Gi-Joe
+4
Obiwan88
XameR_GT
plousmike
Green Rider
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Gi-Joe
Πεμ Ιαν 19, 2012 9:48 am
τρελή αμερικανιά, αλλά τότε ήταν από τα αγαπημένα μου, βέβαια τότε ούτε που σκεφτόμουν τι εστί αμερικανιά αλλά τέλος πάντων...τώρα που το βλέπω με τις αμερικάνικες σημαίες και τη φράση "a real american heroe" μου έρχεται να βάλω τα γέλια, αλλά σίγουρα τότε ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά. μέχρι και παιχνίδια G.I.Joe είχα τότε...
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 2:12 pm
εμένα έφαγαν σκούπα κάποια φάση από την μάνα μου...αααα ρε μάνα....μου πέταξε και τα κόμιξ....πάνω από 1000 ευρώ αξίζαν όσα είχα....τέσπα....αλλά θυμάμαι είχα ένα σαν διαστημόπλοιο-αεροπλάνο των G.I.Joe...πολύ παιχνίδι με αυτά σαν πιτσιρίκι....
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 5:10 pm
και το ράμπο έχω δει! άλλη φάση η κόκκινη κορδέλα και το μαχαίρι στο άρβυλο!!!
Πεμ Ιαν 19, 2012 5:27 pm
εχω κανει θεμα Μιχαλη για τον αρβυλοφονια,ψαξτο καπου θα ειναι(cartoons)
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 5:40 pm
χαχαχα θα τα δώ όλα, προς το παρόν βλέπω αυτά τα οποία δεν έχει δημοσιεύσει κανείς απάντηση και τα κάνω πιο "ενεργά", αλλά είναι πάρα πολλά ρε γμτ!
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 5:48 pm
λολ, το έκανες κι εσύ αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα? μπράβο ρε θηρίο. Άσχετο, υπάρχει επιλογή να μου έρχεται μέιλ μόλις δημιουργείται καινούργιο θέμα? σε άλλο forum που είχα δουλέψει σαν mod είχε και ήταν πολύ βολικό.
Πεμ Ιαν 19, 2012 5:59 pm
Ποιο;plousmike έγραψε:λολ, το έκανες κι εσύ αυτό που προσπαθώ να κάνω τώρα? μπράβο ρε θηρίο.
Ναι αυτο που λες για το email ισχυει.
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 6:06 pm
να βρίσκεις και να απαντάς σε όλες τις αναπάντητες δημοσιεύσεις.
όταν λες ισχύει, τί εννοείς? ότι υπάρχει επιλογή και στο δικό μας forum???
όταν λες ισχύει, τί εννοείς? ότι υπάρχει επιλογή και στο δικό μας forum???
Πεμ Ιαν 19, 2012 6:15 pm
Ναι θα σου ερχονται στο email σου ενημερωσεις σχτικα με πμ που εχεις εδω ή απαντησεις σε θεματα που συμμετεχεις.Βεβαια δεν το βρισκω χρησιμο.Γιατι να μην μπαινω εξαρχης εδω;Βεβαια αν δεν μπορω να μπω εδω, μπορω να ενημερωνομαι απο email οποτε μια χρησιμοτητα εχει.
Αυτο για τα ποστ δεν το κανω.Απαντω παντα σε οσα με ενδιαφερουν.Εχεις δει ποστ μου στο τοπκ για fotball manager2012?
Αυτο για τα ποστ δεν το κανω.Απαντω παντα σε οσα με ενδιαφερουν.Εχεις δει ποστ μου στο τοπκ για fotball manager2012?
- plousmikeΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 6:21 pm
όχι, βασικά δεν μου αρέσουν τα ποδοσφαιράκια, το καλύτερο που έπαιξα τελευταία (πριν καμιά 10αριά χρόνια!) ήταν το FIFA 2000!!!
αυτό που λες γίνεται και τώρα, εγώ λέω για νέες δημοσιεύσεις να με ενημερώνει, ή όταν κάποιος ανοίγει ένα καινούργιο thread, ή γενικά όταν ποστάρει κάποιος κάτι...
αυτό που λες γίνεται και τώρα, εγώ λέω για νέες δημοσιεύσεις να με ενημερώνει, ή όταν κάποιος ανοίγει ένα καινούργιο thread, ή γενικά όταν ποστάρει κάποιος κάτι...
Πεμ Ιαν 19, 2012 6:36 pm
Για τοσο λεπτομερεια δεν νομιζω.By the way και εμενα δεν μου αρεσουν τα ποδοσφαιρακια
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης