ΜMPR Κουκουρούκου άλμπουμ
+21
giannhsgr
tsironick
thepre913
jimavras
redranger
siston
tomy.is
chrys
tasos5488
redgoldjason
menes
antonito91
Red Forever
Skyranger
ninetales
gantonis
elvis
BnsGoldRanger
XameR_GT
John-Ranger
Green Rider
25 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: ΜMPR Κουκουρούκου άλμπουμ
Πεμ Φεβ 22, 2018 11:09 pm
Δεν είναι νεκρές. Τις είχα ανεβάσει στο photobucket και θέλει premium account για να εμφανιστούν. Θα τις ανεβάσω ξανά αλλού. Ευχαριστώ που με ενημερώσατε
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Φεβ 22, 2018 11:39 pm
Θα σου προτινω ενα πολυ καλό που ανακάλυψα πως μπορεις να φτιαξεις και λογαριασμό. Ειναι το servimg.com ποτε δεν κανει νεκρές. Για να μπεις απλα βάλε τα στοιχεία της forumotion account σου.
Παρ Φεβ 23, 2018 12:01 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- agiasofiaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2018
Παρ Φεβ 23, 2018 11:37 pm
πωπωπω σε ευχαριστουμε να σε καλα λειπουν καποιες σελιδες ομως εεεεεε?παντως ωραιο αλμπουμ
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Φεβ 23, 2018 11:39 pm
Υπήρχε κανεις που το είχε ολοκληρώσει αραγε... Δυσκολο... Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και πάλι
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Σαβ Φεβ 24, 2018 12:46 am
το εχω βρει ολοκληρομενο στο vintage toys 60 eur.
Σαβ Φεβ 24, 2018 12:49 am
Οχι όλες είναι σίγουρα. Το έχω ακόμα το άλμπουμ. Απλά τώρα τις εβαλα ανακατεμένες γιατί έπρεπε να τις κατεβάσω από το το photobucket και να τις ανεβάσω ξανά στο imguragiasofia έγραψε:πωπωπω σε ευχαριστουμε να σε καλα λειπουν καποιες σελιδες ομως εεεεεε?παντως ωραιο αλμπουμ
Πλάκα κάνεις. Τσάμπα είναι. Τότε δεν ήταν καθόλου φτηνές οι σοκοφρέτες. Σε σημερινά λεφτά πρέπει να είχε 3 ευρώ η μία. Eπρεπε να πάρεις ένα σωρό κούτες για να το συμπληρώσειςBnsGoldRanger έγραψε:το εχω βρει ολοκληρομενο στο vintage toys 60 eur.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Σαβ Φεβ 24, 2018 5:49 pm
εγω θυμαμαι καθαρα λιγο αργοτερα τις σοκοφρετες σερενατα ηταν κοκκινες ειχε απεξω τον κοκκινο τουρμπο ρειντζερ και ειχε αυτοκολλητα τουρμποGreen Rider έγραψε:Οχι όλες είναι σίγουρα. Το έχω ακόμα το άλμπουμ. Απλά τώρα τις εβαλα ανακατεμένες γιατί έπρεπε να τις κατεβάσω από το το photobucket και να τις ανεβάσω ξανά στο imguragiasofia έγραψε:πωπωπω σε ευχαριστουμε να σε καλα λειπουν καποιες σελιδες ομως εεεεεε?παντως ωραιο αλμπουμΠλάκα κάνεις. Τσάμπα είναι. Τότε δεν ήταν καθόλου φτηνές οι σοκοφρέτες. Σε σημερινά λεφτά πρέπει να είχε 3 ευρώ η μία. Eπρεπε να πάρεις ένα σωρό κούτες για να το συμπληρώσειςBnsGoldRanger έγραψε:το εχω βρει ολοκληρομενο στο vintage toys 60 eur.
ειχα γεμησει ολο τον τοιχο ... επισης ειχε βγει τοτε κ κουκουρουκου μασκεντ ραιντερ.. το ειχα κιολας.
- agiasofiaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2018
Τρι Φεβ 27, 2018 10:31 am
Green Rider έγραψε:Οχι όλες είναι σίγουρα. Το έχω ακόμα το άλμπουμ. Απλά τώρα τις εβαλα ανακατεμένες γιατί έπρεπε να τις κατεβάσω από το το photobucket και να τις ανεβάσω ξανά στο imguragiasofia έγραψε:πωπωπω σε ευχαριστουμε να σε καλα λειπουν καποιες σελιδες ομως εεεεεε?παντως ωραιο αλμπουμ
σιγουρα λειπουν φιλε μου και απο οτι βλεπω 4 σελιδες αν δεν κανω λαθος γιατι λειπουν τα χαρτακια απο 9 εως 15 , 24 εως 30 , 66 εως 73Πλάκα κάνεις. Τσάμπα είναι. Τότε δεν ήταν καθόλου φτηνές οι σοκοφρέτες. Σε σημερινά λεφτά πρέπει να είχε 3 ευρώ η μία. Eπρεπε να πάρεις ένα σωρό κούτες για να το συμπληρώσειςBnsGoldRanger έγραψε:το εχω βρει ολοκληρομενο στο vintage toys 60 eur.
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Παρ Οκτ 16, 2020 2:38 am
Πωωωω... Δάκρυα νοσταλγίας.
- GeodudePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020
Πεμ Οκτ 22, 2020 12:49 am
Να είσαι καλά για τις φωτογραφίες.
- GioLeverPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2021
Τόπος : Μυτιλήνη
Πεμ Φεβ 11, 2021 9:08 pm
Τι μου θυμισες ρε φιλε τώρα... θυμήθηκα που μαζευα και περιτύλιγματα ..
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης