Τι λέτε;
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Jaden vs. Kaiba
Δευ Απρ 02, 2018 12:29 am
Jaden με πολλή δυσκολία... Δεν ξέρω είναι και οι δύο τους ίσοι περίπου
Anyway, jaden
Anyway, jaden
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Απ: Jaden vs. Kaiba
Δευ Απρ 02, 2018 11:13 pm
kaiba. όντως με δυσκολία.
Δευ Απρ 02, 2018 11:17 pm
Κaiba με ευκολία θα πω. Γιατί? Γιατί δεν κρέμονταν από τους μπλε δράκους του. Συνεχώς βελτίωνε το deck του. Kαι προφανώς θα είχε βελτιωμένο ντεκ αν μονομαχούσε με τον Jaden την εποχή του GX.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Δευ Απρ 02, 2018 11:44 pm
Δύσκολη επιλογή. Από τη μία ο Κάιμπα με δεινές τακτικές πιο επιθετικογενείς, από την άλλη ο Τζέιντεν που έχει ένα γενικότερο απρόβλεπτο με τις πολλές ενώσεις ηρώων κλπ. Θα πω Κάιμπα γιατί νομίζω είναι και πιο ευφυής κι ελίσσεται καλύτερα στις καταστάσεις. Ο Τζέιντεν όταν του 'χαν μπλοκάρει πολυμερισμό νίκησε απλά με μια κάρτα που δεν είχε δείξει, οπότε νομίζω μπλοκάρεται γενικότερα εύκολα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Απρ 02, 2018 11:58 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] άμα πεις Kaiba με ευκολία τότε στο προηγούμενο ποστ θα έπρεπε με πολλή ευκολία να έλεγες Yugi. Ο Yugi σκίζει Kaiba κατα τη γνώμη μου, και του kaiba του πετυχαίνουν και φοβερές κάρτες. Γενικά ο Kaiba αν το σκεφτείς είναι ο τύπος:
"Έχω χάσει 1.834.352 φορές αλλά έτσι και κερδίσω 1 φορά θα γίνω βασιλιάς του παιχνιδιού "
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Να πω την αλήθεια ο Jaden όντως πάντα κάτι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή
"Έχω χάσει 1.834.352 φορές αλλά έτσι και κερδίσω 1 φορά θα γίνω βασιλιάς του παιχνιδιού "
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Να πω την αλήθεια ο Jaden όντως πάντα κάτι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή
Τρι Απρ 03, 2018 12:41 am
Απλά σκεφτείτε πως κέρδισε ο Kaiba τον Zigfried von Schroeder. Είμαι σίγουρος θα έκανε κάτι ανάλογο απρόβλεπτο και πιο δυνατό ακόμα με νέους δράκους άνετα
- solPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2018
Τόπος : ρόδος
Τετ Απρ 04, 2018 7:04 pm
kaiba..
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Πεμ Απρ 05, 2018 10:41 pm
Τι διάφορα είχε το 4kids με το ιαπωνικό σ' αυτό το duel?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Απρ 06, 2018 12:24 am
Δεν έχει απλά επειδή είπε το von Schroeder νόμιζα πως έβλεπε το japanese. O Zigfried πάντως ήταν ο πρώτος one turn kill στην ιστορία του yugioh...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης