Αγαπημενα soundtracks απο videogames
+6
DRAGONGOD
lelouch
gantonis
Ground_zero
Green Rider
XameR_GT
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Απ: Αγαπημενα soundtracks απο videogames
Τρι Φεβ 01, 2011 7:56 am
DRAGONGOD έγραψε:to One Winged Angel , apo to final fantasy 7 , totragoudi tou seferoth . einai to seima katatethen tou , o erxomos to thanatou . poli jamato tragoudi . an kai mou thimise ena perastiko fetos to kalokeri , eimoun 10 wra to bradi spiti xorio kai epeza sto pc , enw apo kato apo to sptiti akribos kamia 5 atomon , ilikiomenwn , pou eixan katsi se kati karekles kai koutsobolebne , kai enas bebeis apo kato pou mazi me tous gerous me eixan trelani kai etsi gia na kliso to thoribo tous ebala sta dio eixia apo to pc to tragoudi . afto eitan oi geri kokalosan kai to mikro arxise ta klamata .
kai rotw egw tora , seiptosh ?
eprepe na to do ayto
Τρι Φεβ 01, 2011 1:21 pm
a episis na pw kati gia ta tromaxtika tragoudia/tragoudia teniwn thriler . ta tragoudia/eixous aftous einai basismena se krabges tromagmenwn zown , opos kai zown pou pethenoun . diladi afto pou akoume emeis den einai mia eidiofies dimiourgia , alla mia kalh paralagh enos eixou ponou/tromou kapiou zou.
Τρι Φεβ 01, 2011 3:30 pm
^^Βασικα το τοπικ αναφερεται σε soundtracks videogames μονο.Αλλιως ο καταλογος ειναι ατελειωτος πχ halloween theme.Kαι μετα κοιτας απο τα παραθυρα μηπως σε παρακολουθει κανενας Μichael Μyers
Τρι Φεβ 01, 2011 6:04 pm
Ενδιαφέρον. Κάνετε αντίστοιχο θέμα στις ταινίες
Τετ Οκτ 05, 2011 6:26 pm
Eχώ φάει κόλλημα με το Theme της Athena από το King of Fighters/Psychic Soldier
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Ιαν 10, 2012 5:26 pm
Τα games που για εμένα έχουν θεϊκά soundtracks είναι:
- Όλα τα Final Fantasy
- Persona 4
Edit: Ξέχασα να πω των Lord of the Rings The Battle of Middle Earth 1 και 2 που στην ουσία είναι των ταινιών.
- Όλα τα Final Fantasy
- πχ:
- ή
- Persona 4
- πχ:
- πχ:
- ή
- Still Alive:
- Blurry:
- πχ:
Edit: Ξέχασα να πω των Lord of the Rings The Battle of Middle Earth 1 και 2 που στην ουσία είναι των ταινιών.
Τρι Σεπ 30, 2014 4:13 pm
Μιας και το βρήκαμε μην μας φύγει. Ποστάρετε κανένα τραγουδάκι!
τι πωρωτική μουσική ειχαν αυτά τα 2
Τρι Σεπ 30, 2014 7:07 pm
Όταν σκέφτομαι soundtrack από videogame το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό:
Δώστε του μια ευκαιρία και είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον ένα-δύο τραγούδια θα κολλήσουν στο μυαλό σας.
Και μιας και ο Green Rider ρίχνει στο παιχνίδι παλιότερα soundtracks, αυτό των Power Rangers στο Mega Drive είναι από τις καλύτερες μεταφορές-ψηφιοποιήσεις που έχω ακούσει:
Δώστε του μια ευκαιρία και είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον ένα-δύο τραγούδια θα κολλήσουν στο μυαλό σας.
Και μιας και ο Green Rider ρίχνει στο παιχνίδι παλιότερα soundtracks, αυτό των Power Rangers στο Mega Drive είναι από τις καλύτερες μεταφορές-ψηφιοποιήσεις που έχω ακούσει:
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Οκτ 01, 2014 4:49 pm
Το πρώτο game δεν το ξέρω. Φαίνεται πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι αυτά τα παλιά games μας πωρώναν πιο πολύ από τα σημερινά. Μια απόδειξη είναι αυτά τα βίντεο:Green Rider έγραψε:Μιας και το βρήκαμε μην μας φύγει. Ποστάρετε κανένα τραγουδάκι!
Έχω την επανέκδοση του Punch Out στο Wii, έχω χύσει πολύ ιδρώτα σε αυτό το game.
@johnny_salonica: Το πρώτο game δεν το ξέρω αλλά έχει καταπληχτικό soundtrack.
Θυμήθηκα κάποια games από το Wii με ωραίο sound:
- de Blob 1 και 2: Έχει πολύχρωμο ήχο
- The Sky Crawlers: Innocent Aces (Καταπληχτικό!)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- Τα No more Heroes, με ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια το
Το παραπάνω είναι η ιαπωνική έκδοση που μου αρέσει περισσότερο αλλά στις υπόλοιπες εκδόσεις του παιχνιδιού ήταν έτσι:
- The Last Story και Pandora's Tower
- Το Just Dance, που δεν είναι αποκλειστικά στο wii, δεν ξέρω αν μπορώ να το συμπεριλάβω σε αυτό το θέμα όπως ηπα για το Dj Max πιο πάνω, γιατί εννοούνται.
- Lego: The Lord of the Rings (μη αποκλειστικό και αυτό) όπως όλα τα LOTR games γιατί έχουν τα ΘΕΙΚΑ soundtracks των ταινιών.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Δεκ 13, 2014 3:27 pm
"ACTIVATING COMBAT MODE"
"Modulating Phase"
Διάλογοι αρχίζουν, μου έρχεται ενα περίεργο συναίσθημα,
Διάλογοι συνεχίζουν, μερικά λεπτά αργότερα τα δάκρυα μέχρι το πάτωμα.
Ήταν τέλειο παιχνίδι με πολύ λυπηρό τέλος
Σαβ Δεκ 13, 2014 5:09 pm
^Πραγματικά η πιο λυπητερή στιγμή ever σε videogame για μένα. Εγινε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από όλα τα final fantasy.
- gt1993Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2013
Τόπος : Κυπρος
Δευ Μαρ 09, 2015 8:57 pm
mortal kombat kai skyrim
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Κυρ Μάης 03, 2015 3:45 pm