- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Απ: The Troop
Τρι Οκτ 03, 2017 12:41 am
είναι η σειρά που παιζόταν στο nickelodeon??
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 7:10 am
Ναι αυτό που επαιζε το nickelodeon ηταν:
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 5:15 pm
μια ομαδα που πιανουν τερατα, το δείχνει στις 6:00 νμζ
Τρι Οκτ 03, 2017 7:34 pm
Α γι'αυτό δεν το έχω δει ποτέ. Τα τελευταία 6 χρόνια δούλευα καθημερινά τέτοια ώρα. Θα το τσεκάρω τώρα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 7:39 pm
Παλιότερα το έδειχνε 9 το βράδυ, είναι πολύ ωραία σειρά.Green Rider έγραψε:Α γι'αυτό δεν το έχω δει ποτέ. Τα τελευταία 6 χρόνια δούλευα καθημερινά τέτοια ώρα. Θα το τσεκάρω τώρα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 8:55 pm
Οτσν είχε πρωτοερθει Ελλάδα. Το είχε αρκετά χρόνια κιόλας 9 ή 9:30.teliosmetonma έγραψε:αρκετά παλια μαλλον λες... 2011....
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 9:37 pm
ήταν από τα πρωτα live action του nickelodeon μαζί με το drake & josh, icarly, kenan & kel και big time rush...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 9:40 pm
Πρέπει να ήρθε λίγο αργότερα μαζί με το btr. Από την πρώτη μέρα ήταν στάνταρ Drake and Josh και iCarly. Το Kenan και Kel δρ θυμάμαι αν ξεκίνησε τοσο νωρίς. Επίσης δεν θυμάμαι αν υπήρχε και κάτι άλλο από την αρχή αρχή, εκτός από τα δύο που ανέφερα.teliosmetonma έγραψε:ήταν από τα πρωτα live action του nickelodeon μαζί με το drake & josh, icarly, kenan & kel και big time rush...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 9:44 pm
Ναι δικιο εχεις το kenan & kel ηρθε στην ελλαδα το 2011 στις 17:30, τωρα το θυμηθηκα γιατι εδειχνε πριν ακαδημια τερατων
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 9:51 pm
Ναι νομίζω εχςις δίκιο. Γιατί θυμάμαι έβλεπα Ακαδημία και μετά αντικαταστηθηκε από κάτι, αλλά δε θυμόμουν τι,αυτό πρέπει να ταν. Drake and Josh έδειχνε στις 4:30,αν δεν κάνω λαθος και μετά στις 8 που μπήκε το victorious αργότερα, μετά κάτι ψυχαγωγικες εκπμομπες και μετά πάλι Victorious,νομίζω έτσι πήγε., εκτός και αν εκείνες τις εκπομπές τις έβαζε 8:30.teliosmetonma έγραψε:Ναι δικιο εχεις το kenan & kel ηρθε στην ελλαδα το 2011 στις 17:30, τωρα το θυμηθηκα γιατι εδειχνε πριν ακαδημια τερατων
ICarly είχε 9:30 αν δεν κάνω λαθος και μετά έβαζε πάλι παιδικά.
Γενικά στις αρχές είχε πολύ φτωχό πρόγραμμα, Σφουγγαράκη να φανταστείς είχε άνετα 8 φορές τη μερα, 3 πρωί, 3μεσημέρι και 1ή 2 το βράδυ μετά από ICarly ( δεν είμαι σίγουρος για το βράδυ).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Οκτ 03, 2017 10:00 pm
Με τον καιρο εβαλε και true jackson vp στις 22:00 και αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν το backet & skinner... Μπορει να προσθεσε αρκετες αλλα ξεκινησε και εσβεινε πολυ ωραιες σειρες (τρελαινομουν για kenan & kel και icarly...) αν δεις τι εχει τωρα θα θελεις να τους κανεις μηνυση...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης