- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Review - Ninpuu Sentai Hurricaneger
Πεμ Νοε 18, 2010 5:23 pm
Σεναριο 8:Πολλη ενδιαφερον.σχολη νιντζα και εμφανιζοντε και οι Ninja Kabuto Raiger και Fanged Ninja Kuwaga Raiger
Ηρωες 9: Εκτος απο τον Land Ninja Hurricane Yellow.ολοι οι αλλοι μου αρεσαν τρελα.
Κακοι 8: Στους κακους ειχε σχεδον ιδους με τους power rangers ninja storm εκτος απο τον αρχηγος αλλα ειχαν φασι η firabijou ειχε ποιο πολλη πλακα πιστευω.
Ζords 10: Πολλη καλα zords και βεβαια δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο την νιτζα καταιγιδα
Οπλα 7: Τα οπλα που αξιζαν ηταν των Ninja Kabuto Raiger και Fanged Ninja Kuwaga Raiger
Στολες 9:Πολλη ωραιες στολες και μου αρεσαν πολλη oi oμπρελες και τα πεταλα και η σημαιες σε καθε επισοδιο.
Εισαγωγη 8:Καλες τοποθεσειες,ωραια εισαγωγη
Τελος 8:Ωραιο εγινε οτι επρεπε δηλαδη νικανε και οι 5 ηρωες.
Γενικη βαθμολογια: 8.3 την λατρεύω αυτην την σειρά!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ηρωες 9: Εκτος απο τον Land Ninja Hurricane Yellow.ολοι οι αλλοι μου αρεσαν τρελα.
Κακοι 8: Στους κακους ειχε σχεδον ιδους με τους power rangers ninja storm εκτος απο τον αρχηγος αλλα ειχαν φασι η firabijou ειχε ποιο πολλη πλακα πιστευω.
Ζords 10: Πολλη καλα zords και βεβαια δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο την νιτζα καταιγιδα
Οπλα 7: Τα οπλα που αξιζαν ηταν των Ninja Kabuto Raiger και Fanged Ninja Kuwaga Raiger
Στολες 9:Πολλη ωραιες στολες και μου αρεσαν πολλη oi oμπρελες και τα πεταλα και η σημαιες σε καθε επισοδιο.
Εισαγωγη 8:Καλες τοποθεσειες,ωραια εισαγωγη
Τελος 8:Ωραιο εγινε οτι επρεπε δηλαδη νικανε και οι 5 ηρωες.
Γενικη βαθμολογια: 8.3 την λατρεύω αυτην την σειρά!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απ: Review - Ninpuu Sentai Hurricaneger
Πεμ Νοε 18, 2010 5:36 pm
Ωραιο πρωτο review,αλλα κανε edit για να διωρθωσεις τα οποια μικρολαθη.
Πεμ Νοε 18, 2010 6:41 pm
ναι έχεις μερικά ορθογραφικά λάθη. αν θες βάλε και βίντεο με το Intro ή ότι άλλο θες. Η βαθμολογία σου τι είναι αυτό? 19,625
Πεμ Νοε 18, 2010 6:45 pm
Οσό γι'αυτ'ο που με ρώτησες για την σύγκριση κάνε απλά ένα Poll Ηurricanger vs Ninja Storm να ψηφίσουμε και μετά αν θες ανέλυσε τις διαφορές μεταξύ των 2. Ανυπομονώ να δω τι θα γράψεις γιατί οι Ninja Storm μου άρεσαν πάρα πολύ και θέλω να μάθω τις διαφορές που υπάρχουν
- ninetalesΣυντονιστής
Πεμ Νοε 18, 2010 6:47 pm
τοσο μου βγηκε
Πεμ Νοε 18, 2010 7:32 pm
8.375 είναι ο μέσος όρος. Τα προσθέτεις όλα και διαιρείς δια 8
- ninetalesΣυντονιστής
Πεμ Νοε 18, 2010 7:45 pm
μαλον καπου θα εχω κανει λαθος
Πεμ Νοε 10, 2011 12:45 pm
Ωρά και για το δικό μου review
Σεναριο 9: Aπό τη στιγμή που εμφανίζονται οι Gouraijer και μετά ο Hurricanger η ποιότητα της σειράς περνάει σε άλλο επίπεδο και δεν χορταίνεις να βλέπεις τα επεισόδια
Ηρωες 9: Κορυφή όλοι, αν και η αρχική τριάδα ώρες ώρες με ενόχλησε με την χαζομάρα της. Ωστόσο μου άρεσε που ήταν και φυσιολογικοί άνθρωποι και δούλευαν ότι να΄ναι για να τα βγάλουν πέρα. Η ιστορία των Gouraijer και μετά του Hurricanger, πραγματικά ήταν για όσκαρ
Κακοι 10: Καταπληκτικοί. Ειδικά κάποιοι ήταν απίστευτα κακοί
Ζords 10: Από τα καλύτερα. Τα λάτρευα και στους ninja storm
Οπλα 10: Σπαθιά όλοι, αστεράκια όπως κάθε νίντζα που σέβεται τον εαυτό του και ξεχωρισό όπλο για τον καθένα
Στολες 10: Απλά τέλειες, ειδικά του Shurricanger
Εισαγωγη 8: Πολύ σκοτεινό ξεκίνημα της σειράς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν του ίδιου ύφους
Τελος 10: Συγκλονιστική η τελική μάχη, με ένα μεγάλο ερωτηματικό
Μουσική 7: Το intro είχε χαβαλέ, λες και το έγραψαν για τον Κονσταντζό
Το outro ούτε που το θυμάμαι τόσο αδιάφορο που ήταν. Η μουσική επένδυση της σειράς και πάλι ταιριαστή
Γενικη βαθμολογια 9,2: Μια καταπληκτική σεζόν για όλα τα γούστα. Και σκοτεινή και χιουμοριστική σε σωστές δόσεις. Δείτε την οπωσδήποτε!
Σεναριο 9: Aπό τη στιγμή που εμφανίζονται οι Gouraijer και μετά ο Hurricanger η ποιότητα της σειράς περνάει σε άλλο επίπεδο και δεν χορταίνεις να βλέπεις τα επεισόδια
Ηρωες 9: Κορυφή όλοι, αν και η αρχική τριάδα ώρες ώρες με ενόχλησε με την χαζομάρα της. Ωστόσο μου άρεσε που ήταν και φυσιολογικοί άνθρωποι και δούλευαν ότι να΄ναι για να τα βγάλουν πέρα. Η ιστορία των Gouraijer και μετά του Hurricanger, πραγματικά ήταν για όσκαρ
Κακοι 10: Καταπληκτικοί. Ειδικά κάποιοι ήταν απίστευτα κακοί
Ζords 10: Από τα καλύτερα. Τα λάτρευα και στους ninja storm
Οπλα 10: Σπαθιά όλοι, αστεράκια όπως κάθε νίντζα που σέβεται τον εαυτό του και ξεχωρισό όπλο για τον καθένα
Στολες 10: Απλά τέλειες, ειδικά του Shurricanger
Εισαγωγη 8: Πολύ σκοτεινό ξεκίνημα της σειράς, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν του ίδιου ύφους
Τελος 10: Συγκλονιστική η τελική μάχη, με ένα μεγάλο ερωτηματικό
Μουσική 7: Το intro είχε χαβαλέ, λες και το έγραψαν για τον Κονσταντζό
Το outro ούτε που το θυμάμαι τόσο αδιάφορο που ήταν. Η μουσική επένδυση της σειράς και πάλι ταιριαστή
Γενικη βαθμολογια 9,2: Μια καταπληκτική σεζόν για όλα τα γούστα. Και σκοτεινή και χιουμοριστική σε σωστές δόσεις. Δείτε την οπωσδήποτε!
Παρ Νοε 11, 2011 3:59 pm
ΘΑ ψηθω να κατεβασω τη σεζον αυτη, την ειχα βαλει στο ματι.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης