Προτάσεις
+3
XameR_GT
Green Rider
Red Forever
7 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Προτάσεις
Τετ Ιουν 27, 2012 3:04 pm
κανένα καινούργιο παιχνίδι στο psp έχει να προτείνει κανείς? Επιασά τα rpg τώρα γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο καλό που να αξίζει ή να μην το έχω τερματίσει. Βγήκε τίποτα καινούργιο της προκοπής?
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Μαρ 28, 2014 11:03 pm
^τιποτα
Σε όσους έχουν ps3 έχω να προτείνω το Journey, δεν το έχω παίξει ποτέ αλλά από video φαίνεται χαλαρωτικό και γενικά εδιαφέρον. Είναι από τους δημιουργούς του Flower.
Σε όσους έχουν ps3 έχω να προτείνω το Journey, δεν το έχω παίξει ποτέ αλλά από video φαίνεται χαλαρωτικό και γενικά εδιαφέρον. Είναι από τους δημιουργούς του Flower.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τετ Απρ 29, 2015 6:14 pm
Update: Πιο πάνω γράφω το Age of Pirates: Caribbean Tales, το οποίο είναι το πιο αγαπημένο μου game που είναι αποκλειστικά για pc. Όμως ξέχασα να βάλω το Age of Pirates 2 (που είναι λίγο πιο εξελιγμένο) και το Pirates of Caribbean που είναι ο πρόγονος του και έχει κάποια καλύτερα χαραχτηριστικά. Μην ξεγελιέστε, το μόνο κοινό που έχει με τις ταινίες είναι ένα πλοίο που λέγεται Black Pearl.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 02, 2017 11:47 pm
Συμφωνω σε πολλά που είπε ο Red Forever (Αν και τα μισα δεν τα γνωρίζω) αλλά θα πιστεύω πως και τα παλιά flash games αξίζουν
- xxxristosssPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2018
Σαβ Μαρ 09, 2019 7:53 pm
Manhunt και The suffering για pc.Για τους λατρεις του horror!
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης