Πόσα comics star wars έχετε?
+2
GEOHERO
mckon12
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Απ: Πόσα comics star wars έχετε?
Πεμ Σεπ 14, 2017 5:31 pm
τα εχω παρει και τα 3Green Rider έγραψε:Εχω τα 6 που είχε δώσει η καθημερινή που ήταν οι ταινίες σε κόμικς
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- JasonRedNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2015
Σαβ Νοε 24, 2018 9:45 pm
Με την Καθημερινή κυκλοφόρησαν συνολικά 6 τόμοι με περίπου 4 τεύχη ο καθένας. Στην αρχή κυκλοφόρησαν οι τόμοι με τις ταινίες 4-6 και λίγους μήνες αργότερα οι τόμοι με τις ταινίες 1-3. Κατάφερα να προλάβω να τους πάρω και τους 6. Περίμενα να κυκλοφορήσουν και οι τόμοι με τις ταινίες 7-8, αλλά πιθανότατα δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Επίσης, έχω τον πρώτο τόμο με τα 6 πρώτα τεύχη της νέας σειράς από τη Marvel "Star Wars", καθώς και τον τόμο "Star Wars Legends Epic Collection: The Original Marvel Years Vol. 1" που περιλαμβάνει 40 τεύχη.
Επίσης, έχω τον πρώτο τόμο με τα 6 πρώτα τεύχη της νέας σειράς από τη Marvel "Star Wars", καθώς και τον τόμο "Star Wars Legends Epic Collection: The Original Marvel Years Vol. 1" που περιλαμβάνει 40 τεύχη.
Σαβ Νοε 24, 2018 10:37 pm
Εχω ένα φίλο έχει μια τεράστια συλλογή από νουβέλες του Star Wars. Τα είχε πάρει από Αμερική. Πήγαινε συχνά εκεί λόγω της μάνας του που είναι αμερικανίδα και πήγαιναν και βλέπανε τους συγγενείς της. Οπότε ξαναπάω σπίτι του θα βγάλω φώτο
- theshadowNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2018
Δευ Ιουν 01, 2020 7:39 pm
Εγώ βρήκα πρόσφατα απο amazon που έχουν artwork ποιο πολύ,πολύ φτηνά
- GeodudePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 251
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2020
Πεμ Οκτ 22, 2020 10:36 pm
Είχα το 1ο τεύχος του επεισοδίου 1, έχω ολόκληρο το επεισόδιο 3(αλλα από τιε εκδόσεις της Anubis), καθώς και την σειρά Jedi Knight.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης