- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Προσκαλέστε αλλους σε multiplayer παιχνίδια!
Σαβ Οκτ 21, 2017 4:06 pm
Σε αυτό το θέμα θα μιλάμε όταν θελουμε να παιξουμε online με καποιον αλλον από το φόρουμ
Παιζει κανεις drakensang?
Παιζει κανεις drakensang?
Απ: Προσκαλέστε αλλους σε multiplayer παιχνίδια!
Δευ Οκτ 23, 2017 4:39 pm
Λοιπόν τα γράφω μαζεμένα
Tekken 7 & Rocket League στο steam
Tekken Tag Tournament 2 στο ps3
Soul Calibur V, Super Street Fighter IV Arcade Edition, Mortal Kombat 9, UmvC3 (Xbox 360)
Tekken 7 & Rocket League στο steam
Tekken Tag Tournament 2 στο ps3
Soul Calibur V, Super Street Fighter IV Arcade Edition, Mortal Kombat 9, UmvC3 (Xbox 360)
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Οκτ 26, 2017 5:52 pm
Drakensang έπαιζα έναν καιρό.
Αυτήν την περίοδο παίζω το One Piece Pirate Warriors (1) στο ps3 και χρειάζομαι βοήθεια να ξεκλειδώσω το τελευταίο Trophy "We're running away! We stole some gold!", για το οποίο πρέπει να παίξω online με 3 άτομα απο το friend list μου.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Ποιός έχει το game?
Αυτήν την περίοδο παίζω το One Piece Pirate Warriors (1) στο ps3 και χρειάζομαι βοήθεια να ξεκλειδώσω το τελευταίο Trophy "We're running away! We stole some gold!", για το οποίο πρέπει να παίξω online με 3 άτομα απο το friend list μου.
Ποιός έχει το game?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Οκτ 26, 2017 5:54 pm
Το έχω! Στείλε pm να κανονίσουμε. Φτιάχνω και 2 ψεύτικα να πάρεις και τα τρία coins.Costascss έγραψε:Drakensang έπαιζα έναν καιρό.
Ποιός έχει το game?
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:41 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Εχω το Βurning Blood στο steam. Τι λέει αυτό? Δεν το έχω παίξει καθόλου. Βλέπω πως έχεις 30 ώρες παίξει εσύ
Εχω το Βurning Blood στο steam. Τι λέει αυτό? Δεν το έχω παίξει καθόλου. Βλέπω πως έχεις 30 ώρες παίξει εσύ
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:44 pm
Ναι για τα achivments αλλα έχει πολύ μικρό story. Γενικά:
+ Ωραίο Battle System
- Μικρή Ιστορία
- Βαρετή Ιστορία
- Γενικά έχει λίγα να κανεις και γίνεται μονότονο.
- Δεν βρίσκεις εύκολα άτομα να παίξεις online (και έχει κάποια online achievments)
+ Ωραίο Battle System
- Μικρή Ιστορία
- Βαρετή Ιστορία
- Γενικά έχει λίγα να κανεις και γίνεται μονότονο.
- Δεν βρίσκεις εύκολα άτομα να παίξεις online (και έχει κάποια online achievments)
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:53 pm
Θα με ψήσει με το anime πιστεύεις?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Οκτ 26, 2017 8:56 pm
Δε θα στο πρότεινα χωρίς να δεις το ανιμε, γιατί το σημείο που καλύπτει θα σου χαλάσει μερικά από τα καλύτερα και πιο σημαντικα σημεία της ιστορίας. είναι καθαρά για κάποιον που έχει δει εως αυτό το σημείο.Green Rider έγραψε:Θα με ψήσει με το anime πιστεύεις?
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Οκτ 26, 2017 11:04 pm
Ακριβώς ότι είπε ο Red.
Η ιστορία του είναι το πιο bad ass σημείο του ανιμε
Η ιστορία του είναι το πιο bad ass σημείο του ανιμε
Παρ Οκτ 27, 2017 12:45 am
ΟΚ. Οπότε όταν και αν συνεχίσω το anime βλέπουμε.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Νοε 01, 2017 11:50 pm
Ξέχασα να αναφέρω ότι με βοήθησε ο RedLegend στο One piece pirate warriors trophy που ζήτησα πιο πάνω.
Ευχαριστώ και πάλι Red.
Πρέπει να παραδεχτώ ότι συγκεκριμένο game είναι πιο διασκεδαστικό με παρέα.
Red, θέλω να σε ρωτήσω επίσης, το κέρμα του Moby Dick δεν λέει να πέσει. Ισχύει ότι μόνο παίζοντας το Chapter 11 της ιστορίας ξεκλειδώνεις όλα τα κέρματα?
Στάλθηκε από την εφαρμογή Topic'it
Ευχαριστώ και πάλι Red.
Red, θέλω να σε ρωτήσω επίσης, το κέρμα του Moby Dick δεν λέει να πέσει. Ισχύει ότι μόνο παίζοντας το Chapter 11 της ιστορίας ξεκλειδώνεις όλα τα κέρματα?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Νοε 02, 2017 12:06 am
Δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, μου έπεσε κατευθείαν εμένα αυτό που δεν μου έπεφτε ήταν το σήμα του Brook, που τελικά φάρμακα στο saboudy χρησιμοποιώντας τον Brook.Costascss έγραψε:Ξέχασα να αναφέρω ότι με βοήθησε ο RedLegend στο One piece pirate warriors trophy που ζήτησα πιο πάνω.
Ευχαριστώ και πάλι Red.
Αν το Chapter 11 ειανι το marineford, παίξε συνέχεια αυτό ή πήγαινε σε freelοg με τον whitebeard στο marineford παλι. Κάποιοι λένε ότι έχει παραπάνω περιπτώσεις να πέσει αν χρησιμοποιείς σχετικά πράγματα. Αν και για να σου οω την αλήθεια νομίζω ότι είναι τελείως τυχαίο.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης