Captain Planet and the Planeteers
+7
gt1993
just reaper
power24red
ninetales
Skyranger
XameR_GT
Green Rider
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Απ: Captain Planet and the Planeteers
Τετ Οκτ 27, 2010 5:46 pm
Εχω την πρωτη βιντεοκασετα!Μην σου πω δεν κυκλοφορησε αλλη!Αυτο το εδειχνε κανενα καναλι ;Γιατι εγω απο την βιντεοκασετα το εμαθα
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τετ Μαρ 09, 2011 2:09 am
Eιχαν βγει κ αλλες βιντεοκασετες, τις θυμαμαι στα μαγαζια που τις εβλεπα. Ειχα κ γω μια, τωρα οχι πια. Ηταν πασιγνωστο τοτε, παγκοσμίως, κ στην Ελλάδα. Εχεις την πρωτη κασετα?! Τοτε πρεπει να την ανεβασουμε κάπου καποια στιγμη! Την εψαχνα για αναμνησεις.
Ναι, καλα λες , Mega, μιας κ δεν υπηρχε Star τοτε. Ειχαν βγει κ παιχνιδια, φιγουρες κ ολα τα σχετικα. Το εβλεπα, μου αρεζε αρκετα, παρολο που δεν ημουν ποτέ φαν του. Προφανως το επισκιαζαν αλλες σειρες. Δεν θυμαμαι πότε, σιγουρα πιο παλια απ τους Rangers, σε εποχη με χελωνονιντζακια μαλλον.
Ναι, καλα λες , Mega, μιας κ δεν υπηρχε Star τοτε. Ειχαν βγει κ παιχνιδια, φιγουρες κ ολα τα σχετικα. Το εβλεπα, μου αρεζε αρκετα, παρολο που δεν ημουν ποτέ φαν του. Προφανως το επισκιαζαν αλλες σειρες. Δεν θυμαμαι πότε, σιγουρα πιο παλια απ τους Rangers, σε εποχη με χελωνονιντζακια μαλλον.
Τετ Μαρ 09, 2011 2:14 am
Nαι εχω την πρωτη κασετα και η μεταγλωτιση ειναι φοβερη.
- SkyrangerSuper Ranger
Τετ Μαρ 09, 2011 2:22 am
Nαι, στα κινουμενα σχεδια που προβαλονταν τοτε στα Πανελλαδικα καναλια, ηταν πολυ προσεγμενες οι μεταγλωτισεις. Θυμαμαι τα χελωνονιντζακια, τρανσφορμερς, gi joe κτλ... Κ του Saber Rider ηταν πολυ καλή, κατα τη γνωμη μου καλυτερη απ την Αμερικανικη. Το Saber Rider που το βλεπατε? Εγω θυμαμαι μάλλον ερτ3, ίσως κ μακTV . Πριν 3, 4 χρονια το ειχε θυμηθει ενα τοπικο της Θεσσαλονικης κ το βαζε! Βεργίνα τv, κατι τετοιο.
Τετ Μαρ 09, 2011 1:53 pm
Δεν εχω δει ποτε saber rider.Ενα με mecha που το θυμαμαι πολυ καλα ειναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τετ Μαρ 09, 2011 3:21 pm
Καλά σαν το σερίφη κανένα. Τρέχα δες το
Μπορώ να πω ότι είμαι πιο άρρωστος με αυτό παρά με οτιδήποτε άλλο. Πιο πολύ και από τους mmpr μου άρεσε μικρός. Και οι mmpr με ξετρέλαιναν εξαιτίας του. Γιατί τους έβλεπα σαν μια live action εκδοχή του. Φαντάσου πόσο γαμάτο είναι δηλαδή...
Μπορώ να πω ότι είμαι πιο άρρωστος με αυτό παρά με οτιδήποτε άλλο. Πιο πολύ και από τους mmpr μου άρεσε μικρός. Και οι mmpr με ξετρέλαιναν εξαιτίας του. Γιατί τους έβλεπα σαν μια live action εκδοχή του. Φαντάσου πόσο γαμάτο είναι δηλαδή...
- SkyrangerSuper Ranger
Τετ Μαρ 09, 2011 8:19 pm
Δεν περιγραφεται με λεξεις.... γαμάτο δεν λες τιποτα !!! Κ ομως, υπαρχουν ακομα ανθρωποι σε αυτο τον πλανητη που δεν το χουν δει... Γι ολα φταινε τα καναλια της τηλεορασης που δεν παιζουν ξανα παλια κ αγαπημενα! Μακαρι να ιδρυθει καποτε ενα τετοιο καναλι, εστω κ Ιντερνετικο, που ολη μερα να δειχνει τετοια!
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Πεμ Ιουν 09, 2011 2:31 am
εγω βρηκα αυτο
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Πεμ Ιουν 09, 2011 10:02 am
Παιδιά παίζει να έχω και εγώ την πρώτη κασέτα βασικά μόνο αυτή πρεπει να έχω αν δεν την εχει στείλει στο κάδο η μάνα μου
Το έβλεπα μανιωδώς αυτά ήταν καρτούν όχι αυτά τα χαζά που δείχνουν σήμερα
Το έβλεπα μανιωδώς αυτά ήταν καρτούν όχι αυτά τα χαζά που δείχνουν σήμερα
Πεμ Ιουν 09, 2011 12:03 pm
ΚΑι εγω την εχω αλλα επειδη το βιντεο μου εχει χαλαση εχω να τη δω χρονια.Μετα να δωσω 8 ευρω για να την κανω dvd δεν δινω.
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Παρ Ιουλ 01, 2011 10:35 am
Και το έβλεπα θυμάμαι Αλλά από κάποιο σημείο και έπειτα από ότι θυμάμαι ψιλοχάλασε και σταμάτησα να το βλέπω.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης