Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!
Το καλύτερο φόρουμ για Super Hero Fans στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Πήγαινε κάτω
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11207
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Ηλικία : 30
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Δευ Οκτ 25, 2010 12:52 am

Πρωτα παιδια οριστε καποιες πολυ καλες πληροφοριες για την σειρα απο wikipedia
Σπόιλερ:


Γενικές πληροφορίες
Το Dragon Ball είναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], που αργότερα έγινε και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (διάρκειας 42 τόμων και 508 επεισοδίων αντίστοιχα) και έχει πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Δημιουργός του είναι ο Akira Toriyama. Το σενάριο έχει άξονα την ζωή του Σονγκόκου (στην Αμερικανική και Αγγλική έκδοση χρησιμοποιείται και το όνομα Γκόκου, όπως και στα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια, το οποίο είναι και επικρατέστερο παγκοσμίως). Μετά Dragon Ball Z που βασιζόταν στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], ακολουθεί και ένας ακόμα κύκλος επεισοδίων, το Dragon Ball GT (Grand Tour), ο οποίος δημιουργήθηκε χωρίς τον [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και απευθείας σε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] χωρίς να γίνει πρώτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] σε μια προσπάθεια εκμετάλλευσης της μεγάλης δημοτικότητας της σειράς για μεγαλύτερα κέρδη. Γι' αυτόν τον λόγο πολλοί σκληροπυρηνικοί οπαδοί της σειράς δεν αποδέχονται το Dragon Ball GT. Επιπλέον, η σειρά του Dragonball είχε μεγάλη απήχηση σε πολλά άτομα μικρής ηλικίας, όμως παρά το γεγονός αυτό, στα DVD που κυκλοφορεί η DeAgostini, αναγράφεται ότι η σειρά αναφέρεται σε άτομα ηλικίας άνω των 14 ετών.


Πλοκή


Αρχίζει με τον Γκόκου ως παιδί που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να μαζέψει τις Dragonball. Όταν κάποιος μαζέψει όλες τις Dragonball μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να καλέσει τον Δράκο Σένρον, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μια επιθυμία στον κάτοχο των Dragonball, οι οποίες στη συνέχεια διασκορπίζονται εκ νέου στον πλανήτη. Κατά την διάρκεια των ταξιδιών του ο Γκόκου κάνει πολλούς φίλους αλλά και εχθρούς. Στον επόμενο κύκλο επεισοδίων ο Γκόκου είναι πια ενήλικος. Καθώς περνούν τα επεισόδια ο Γκόκου γίνεται όλο και πιο δυνατός, μαθαίνει για την πραγματική του ταυτότητα, από τον αδερφό του τον Ράντιτς, που ανήκει στους μαχητές του Φρίζα, και αφού πολεμήσουν τα δυο αδέρφια, σκοτώνονται(ο Γκόκου επιστρέφει από τον δρόμο του φιδιού), γνωρίζει άτομα που ανήκουν στην ίδια οικογένεια με αυτόν, ταξιδεύει και σε άλλους πλανήτες, παντρεύεται, και αποκτά ακόμα και δύο γιους, τον Σονγκόχαν και τον Σονγκότεν. Σε κάποιο σημείο του Dragon Ball Z ο Γκόκου χάνει την ζωή του πολεμώντας τον Σελ για να σώσει τη Γη αλλά ακόμη και νεκρός ο Γκόκου παραμένει και πάλι στο προσκήνιο. Στην συνέχεια επιστρέφει στην ζωή για να αντιμετωπίσει την καινούργια απειλή, τον Μάτζιν Μπου (Μπου Μπου στην ελληνική έκδοση του Dragonball Z). Στον τελευταίο κύκλο της σειράς, το Dragon Ball GT, ο Γκόκου γίνεται και πάλι μικρός χάρη στην ευχή του παλιού του εχθρού, του Πίλαφ. Έτσι πηγαίνει στο διάστημα για να αναζητήσει τις DragonBall με τα μαύρα αστέρια. Επίσης υπάρχουν και ταινίες της σειράς, οι οποίες όμως δεν ακολουθούν την βασική ιστορία. Τέλος, υπάρχουν και κάποιες επιπλέον τηλεοπτικές ταινίες, οι οποίες αναλύουν γεγονότα της σειράς.


Ελληνική Έκδοση


Στην [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τα Dragon Ball και Dragon Ball Z προβαλλόταν στον [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] κάθε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], με μεταγλώττιση που συχνά είχε πολλά λάθη (όπως, η αλλαγή του Φρίζα σε γυναίκα) λόγω του ότι αγόραζε τα δικαιώματα της σειράς από χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2007 η DeAgostini άρχισε κυκλοφορεί τη σειρά Dragon Ball Z σε DVD και είναι κοντά στην ολοκλήρωση της, ενώ λιγότερο από ένα χρόνο μετά, στις 9 Δεκεμβρίου του 2008 άρχισε να κυκλοφορεί και το Dragon Ball GT, το οποίο ολοκληρώθηκε το Φεβρουάριο του 2010, ενώ δεν έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Στις 5 Απριλίου 2009, άρχισε να προβάλλεται στην Ιαπωνία το Dragonball Kai στο κανάλι Fuji TV, ανανεωμένη έκδοση του Dragonball Z με σκοπό να γιορτάσουν τα 20 χρόνια της σειράς που μέχρι σήμερα μετρά 73 επεισόδια. Στις 31 Αυγούστου του 2010, η DeAgostini άρχισε να κυκλοφορεί και τις ταινίες Dragonball σε DVD, όμως χωρίς την κανονική τους χρονολογική σειρά, που μέχρι τώρα δεν είχαν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Οι τίτλοι των ταινιών που θα βρείτε παρακάτω είναι οι επίσημοι ελληνικοί, όπως ανακοινώθηκαν από τη DeAgostini. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η πρώτη θρυλική σειρά του έπους θα κυκλοφορήσει μετά το τέλος της κυκλοφορίας των ταινιών σε DVD, δηλαδή περίπου στις αρχές του καλοκαιριού του 2011.


Σειρές Anime Dragonball:


Dragon Ball


Τα πρώτα 153 επεισόδια της σειράς που προβλήθηκαν στην ιαπωνική τηλεόραση από το 1986 έως το 1989, πραγματεύονται τις περιπέτειες του μικρού(για το μεγαλύτερο μέρος της σειράς) Σονγκόκου, και τους διάφορους εχθρούς που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια τους. Βασίζεται για το μεγαλύτερο μέρος του στο ομώνυμο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], περιέχει όμως και υλικό που υπάρχει μόνο στη τηλεοπτική αυτή μεταφορά του. Οι περίοδοι του Dragonball είναι οι εξής:

Σονγκόκου (Επεισόδια 1~28); 1986
Ο Στρατός της Κόκκινης Κορδέλας (Επεισόδια 29~68); 1986 - 1987
22ο Τουρνουά Τενκαΐτσι (Επεισόδια 69~101); 1987 - 1988
Δαιμονικός βασιλιάς Πίκολο (Επεισόδια 102~132); 1988
23ο Τουρνουά Τενκαΐτσι (Επεισόδια 133~153); 1988 - 1989


Dragon Ball Z


Το Dragonball Z κατά τη διάρκεια των 291 επεισοδίων που προβλήθηκαν από το 1989 έως το 1996, πραγματεύεται τη ζωή του Σονγκόκου μετά τη γέννηση του γιου του Σονγκόχαν και την εμφάνιση δυνατών εχθρών που ξεπερνούν το επίπεδο αυτών της πρώτης σειράς. Αν και το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] λέγεται σε όλη την έκταση του Dragonball, η Toei Animation αποφάσισε μαζί με τον δημιουργό να προσθέσουν το γράμμα Ζήτα στον τίτλο της σειράς για να δείξουν πως είναι η συνέχεια και ώστε να την ξεχωρίσουν από την προηγούμενη. Είναι η πιο δημοφιλής από τις τρεις σειρές [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] που δημιουργήθηκαν. Οι περίοδοι της σειράς Dragonball Z είναι οι εξής:

Περίοδος των Σάγιαν (Επεισόδια 1~35); 1989 - 1990
Περίοδος του Φρίζα (Επεισόδια 36~116); 1990 - 1991
Περίοδος του Σελ (Επεισόδια 117~194); 1991 - 1993
Περίοδος του Μπου (Επεισόδια 195~291); 1993 - 1996


Dragon Ball GT


Μέσα στα 64 επεισόδια του Dragonball GT περιγράφονται οι περιπέτειες του Σονγκόκου στο διάστημα με τον Τρανκς και την εγγονή του Παν μετά την ευχή του Πίλαφ στις Dragonball για να τον κάνει παιδί. Δεν δημιουργήθηκε από τον Akira Toriyama όμως ο ίδιος επιμελήθηκε τα αρχικά σχέδια της σειράς και τους ήρωες που θα πρωταγωνιστούσαν όπως και τον τίτλο της σειράς που βγαίνει από τα αρχικά των λέξεων Grand Tour (Μεγάλο ταξίδι). Η σειρά δεν είχε την ίδια επιτυχία με τις δύο προηγούμενες και μερικοί φανατικοί αγνοούν την ύπαρξη της. Το Dragonball GT χωρίζεται σε 4 μικρές περιόδους:

Περίοδος των Dragonball με τα Μαύρα Αστέρια (Επεισόδια 1~22); 1996
Περίοδος του Μπέιμπι (Επεισόδια 23~40); 1996 - 1997
Περίοδος του Σούπερ 17 (Επεισόδια 41~47); 1997
Περίοδος των Σκοτεινών Δράκων (Επεισόδια 48~64); 1997


Κινηματογραφικές Ταινίες του Dragonball


Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της σειράς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.], το Dragonball κατάφερε να φτάσει και ως τη μεγάλη οθόνη πολύ γρήγορα. Κυκλοφόρησαν συνολικά 17 κινηματογραφικές ταινίες εκ των οποίων οι 4 ανήκουν στο Dragonball και οι υπόλοιπες 13 στο sequel της σειράς, Dragonball Z.


Οι 4 ταινίες του Dragon Ball


Dragon Ball: Ο θρύλος του δράκου Σένρον, 1986
Dragon Ball: Η ωραία κοιμωμένη στο κάστρο των μυστηρίων, 1987
Dragon Ball: Το τουρνουά των Μίφαν, 1988
Dragon Ball: Η γενιά των ηρώων, 1996


Οι 13 ταινίες του Dragon Ball Z


Η θεία εκδίκηση, 1989
Ο πιο δυνατός πολεμιστής στον κόσμο, 1990
Η μεγάλη μάχη για το μέλλον του κόσμου, 1990
Η αναμέτρηση των ανίκητων πολεμιστών, 1991
Το πεπρωμένο των Σάγιαν, 1991
Η εισβολή στο Νεονάμεκ, 1992
Οι 3 σούπερ Σάγιαν, 1992
Ο θρυλικός σούπερ Σάγιαν, 1993
Η απειλή του μοχθηρού δαίμονα, 1993
Θρυλική αναμέτρηση, 1994
Ο ακλόνητος Βιο-πολεμιστής, 1994
Ο σατανικός πολεμιστής του κάτω κόσμου, 1995
O ήρωας του Πλανήτη Κόνατς, 1995


Τηλεοπτικές ταινίες


Πέρα από τις κινηματογραφικές ταινίες, δημιουργήθηκαν άλλες 3 τηλεοπτικές ταινίες, δύο αφιερωμένες στο Dragonball Z και μία αφιερωμένη στο Dragonball GT. Οι ταινίες αυτές εξηγούν γεγονότα και καταστάσεις της τηλεοπτικής σειράς όπως η καταστροφή του πλανήτη Βετζέτα, το εναλλακτικό σύμπαν του Τρανκς και η περιπέτεια του Σονγκόκου Τζούνιορ.

Dragon Ball Z ~ 1: Η αρχή του Μύθου, 1990
Dragon Ball Z ~ 2: Η ιστορία του Τρανκς, 1993
Dragon Ball GT: Η τελευταία μάχη, 1997


Dragonball, η Εξέλιξη


Πέρα από τις ταινίες άνιμε που δημιουργήθηκαν, η 20th Fox δημιούργησε το 2009 μια ταινία για το Dragonball με ηθοποιούς, η οποία όμως απογοήτευσε τους φανατικούς και δεν πήρε καλές κριτικές γιατί δεν βασιζόταν πιστά στο μάνγκα. Η ταινία δεν έπαιξε στους ελληνικούς κινηματογράφους όμως κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray.


Βιντεοπαιχνίδια


Βιντεοπαιχνίδια Dragonball δημιουργήθηκαν για πολλές κονσόλες από την εποχή που η σειρά άρχισε να παίζεται στην τηλεόραση. Μέχρι και σήμερα, κάθε χρόνο κυκλοφορούν δύο με τρία παιχνίδια σχετικά με τη σειρά τα οποία άλλοτε σημειώνουν επιτυχία κι άλλοτε όχι.


Soundtrack


Ένα από τα μεγάλα ατού της σειράς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και των βιντεοπαιχνιδιών που βασίστηκαν σε αυτή είναι η μουσική της. Κυκλοφόρησαν αναρίθμητα CD με μουσική της σειράς. Την μουσική για το Dragonball και το Dragonball Z υπογράφει ο Shunsuke Kikuchi, για το Dragonball GT ο Akihito Tokunaga ενώ για το Dragonball Kai ο Kenji Yamamoto.


Συντελεστές στην Ελληνική έκδοση
 • Σονγκόκου... Μαρία Πλακίδη (Σε όλες τις περιόδους του Dragonball), Μάνος Βενιέρης (Περίοδος των Σάγιαν), Γιώργος Κωνσταντής (Μάχες με την ομάδα Γκινέου), Θέμης Ψυχογιός (Περίοδος του Φρίζα - Περίοδος του Μπου), Στέλιος Καλαθάς, Μαρία Ζήση (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Πίκολο... Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z), Παναγιώτης Τσίτσας (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Βετζέτα... Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z), Δημήτρης Μυλωνάς (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Σονγκόχαν... Ματίνα Καρρά, Στέλιος Καλαθάς, Γιάννης Παπαϊωάνου (Dragonball Z), Μαρία Ζήση, Δημήτρης Μυλωνάς (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Κρίλιν... Μαρία Πλακίδη, Στέλιος Καλαθάς (Dragonball Z, Dragonball GT), Κωνσταντίνα Κούτσιου (Ταινίες Dragonball)
 • Φρίζα... Θέμης Ψυχογιός, Ματίνα Καρρά (Dragonball Z), Έμμυ Στυλιανίδου (Dragonball GT)
 • Σελ... Θέμης Ψυχογιός (Dragonball Z), Στέλιος Καλαθάς (Dragonball GT)
 • Μπου... Θέμης Ψυχογιός (Dragonball Z), Παναγιώτης Τσίτσας (Dragonball GT)
 • Χελωνοτζίνι... Μάνος Βενιέρης (Dragonball), Μάνος Βενιέρης, Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z)
 • Βασιλιάς Κάιο... Γιάννης Παπαϊωάννου, Θέμης Ψυχογιός (Dragonball Z)
 • Μπούλμα... Ματίνα Καρρά (Dragonball & Dragonball Z), Έμμυ Στυλιανίδου (Dragonball GT)
 • Νάπα... Μάνος Βενιέρης (Dragonball Z), Παναγιώτης Τσίτσας (Dragonball GT)
 • Ράντιτς... Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z)
 • Μπέιμπι... Παναγιώτης Τσίτσας (Dragonball GT)
 • Παν... Μαρία Ζήση (Dragonball GT)
 • Τρανκς... Θέμης Ψυχογιός, Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z), Δημήτρης Μυλωνάς, Κωνσταντίνα Κούτσιου (Dragonball GT, Ταινίες Dragonball)
 • Σονγκότεν... Ματίνα Καρρά (Dragonball Z), Ευτυχία Φαναριώτη (Ταινίες Dragonball)
 • Τενσινχαν... Μάνος Βενιέρης, Θέμης Ψυχογιός (Dragonball Z)
 • Γιάμκα... Γιάννης Παπαϊωάννου, Θέμης Ψυχογιός (Dragonball Z)
 • Γκάρλικ Τζούνιορ... Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z)
 • Τσίτσι... Ματίνα Καρρά, Μαρία Πλακίδη (Dragonball, Dragonball Z) Έμμυ Στυλιανίδου (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Νούμερο 17... Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z), Τζίμης Απέργης (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)


 • Ρεκόομ (Μέλος της ομάδας Γκινέου)... Γιάννης Παπαϊωάννου (Dragonball Z)
 • Δρ. Γκέρο... Δημήτρης Μυλωνάς (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Νούμερο 18... Ματίνα Καρρά (Dragonball Z), Έμμυ Στυλιανίδου (Ταινίες Dragonball, Dragonball GT)
 • Μπάρντοκ... Ζαχαρίας Ρόχας
 • Νούμερο 13... Ορφέας Ζαφειρόπουλος
 • Κύριος Σατάν / Ηρακλής... Θέμης Ψυχογιός (Dragonball Z), Δημήτρης Μυλωνάς (Dragonball GT)
 • Μπάμπιντι... Στέλιος Καλαθάς, Γιάννης Παπαϊωάννου
 • Ζάρμπον... Μαρία Ζήση (Ταινίες Dragonball)
 • Μπρόλι... Ραφαέλλο Γεωργίτσης
 • Κούλερ... Τζίμης Απέργης
 • Ούλονγκ... Ευτυχία Φαναριώτη (Ταινίες Dragonball)

Η σκηνοθετική επιμέλεια στα Dragonball και Dragonball Z έγινε από τον Μιχάλη Μπαλή ενώ των Ταινιών του Dragonball και του Dragonball GT από τη Μαρία Ζήση. Η μεταγλώττιση των Dragonball και Dragonball Z έγινε στα στούντιο Τρίτων, ενώ των Ταινιών του Dragonball και του Dragonball GT στα στούντιο Α-Ζ.

Προσφατα τελος αυγουστου μετα το dragonball gt η deagostini ξεκινησε να κυκλοφορει ολες τις ταινιες dragonball στα ελληνικα.
Το dragonball gt για εμενα δεν ειχε καλη μεταγλωτιση οποτε δεν περιμενα πολλα απο την μεταγλωτιση των ταινιων.Πηρα την πρωτη ταινια με τον Bardock τον πατερα του Σογκοκου και γενικα ηταν καλη μεταγλωτιση οχι ομως κατι το ιδιαιτερο.Με ενοχλησε επιπλεον πως τον πατερα του Σογκοκου τον φωναζουν "Μπάρντουκ" μου ακουγεται χαζο στα αγγλικα Μπάρντοκ ακούγονταν.Επισης ελεος μετα απο χρονια ακομα να διορθωσουν λαθη της παλιας μεταγλωτισης ,πχ δεν υπαρχει η Φριζερ αλλα Ο ΦΡΙΖΕΡ!Δεν ειναι γυναικα αλλα αντρας και το λαθος συνεχιζεται...Ακομα και την κλασικη φραση "kamehameha" η deagostini την "σκοτωσε" αφου ο στελιος καλαθας που κανει τον γκοκου και στο gt και στις ταινιες λεει "ενεργειακο κυμα" καταστρεφοντας την ατακα που μας εχει μεινει γνωστη ως τωρα.Η μεταγλωτιση αν και εχει πολλους ηθοποιους ειναι "ξυλινη" και χειροτερη απο του αντ1 σε συγκριση.Ο Στελιος Καλαθας αν και φοβερος ηθοποιος με καλη φωνη στα ντοκιμαντερ στο dragonball δεν μου αρεσει για γκοκου .Ως αφηγητης στην αρχη μια χαρα ειναι.Οι ταινιες κανουν τα γνωστα 10 ευρω και συνεχιζουν να ειναι ακριβες ,λιγο πιο κατω δεν θα ηταν κακη ιδεα να πηγαιναν.Μετα κυκλοφορησε η 2η ταινια "οι 3 σουπερ σαγιαν" δηλαδη η ταινια "super adroid 13" ,η 3η ταινια ηταν "Θρυλικη αναμετρηση" δηλαδη η ταινια "broly second coming" και η πιο προσφατη 4η ταινια "Το πεπρωμενο των σαγιαν" δηλαδη η ταινια "The revenge of Cooler".Aλλο παλι και τουτο!Κυκλοφορεις που κυκλοφορεις ταινιες ρε deagostini βαλτες στην σωστη σειρα!Πχ η 3η ταινια θρυλικη αναμετρηση(broly second coming) ειναι συνεχεια της ταινιας "broly the legendary super saiyan", πρωτη φορα ακουω να βγαινει πρωτα το sequel και πιος ξερει ποτε η πρωτη ταινια.Αλλα νταλλων.Η deagostini επισης επιβεβαιωσε πως οταν ολοκλωρωθει η εκδοση των 20 ταινιων θα κυκλοφορησει η αρχικη σειρα dragonball περιπου το καλοκαιρι του 2011.Οποιος ειναι συλλεκτης ας τις παρει ολοι οι αλλοι καλο download. Laughing
just reaper
just reaper
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Dragonball ταινιες απο Deagostini B_onepiece
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Δευ Οκτ 25, 2010 3:31 pm
Αν λές ότι η μεταγλώτιση είναι χάλια αστα να πάνε. Ίσως συμφέρει καλύτερα να την πάρει κάποιος από εξωτερικό
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11207
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Ηλικία : 30
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Δευ Οκτ 25, 2010 3:34 pm
Στα αγγλικα και ιαπωνικα ειδικα ειναι οπως λες απειρως καλυτερη.Αλλα εχουν κανει πολλα λαθη πχ "την" φριζερ ,την κινηση καμεχαμεχα του γκοκου, ειδικα αυτην δεν την μετονομαζεις ελεος Razz
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Ηλικία : 29
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Δευ Οκτ 25, 2010 3:54 pm
Νομίζω οτι σε ένα επισόδειο του Ζ το είχαν ονομάσει ‘Κομήτη‘.Τέλος πάντων,συμφωνώ πάρε καλύτερα την έκδοση της Funimation.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11207
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Ηλικία : 30
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Τετ Ιαν 12, 2011 1:17 pm
Βρηκα ενα ωραιοτατο blogspot με οσες ταινιες εχουν βγει και σε megaupload link κι ολας.
Σπόιλερ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
plousmike
plousmike
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 6321
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Ηλικία : 32
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Πεμ Μάης 03, 2012 7:13 pm
τώρα το megaupload...μας τελείωσε! Θέλω να κατεβάσω τα Kai. Αν έχεις κάνα link στείλε.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Dragonball Super
Power Rangers Ninja Steel
Αριθμός μηνυμάτων : 30159
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Ηλικία : 35
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Πεμ Μάης 03, 2012 9:23 pm
δες στα animeclipse,anime-planet & anime.gr
στάνταρ θα τα έχουν
plousmike
plousmike
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 6321
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Ηλικία : 32
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Πεμ Μάης 03, 2012 9:24 pm
οκ. θα κοιτάξω.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11207
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Ηλικία : 30
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Πεμ Μάης 03, 2012 9:29 pm
animeclipse εχει τα kai σε τορεντς.Τα z & ταινιες τα εχει το tsibato.info και αυτα σε τορεντς.Εγω τα εχω ολα στα ελληνικα εκτος απο το πρωτο db με το goku μικρο.Επισης ειχα το kai αλλα οχι ποια!
plousmike
plousmike
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 6321
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Ηλικία : 32
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Dragonball ταινιες απο Deagostini Empty Απ: Dragonball ταινιες απο Deagostini

Την / Το Πεμ Μάης 03, 2012 9:32 pm
οκ. Θα το κοιτάξω.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης