ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ-Best of
+5
menes
creatos
just reaper
Green Rider
XameR_GT
9 απαντήσεις
ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ-Best of
Παρ Οκτ 15, 2010 12:33 am
Αν μη τι αλλο ηταν σιγουρα η ψυχη της σειρας.Ο Χλαπατσας επαιζε τον ρολο του καρφιου και λειτουργουσε ως καταδωτης ωστε να τα ξερασει ολα στον Κακαλο.Πιστευω κανεις σας δεν εχει ξεχασει την ατακα του "Καλα θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε".Παρακατω σας παραθετω βιντεο με ξεκαρδιστικα στιγμιοτυπα απο αυτον.Για την ιστορια ο ηθοποιος που τον κανει λεγεται Δημητρης Φραγκιογλου και οπως θα παρατηρησετε ειναι φοβερα ταλαντουχος ηθοποιος.Respect.
Kαποια best of
Kαι αλλα best of part 1
Part 2(στο 25δευτερολεπτο ξεκινα να πει το τραγουδακι "πλατσα πλατσα πλουτσα"!!
Part 3
Tαραντουλα,γλοιωδες υβριδιο και τι δεν τον ειπε ο Κακαλος σε αυτο το μικρο βιντεακι!
Ο χλαπατσας "πραγματικος" φιλος!
Ο χλαπατσας κατσαριδα με μαγιο!!
Ο χλαπατσας ποιητης!!
Kαποια best of
Kαι αλλα best of part 1
Part 2(στο 25δευτερολεπτο ξεκινα να πει το τραγουδακι "πλατσα πλατσα πλουτσα"!!
Part 3
Tαραντουλα,γλοιωδες υβριδιο και τι δεν τον ειπε ο Κακαλος σε αυτο το μικρο βιντεακι!
Ο χλαπατσας "πραγματικος" φιλος!
Ο χλαπατσας κατσαριδα με μαγιο!!
Ο χλαπατσας ποιητης!!
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Απ: ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ-Best of
Παρ Οκτ 15, 2010 1:54 am
Εγώ πάλι δεν είχα δει ποτε . ΔΕν είχε τύχει
- creatosNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 84
Ημερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Οκτ 15, 2010 11:32 pm
χλαπατσας=απλα τελειος!!ειδικα τα επιθετα με τα οποια τον ειχε στολισει ο κακαλος δν πεζονται!γλοιωδες υβριδιο,τραβεστι σαρανταποδαρουσα,κατσαριδα με μαγιο,ηλιθιο μογγολο,πονηρη σαλουφα κ.α!!
- menesNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2011
Τόπος : θεσσαλονικη
Παρ Ιουλ 15, 2011 6:00 pm
axxaxaxaaxa o kalyteros ever htan re...eixa faei porosh..polla gelia ekana
Παρ Ιουλ 15, 2011 6:51 pm
Πραγματικά απίστευτο. Πως το έχασες αυτό?Stratouhos έγραψε:Εγώ πάλι δεν είχα δει ποτε . ΔΕν είχε τύχει
- red4ever1988New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2011
Τόπος : athens
Κυρ Ιουλ 17, 2011 10:47 pm
χαχαχαχαχχχ!!τι γελιο αυτη η σειραα!!πονηρη σαλούφα
- chrissaNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 77
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2013
Τρι Μάης 14, 2013 2:20 am
Από τις πιο cult φυσιογνωμίες!!Πραγματικά τα επίθετα του Κάκκαλου που τον στόλιζε κάθε τόσο και το γλοιώδες γέλιο του όταν τα άκουγε δεν υπήρχαν ρε παιδιά!!Το 'φχαριστιότανε ο άτιμος!!!Ακόμα και σήμερα ακούω να χαρακτηρίζουν κάποιον γλοιώδη τύπο "Χλαπάτσα" και οι γνωστές του φράσεις "Καλά θα σας δείξω εγώ,θα δείτε τι θα πάθετε" και "απολύομαι ψαρούκλες,τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες" (αυτή η φράση μάλλον προϋπήρχε αλλά εγώ εκεί την είχα πρωτακούσει" έχουν γίνει κλασικές!!Απίθανος!!
Ο Δημήτρης Φράγκιογλου συμμετείχε και στη συγγραφή των κειμένων της σειράς,παίζει δηλαδή πολλές από τις ατάκες που τον χαρακτήριζαν και τόσο μας κάνουν να γελάμε να τις είχε γράψει κι ο ίδιος!!!
Ο Δημήτρης Φράγκιογλου συμμετείχε και στη συγγραφή των κειμένων της σειράς,παίζει δηλαδή πολλές από τις ατάκες που τον χαρακτήριζαν και τόσο μας κάνουν να γελάμε να τις είχε γράψει κι ο ίδιος!!!
- fdfbillPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 203
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Σαβ Αυγ 30, 2014 2:28 am
Ωραίο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης