- PaidikalexNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 28/11/2019
Τόπος : Αθήνα
Power Rangers: Video Games
Τετ Οκτ 05, 2022 11:40 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είπα να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία που είχα με το συγκεκριμένο game και αν θέλετε να συζητήσουμε πάνω σε αυτό
η και άλλα power rangers video games.
Λοιπόν κατά το 2004 είχα πάει σε ένα βιντεοκλαμπ και έκει που κοίταζα τον φάκελο με την διαθεσιμότητα των τσιπαρισμένων CD για το
ps1 ήμουν ανάμεσα σε 2 επίλογες των power ranger + Spider-Man(2000), όταν είδα πια παιχνίδια power rangers ήταν
διαθέσιμα είδα το time force και το Light speed rescue, αποφάσισα να πάρω το light speed rescue, όταν έτρεξα το παίχνιδι μόνο το intro
με το opening ήταν αρκετά καθηλωτικό τα γραφικά ήταν καρτουνιστικά και κάπως άστεια, η εμπειρίες μου με αυτό το παιχνίδι ήταν φοβέρες
ειδικά το διπλό αν έχετε και έσεις μια αντιστοιχή εμπειρία θα ήθελα να συζητήσουμε και να θυμηθούμε αυτά τα παλιά διαμάντια των rangers.
Είπα να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία που είχα με το συγκεκριμένο game και αν θέλετε να συζητήσουμε πάνω σε αυτό
η και άλλα power rangers video games.
Λοιπόν κατά το 2004 είχα πάει σε ένα βιντεοκλαμπ και έκει που κοίταζα τον φάκελο με την διαθεσιμότητα των τσιπαρισμένων CD για το
ps1 ήμουν ανάμεσα σε 2 επίλογες των power ranger + Spider-Man(2000), όταν είδα πια παιχνίδια power rangers ήταν
διαθέσιμα είδα το time force και το Light speed rescue, αποφάσισα να πάρω το light speed rescue, όταν έτρεξα το παίχνιδι μόνο το intro
με το opening ήταν αρκετά καθηλωτικό τα γραφικά ήταν καρτουνιστικά και κάπως άστεια, η εμπειρίες μου με αυτό το παιχνίδι ήταν φοβέρες
ειδικά το διπλό αν έχετε και έσεις μια αντιστοιχή εμπειρία θα ήθελα να συζητήσουμε και να θυμηθούμε αυτά τα παλιά διαμάντια των rangers.
Αρέσει στους χρήστες giannhs267 και CeliaKorn
- Nickelodeon Power Rangers Games
- Aστεία video για τους Power Rangers
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης