- kakosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2015
Marvel vs. Capcom: Infinite – Δείτε το Launch Trailer
Πεμ Σεπ 21, 2017 12:48 pm
Στην δημοσιότητα δόθηκε το Launch Trailer για το νέο fighting παιχνίδι της Capcom σε συνεργασία με την Marvel, με όνομα Marvel vs. Capcom: Infinite.
Tο παιχνίδι βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό Video:
Tο παιχνίδι βρίσκεται ήδη διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό Video:
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Marvel vs. Capcom: Infinite – Δείτε το Launch Trailer
Πεμ Σεπ 21, 2017 1:53 pm
Απ'οτι ακούω όλοι παραπονιουνται για το ροστετ. Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε για να πω την αλήθεια και κρίμα γιατί είμαι με τη σειρά από το πρώτο. Ίσως το πάρω πολύ αργότερα που θα έχει πέσει η τιμή του.
Πεμ Σεπ 21, 2017 4:36 pm
Εχω ξενερώσει με το ρόστερ και γω γιατί είναι μια από τα ίδια με το 3 χωρίς τους xmen. Aσε που έχω δει κάποια βίντεο και το έχουν ξεφτιλήσει με τα juggle. Αμά πέσει στα 5 ευρώ κάποτε, μόνο τότε θα το πάρω...
- mckon12Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 374
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2016
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Σεπ 21, 2017 5:22 pm
όντως πολύ αναφέρουν το ρόστερ δεν πρέπει να είναι σαν τα προηγούμενα. εγώ πρώτα θα το νοικιάσω για να δω αν είναι καλό...
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Πεμ Σεπ 21, 2017 6:07 pm
Ο λόγος που έκοψαν τους X-Men από το game είναι γιατί η Marvel δεν έχει τα δικαιώματα τους για τις ταινίες της.Η εταιρεία κάνει το ίδιο και στα comics της όπου έχει αφήσει του μεταλλαγμένους σε δεύτερη μοίρα.Έχω εκνευριστεί και εγώ με το πως η Marvel χειρίζεται τους X-Men.Για αυτό λοιπόν όλοι μακριά από το παιχνίδι.
Πεμ Σεπ 21, 2017 7:21 pm
Ευτυχώς αυτή η βλακεία δεν γίνεται στο Marvel Future Fight. Κάνανε μια ειδική συμφωνία και τώρα έχει και X-Men!
Eπρεπε να τα βρουν. Είναι ξενέρα χωρίς αυτούς και που και άλλα παιχνίδια έκλεισαν π.χ. marvel avengers alliance επειδή είχαν x-men...
Eπρεπε να τα βρουν. Είναι ξενέρα χωρίς αυτούς και που και άλλα παιχνίδια έκλεισαν π.χ. marvel avengers alliance επειδή είχαν x-men...
Σαβ Σεπ 23, 2017 4:09 pm
Φίλε Kakos σε παρακαλώ άλλη φορά όταν ανοίγεις θέμα παιχνιδιού να το βάζεις στη σωστή κατηγορία videogame. Το μεταφέρω στα Fighting. Ορίστε και ελληνική κριτική για το παιχνίδι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης