά τον βρήκα αδιάφορο. Είχα πολύ χαμηλά τον ήχο γιατί ενοχλούσα και τους γύρω μου με τα κοπανήματα.
Γραφικά 8 Κατώτερα του god of war αλλά όχι και άσχημα
Χειρισμός 8 Αρχικά μου την έσπαγε με τα άλματα, αλλά εν τέλει τον συνήθισα. Τα combo ήταν πολύ καλά και εύκολα να τα κάνεις
Διάρκεια 5 Μου πήρε λίγο περισσότερο από τα 2 δύο god of war αλλά και αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που το τερματίζεις μια φορά και τέλος.
Γενικά 7.3 Πολύ καλό παιχνίδι. Οσοί λατρεύετε τα god of war θα το λατρέψετε
Σεναριο 8 To σενάριο είναι βασισμένο στο κλασσικό έργο "H κόλαση του Δάντη". Κατά πόσον την ακολουθά θα σας γελάσω. Πάντως είναι αρκετά ενδιαφέρον να βλέπεις κάποιον να τα βάζει με τον χάρο,όλη την κόλαση και εν τέλει με τον ίδιο τον "Εξω από δω".
Gameplay 8 Πανομοιώτυπο με του god of war, με τη διαφορά ότι υπάρχουν πάρα πολλά άλματα να κάνετε και θα δείτε άπειρες φορές τον ήρωα να πεθαίνει. Κάτι που στο god of war ghost of sparta το είδα το πολύ 10 φορές.
Ηχος 7 Προσωπικά τον βρήκα αδιάφορο. Είχα πολύ χαμηλά τον ήχο γιατί ενοχλούσα και τους γύρω μου με τα κοπανήματα.
Γραφικά 8 Κατώτερα του god of war αλλά όχι και άσχημα
Χειρισμός 8 Αρχικά μου την έσπαγε με τα άλματα, αλλά εν τέλει τον συνήθισα. Τα combo ήταν πολύ καλά και εύκολα να τα κάνεις
Διάρκεια 5 Μου πήρε λίγο περισσότερο από τα 2 δύο god of war αλλά και αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που το τερματίζεις μια φορά και τέλος.
Γενικά 7.3 Πολύ καλό παιχνίδι. Οσοί λατρεύετε τα god of war θα το λατρέψετε
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Απ: Dante's Inferno (PSP)
Δευ Δεκ 27, 2010 9:31 am
βασικα ο Δαντης δεν ηταν καν σταβροφορος.Για την ακριβια ηταν ενας ποιητης ο οποιος περιγραφε ενα φανταστικο ταξιδι στην κολαση,στο καθαρητιριο,και στον παραδεισο(απο το βιντεοπαιχνιδι μην περιμενετε συνεχεια)
Δευ Δεκ 27, 2010 11:37 am
Ξέχασα να ανεφέρω πως το τέλος έλεγε Το be continued
Σαβ Ιαν 22, 2011 3:25 pm
to kalitero apola , pou ta espage , eitan ta 3~4 bideo pou h piotita tous me ekane na pistebo oti eblepa video se pexnidi tou xbox360.
teleio pexnidi.
teleio pexnidi.
Κυρ Ιαν 22, 2012 7:53 pm
To κατεβασα και εγω για το psp(το εχω στο 360) και ειναι αριστη μεταφορα απο τις μεγαλες κονσολες.Οσο εχω παιξει ειναι ιδιο οπως στο 360,απλα τα γραφικα δεν ειναι τελεια.Στο 360 το παρατησα γιατι δεν καταλαβαινα στα qte ποια κουμπια επρεπε να πατησω
Ισως στο psp το τερματισω και οντως ειναι πιο δυσκολο απο τα god of war.
Ισως στο psp το τερματισω και οντως ειναι πιο δυσκολο απο τα god of war.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Μάης 27, 2012 9:13 pm
Το είχα κατεβάσει παλιά στο psp αλλά κόλλαγε στο loading και το παράτησα το θέμα...
Το animation του πάντως κάτι έλεγε
Το animation του πάντως κάτι έλεγε
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Μάης 27, 2012 10:50 pm
Έχω το καινούριο τσιπαρισμενο. Μάλλον είναι επειδή το κατέβασα όταν πρωτοβγήκε.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Δευ Μάης 28, 2012 1:07 am
Πόπο σε μια υπηρεσία το τερμάτισα αυτό! Μου το έφερε ένας φαντάρος μου γιατί δεν είχα τίποτα να παίξω, και δεν την έβγαζα καθαρή τότε που έκανα πύλη όλη μέρα κι όλη νύχτα. το ξεκίνησα το μεσημέρι και μέχρι το πρωί το είχα τερματίσει! με μικρά διαφημιστικά break!
Δευ Μάης 28, 2012 1:09 am
θα θέλει να κάνεις το παιχνίδι iso και να το πατσάρεις για το νέο firmware. Στάνταρ. Και μένα το OOO Climax Heroes δεν μου παίζει τώρα. Θα θέλει τα ίδιαCostascss έγραψε:Έχω το καινούριο τσιπαρισμενο. Μάλλον είναι επειδή το κατέβασα όταν πρωτοβγήκε.
- CostascssΣυντονιστής
Δευ Μάης 28, 2012 2:28 am
Τώρα άστο. Που να το ξανά κατεβάζω και να ψάχνω για patch...
Δευ Μάης 28, 2012 10:01 pm
Green Ranger έγραψε:θα θέλει να κάνεις το παιχνίδι iso και να το πατσάρεις για το νέο firmware. Στάνταρ. Και μένα το OOO Climax Heroes δεν μου παίζει τώρα. Θα θέλει τα ίδιαCostascss έγραψε:Έχω το καινούριο τσιπαρισμενο. Μάλλον είναι επειδή το κατέβασα όταν πρωτοβγήκε.
αυτο για το klimax heroes 000 και μενα δεν μου παιζει, μετα τη φορτωση κολλα στο loading και σβηνει
Δευ Μάης 28, 2012 10:59 pm
θα δοκιμάσω να το πατσάρω με αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
EDIT->σκατά δεν παίζει πάλι...
EDIT->σκατά δεν παίζει πάλι...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης