Αγοράστηκαν τα πνευματικά δικαιώματα του UltraSeven X
Τετ Οκτ 11, 2017 1:57 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Για ακόμη μία σειρά του Ultraman αγοράστηκαν τα πνευματικά της δικαιώματα. Συγκεκριμένα στο streaming website [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μπορείτε πλέον να δείτε τη σειρά με επίσημους αγγλικούς υπότιτλους. Ως εκ τούτου το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] θα αποσύρει σύντομα τα torrents της σειράς, ως ένδειξη στήριξης στην επίσημη προσπάθεια.
Διαβάστε περισσότερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Για ακόμη μία σειρά του Ultraman αγοράστηκαν τα πνευματικά της δικαιώματα. Συγκεκριμένα στο streaming website [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] μπορείτε πλέον να δείτε τη σειρά με επίσημους αγγλικούς υπότιτλους. Ως εκ τούτου το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] θα αποσύρει σύντομα τα torrents της σειράς, ως ένδειξη στήριξης στην επίσημη προσπάθεια.
Διαβάστε περισσότερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Αγοράστηκαν τα πνευματικά δικαιώματα του UltraSeven X
Τετ Οκτ 11, 2017 4:26 pm
Είναι ωραία σειρά πιστεύεις αυτή η ultraseven x?
Απ: Αγοράστηκαν τα πνευματικά δικαιώματα του UltraSeven X
Πεμ Οκτ 12, 2017 12:06 am
Δεν έχω ιδέα από Ultraman δεν έχω δει ποτέ κάτι με εξαίρεση μια παλιά ταινία που βοηθούσε το Γκοτζίλα. Το ψήνω πολύ να δω κάτι όμως γιατί οι νεότερες σειρές σίγουρα μοιράζονται στοιχεία από Super Sentai & Kamen Rider και πρέπει να είναι καλές. Τον καινούργιο Ultraman θα δω πρώτα (Ultraman Seed) και αν μου αρέσει θα δω και άλλα μετά
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης