Yugioh gx συζητηση
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Yugioh gx συζητηση
Σαβ Σεπ 16, 2017 7:57 pm
Συζήτηση GX
ας υπάρχει μια γενική συζήτηση GX. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ας υπάρχει μια γενική συζήτηση GX. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Απ: Yugioh gx συζητηση
Δευ Απρ 02, 2018 11:46 pm
Κατάντησε για πλάκα βαρετή. Κατά τη γνώμη μου μεταξύ των 3 πρώτων, άντε και του Zexal που το παράτησα στη μέση, νομίζω το χειρότερο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Απρ 03, 2018 12:00 am
To 5ds είπα κάποτε να το ξεκινούσα αλλά δεν το έκανα, ωραιο ήταν;
- MCygo13Συντονιστής
Τρι Απρ 03, 2018 1:38 pm
Αν εξαιρέσεις τις riding duels, που στην αρχή ξενίζει και ψιλοξενερώνει, μετά το συνηθίζεις και στρώνει πάρα πολύ... σαν στόρυ θεωρώ σίγουρα το πιο σκοτεινό, μιας και στο τέλος φαίνεται πως αυτό χτιζόταν απ' την αρχή. Και κυρίως μονομαχίες με αρκετούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Στο πρώτο είχαμε Γιούγκι, Τζόι, Κάιμπα, στο GX είχαμε Jaden και άλλους 15 να μονομαχούν 3 φορές...
- DimsilverPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 235
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2017
Πεμ Απρ 19, 2018 10:03 pm
Αξιζει το 5ds κατα πολυυυ...και το zexal παιδια ειναι πολυ ωραιο...ενω οταν εβγαινε και εγω το ειχα παρατησει στην μεση τωρα αυτους τους μηνες που το ξαναβλεπω το ειδα με αλλο ματι..μπορει να μην ειναι dark αλλα εχει την δικη του γοητεια και αυτο..ειδικα δευτερη σεζον
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Απρ 20, 2018 7:47 am
Η δυσκολία είναι το οτι στο pirate bay λίγα επεισόδια έχει και πολλά δεν seedάρονται με αποτέλεσμα να τα κατεβάζεις ένα ένα απο το kissanime
- DimsilverPower Ranger
Παρ Απρ 20, 2018 8:28 pm
Ισχυει..ποσο μαλλον εγω που εδω Αθηνα πιανω ιντερνετ μονο απο του γειτονα πραγμα που σημαινει οτι να τα βλεπω online δεν παιζει..οποτε καθε χρηστουγεννα πασχα που παω σπιτι ολη μερα κατεβαζω διαφορα τετοια χαχα...παντως αξιζει το 5ds κατα πολυ..καλο το pace, αρκετα σκοτεινο στορυ και ακομα και στα φιλερ περναει ομορφα η ωρα ακομα και στο dub
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Απρ 20, 2018 9:11 pm
Θα ήταν ωραίο και στο tcg να υπήρχαν και τα dark synchro...
- DimsilverPower Ranger
Σαβ Απρ 21, 2018 11:12 pm
Δεν με ξετρελαναν να σου πω την αληθεια..για το στορυ ωραια ηταν αλλα για το game δεν προσφεραν και τιποτα το ιδιαιτερο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 22, 2018 12:54 am
Μέχρι που έμαθες να παιζεις; Μέχρι τα xyz?
- MCygo13Συντονιστής
Κυρ Απρ 22, 2018 12:02 pm
Και για το gx πάντως, για να μη ξεφεύγουμε, ξεχωρίζω 2 μεγάλα καλά. Το ένα πως είδαμε πάρα πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες να μονομαχούν(νομίζω και στο zexal αλλά σε μικρότερο βαθμό)κι όχι μόνο μία φορά. Στα θετικά για μένα και το σκοτεινό γύρισμα της σειράς στη 3η σεζόν(οι υπόλοιπες θεωρώ πως ήταν απλά fun to watch, η 4η εντελώς βαρετή και γι αυτό σχεδίαζαν το 5d's να τελειώσει στους signers, είχαν δει την αποτυχία του gx) το οποίο γύρισμα όμως στο dub καταστράφηκε. Δε λέω, γενικότερα ο Τζέιντεν θεωρούταν άτομο που διασκέδαζε στις μονομαχίες κλπ αλλά τον έκαναν εντελώς παιδιάστικο χαρακτήρα. Και γενικότερα εκεί στις άλλες διαστάσεις, κάτι πνεύματα και δε ξέρω κι εγώ τι, γενικά θεωρώ το μάμησαν.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Απρ 22, 2018 3:59 pm
Σαν luffy τον κατάντησαν... το vrains δεν το έχω ξεκινήσει, απότι άκουσα καλό ήταν
- DimsilverPower Ranger
Πεμ Απρ 26, 2018 2:13 pm
Ναι..δεν ασχοληθηκα καθολου παραπερα..
Σαβ Ιουλ 28, 2018 3:35 am
Jden και Yuma ήταν οι λιγότερο σοβαροί πρωταγωνιστές κατά την ταπεινή μου γνώμη.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιουλ 28, 2018 3:48 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έχεις δεί αρκετό zexal?
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης