- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Masked Rider STAR CHANEL
Σαβ Σεπ 23, 2017 2:13 am
Καλησπέρα παιδια εχω μια σημαντικη απορια , νομιζω οτι αυτη την σειρα την εχουμε παραμεληση λιγακι ενω τους vr troopers πχ οχι και τοσο αντιθετος εχουμε και επεισοδια μεταγλωτισμενα. Ετυχε κανεις απο εσας να δει ποτε αυτη την σειρα ? την εβαζε στο Σταρ καθε Σκ στις 11.00 εγω δυστυχώς ημουν πολύ μικρος τοτε δεν θυμαμαι αλλα πρεπει να το εγραφα αργοτερα που επερνα κομικς των ρειντζερς απο την μαρβελ που ειχαν βγει τοτε ειχα τυχει να εχει μια αφησα του και ελεγε οτι το εβαζε στο σταρ ποιο πολυ απο εκει το θυμαμαι και εγω οτι το εβαζε αλλιως δεν θα ημουν σιγουρος οτι παιχτηκε στην ελλαδα. Θυμαται κανεις κατι? το πετυχατε καμια φορα??
Μακαρι πραγματικα να βρησκαμε καποιο επεισοδιο απο τοτε αλλα πολυ πολυ σπανιο θα ειναι δεν ξερω καποιος απο παλια αν εγραφε σειρες απο το σταρ τοτε ισως το πετυχε και αυτο . αν ξερετε καποιον που εγραφε τοτε σειρες του σταρ η καποιο σαιτ να ρωτησουμε θα βοηθουσατε πολυ .
Μακαρι πραγματικα να βρησκαμε καποιο επεισοδιο απο τοτε αλλα πολυ πολυ σπανιο θα ειναι δεν ξερω καποιος απο παλια αν εγραφε σειρες απο το σταρ τοτε ισως το πετυχε και αυτο . αν ξερετε καποιον που εγραφε τοτε σειρες του σταρ η καποιο σαιτ να ρωτησουμε θα βοηθουσατε πολυ .
Απ: Masked Rider STAR CHANEL
Παρ Νοε 17, 2017 7:23 pm
αυτο το τοπικ ελεγα Τζιμ
Παρ Νοε 17, 2017 11:13 pm
Το είχα δει, απλώς δεν είχα κάτι να πω. Μακάρι να βρεθεί τίποτα. Αλλα χλωμό το κόβω. Τόσα χρόνια ένας δεν μπήκε στο κόπο ρε γαμώτο...
Σαβ Νοε 18, 2017 12:39 am
ολο και καποιος τα εχει πιστεψε με αλλα υπαρχουν '' παρτακιδες'' .. κατααβαινεις ..
Δευ Νοε 20, 2017 4:11 am
εχει πολλους τετοιους τζιμ εγω προσωπηκα εχω τυχει σε 3 περιπτωσεις ... ενας ειχε επεισοδια απο σεζον 1,2,3,4 σχεδον ολα τα επεισοδια και μου λεει μου λειπουν μερικα στειλε να δω ποια εχεις του στελνω το σαιτ μας.. στελνω τα επεισοδια που εχουμε στα ελληνικα την λιστα
και μαλλον τα ειχε .. με εγραψε κανονικα ουτε μου απαντησε
και μαλλον τα ειχε .. με εγραψε κανονικα ουτε μου απαντησε
Πεμ Ιαν 25, 2018 3:58 pm
Για τσεκαρετε εδω παιδες ..
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Παρ Ιαν 26, 2018 12:49 am
Έλα ρε είχε και Lightsaber (0:12)
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιαν 26, 2018 3:33 pm
Πωω... Αλήθεια ρε παιδια? Εχουν και δεν δίνουν? Εχω συναντήσει και γω τετοιον τυπά...
Παρ Ιαν 26, 2018 5:12 pm
το καναλι δικο μου ειναι εγω το εβαλα την διαφημηση την βρηκα μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο παιδια πραγματικα το μονο που βρηκα ηταν αυτο .. σε σαιτ με παιδια μιλησα κ το μονο που βρηκα ηταν αυτο που το ειχε σε ενα βιντεο με διαφορες διαφημησεις απο εκεινη την εποχη .. μακαρι αν βρεθουν κ τα επεισοδια παιδια..
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιαν 26, 2018 5:14 pm
από dvd την έχεις ριππαρει?
Κυρ Ιαν 28, 2018 1:27 am
Kλασσικό φαινόμενο. Πέρα του Kamen Rider Black RX από τον οποίο φτιάχτηκε ο Masked Rider, πολλοι Metal Heroes είχαν. Οι ιαπωνές είχαν πωρωθεί με star wars βλέπειςDeadman Brand έγραψε:Έλα ρε είχε και Lightsaber (0:12)
Κυρ Ιαν 28, 2018 5:34 pm
οχι , απο βιντεο με παλιες διαφημησεις που βρηκα στο youtubeteliosmetonma έγραψε:από dvd την έχεις ριππαρει?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιαν 28, 2018 8:15 pm
Α οκ γιατι λέει κατι στη μεση
Κυρ Φεβ 18, 2018 3:59 pm
ειναι απο το προγραμμα που το εκανα .. δεν εβρισκα καποιο καλυτερο κ ποιο ευκολο επρεπε να πληρωσω για να μην υπαρχει αυτο στην μεσηteliosmetonma έγραψε:Α οκ γιατι λέει κατι στη μεση
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης