- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Ζητούνται dvd power rangers
Τρι Νοε 14, 2017 10:35 pm
Λογικά οι πιο παλιοί θα θυμάστε κάποια στιγμή, νομίζω γύρω στο 2010-11, μπορεί ωστόσο να κάνω και λάθος, είχε βγει μια συλλογή με διάφορες σεζονς power rangers που ξεκινούσε με mystic force και αν δεν κάνω λάθος τελείωνε με lost galaxy.
Ενδιαφέρομαι για όλα τα dvd εκτός αυτά των mystic force, σε λογική τιμή πάντα και κατά προτίμηση με αντικαταβολή.
Να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή θα γίνει από αρχές του επόμενου μήνα λόγω χρημάτων.
Ενδιαφέρομαι για όλα τα dvd εκτός αυτά των mystic force, σε λογική τιμή πάντα και κατά προτίμηση με αντικαταβολή.
Να σημειωθεί ότι η ανταλλαγή θα γίνει από αρχές του επόμενου μήνα λόγω χρημάτων.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: Ζητούνται dvd power rangers
Τρι Νοε 14, 2017 11:09 pm
τα κανονικα θες ? η πχ να στα κανω ενα κοπι? γιατι τα εχω..
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Νοε 14, 2017 11:10 pm
Αυθεντικά τα θέλω για συλλογή.BnsGoldRanger έγραψε:τα κανονικα θες ? η πχ να στα κανω ενα κοπι? γιατι τα εχω..
Τρι Νοε 14, 2017 11:11 pm
αα οκει φιλε μου σε καποιο σαιτ κατι ειχε δει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι καποιος τα πουλουσε οχι ολα εννοειτε αλλα καπου τα ειχα δει ..
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Νοε 14, 2017 11:14 pm
Α ωραία, ευχαριστώ. Θα ψάξω τότε αν είναι και λίγο στο google και ότι βρω. Αν το ξανά δεις πουθενά ή αν θελήσεις να πουλήσεις τίποτα και εσύ κάποια στιγμή στείλε πμ.BnsGoldRanger έγραψε:αα οκει φιλε μου σε καποιο σαιτ κατι ειχε δει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι καποιος τα πουλουσε οχι ολα εννοειτε αλλα καπου τα ειχα δει ..
Τετ Νοε 15, 2017 2:25 am
ενταξει φιλε
Πεμ Νοε 16, 2017 6:33 pm
Αν βρείτε site γράψτε το μπας και με ενδιαφέρει και μένα
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
- Review - Power Rangers Dino Charge/Power Rangers Dino Super Charge
- Power Rangers MMO
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης