Μου φάνηκε...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
πώς σας φάνηκε το επεισόδιο 1?
Σαβ Σεπ 02, 2017 8:21 pm
After Son Goku defeated the dangerous Majin Buu, peace has returned to Earth. Chi-Chi wants Goku to get a job, so he works as a farmer. Son Goten and his friend Trunks search for a gift for his sister-in-law Videl, who is married to his older brother, Son Gohan. The two consider jewelry and makeup, but they are unable to afford anything. Goten and Trunks head for the hot springs in the woods to bottle up some mineral water instead. While there, they are attacked by a giant snake, which they manage to scare away. For his purported role in saving Earth from Majin Buu, Mr. Satan has been awarded with 100 million Zeni that he does not want. He decides to give the money to one of the fighters. Goku gives the money to Chi-Chi, so she would let him train. Meanwhile, somewhere in the depths of space, Beerus, the God of Destruction, has awakened from his slumber. Keen on battling the worthy opponent that appeared to him in his visions, Beerus and his attendant, Whis, set out to discover who this opponent is.
Αρκετά ενδιαφέρον αρχή. Λίγο τρόμαξα που είδα εκείνο το τύπο να καταστρέφει τον μισό πλανητη
Για όποιον δεν ξέρει μεταφράζεται από τους animeworldgreeksubs.wordpress.com
Απ: πώς σας φάνηκε το επεισόδιο 1?
Σαβ Σεπ 02, 2017 11:28 pm
Eγώ το βλέπω από το http://sickfansubs.com/ όπως είχα δει και το Dragonball Kai
Koίτα είχα δει ήδη το Battle of Gods και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα που πήγαν να πουν την ίδια ιστορία ξανά αλλά ανεπτυγμένη. Την ίδια μπούρδα έκαναν με το Ressurection of F. Αν δεν τις έχει δει είσαι τυχερός γιατί ευχόμουν το ίδιο πράγμα μέχρι το επεισόδιο 27.
Koίτα είχα δει ήδη το Battle of Gods και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα που πήγαν να πουν την ίδια ιστορία ξανά αλλά ανεπτυγμένη. Την ίδια μπούρδα έκαναν με το Ressurection of F. Αν δεν τις έχει δει είσαι τυχερός γιατί ευχόμουν το ίδιο πράγμα μέχρι το επεισόδιο 27.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 02, 2017 11:31 pm
Δεν το έχω δει όχι. Επίσης το kai είναι ωραίο?
Edit: Ψάχνω να βρω το Z με ελληνικούς μα πουθενα, ξερεις που μπορώ να το βρω γιατί η μεταγλωττιση είναι λιγο αθλια...
Edit: Ψάχνω να βρω το Z με ελληνικούς μα πουθενα, ξερεις που μπορώ να το βρω γιατί η μεταγλωττιση είναι λιγο αθλια...
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Σεπ 03, 2017 12:20 am
Green Rider έγραψε:Eγώ το βλέπω από το http://sickfansubs.com/ όπως είχα δει και το Dragonball Kai
Ποια η διαφορά sickfansubs με animeworld ?
Κυρ Σεπ 03, 2017 12:44 am
Αν δεν έχεις δει το Ζ το Κai πιάσε δες. Εγώ αυτό είδα γιατί είχα δει διάσπαρτα επεισόδια του Ζ μικρός και βαριόμουν. Δες χάνεις και κάτι. Το Κai είναι το Ζ χωρίς fillers. Mε υπότιτλους τώρα το Ζ δεν έχω ιδέα δεν το έχω ψάξει. Θα με ενδιέφερε να δω τα filler saga ωστόσο που παραλήφθηκαν στο Kai έτσι.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Σεπ 03, 2017 1:02 am
Καλα οκ θα αρχίσω Kai. Το έχουν οι Sick?
Κυρ Σεπ 03, 2017 1:13 am
Λάθος θυμόμουν. Από Animeclipse είδα το Kai
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Σεπ 03, 2017 1:15 am
Δυσκολα να το έχουν ακόμα... Πικρή η ιστορία του animeclipse...
Τεσπα θα κάνω κι αλλά τετοια θεματα για super αυριο που θα δω κι αλλα επεισόδια
Τεσπα θα κάνω κι αλλά τετοια θεματα για super αυριο που θα δω κι αλλα επεισόδια
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης