To μικρό σπίτι στο λιβάδι
+2
XameR_GT
Green Rider
6 απαντήσεις
To μικρό σπίτι στο λιβάδι
Δευ Νοε 01, 2010 12:54 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τα λόγια είναι περιττά
Τα λόγια είναι περιττά
Απ: To μικρό σπίτι στο λιβάδι
Δευ Νοε 01, 2010 2:20 pm
Kαλα εγω και μην σου πω ολη η ελλαδα το λατρεψαμε,φοβερη παραγωγη και καταπληκτικη μεταγλωτιση
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Δεκ 19, 2010 2:40 pm
Εγώ έχω ακούσει μόνο τον τίτλο!
Τρι Αυγ 30, 2011 6:44 pm
enoite bre gantoni . afou otan esei geniosouna h seira telione , peripou
taxi enas filos mou , an kai sta aglika , alla esto iparxoun . ixa bri sena sait merika episodia kai epatha ena mikro sok , otan tous ksanakousa me eliniki foni kai me petakse kamia 20 xronia piso . mia fora h seira an thimame ektelite se 10 season kai pianoun sto filomou kamia 45gb .
apo tin ali einai mia apo tis pio kathares seires pouxoun diksi h tileorasi , gia na mhn anafero pio agathes .
taxi enas filos mou , an kai sta aglika , alla esto iparxoun . ixa bri sena sait merika episodia kai epatha ena mikro sok , otan tous ksanakousa me eliniki foni kai me petakse kamia 20 xronia piso . mia fora h seira an thimame ektelite se 10 season kai pianoun sto filomou kamia 45gb .
apo tin ali einai mia apo tis pio kathares seires pouxoun diksi h tileorasi , gia na mhn anafero pio agathes .
- tasos5488New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2011
Σαβ Νοε 12, 2011 2:00 pm
ω ρε μνημες αυτα ειναι.... η γενια μου και πιο πριν απο εμενα σιγουρα τα θυμουνται...
- chrissaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2013
Τρι Μάης 14, 2013 2:33 am
Καταπληκτική σειρά,δεν ξαναβγαίνουν τέτοιες σήμερα...Τελικά οι μεγαλύτεροι είμαστε τυχεροί,είδαμε τόσες υπέροχες σειρές που έχουν παραμείνει κλασικές,και ας φαίνονται με την πρώτη "απλές" συγκριτικά με όσα βλέπουμε σήμερα..Εγώ και στις σειρές και στα κινούμενα σχέδια θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό,πρόλαβα κι είδα αρκετά 'διαμαντάκια' στα 90'ς.. Κρίμα που υπάρχουν πια ελάχιστα επεισόδια..Και για επανάληψη ούτε λόγος!!Δεν ξέρω καν αν έχει τις κόπιες η κρατική τηλεόραση!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης