- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Συζητηση επεισοδιων (πολλα spoilers)
Κυρ Αυγ 27, 2017 4:15 pm
Εσεις που ειστε τωρα στο one piece? Εγω 532
Απ: Συζητηση επεισοδιων (πολλα spoilers)
Κυρ Αυγ 27, 2017 10:37 pm
Στο 6ο επεισόδιο πριν 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά
Μου άρεσε πολύ καθώς φάνηκε να είναι παρόμοιο με το Dragonball το οποίο λατρεύω αλλά δεν το συνέχισα γιατί που να δεις τόσα επεισόδια τώρα. Απίθανο, ειδικά αν έχεις μπλέξει με tokusatsu, marvel animations και άλλα anime
Μακάρι να το γνώριζα όταν είχε βγει. Για κακή μου τύχη δεν το πέτυχα ποτέ στο ΑΛΤΕΡ ούτε το έβλεπαν φίλοι μου εκείνη τη περίοδο
Μου άρεσε πολύ καθώς φάνηκε να είναι παρόμοιο με το Dragonball το οποίο λατρεύω αλλά δεν το συνέχισα γιατί που να δεις τόσα επεισόδια τώρα. Απίθανο, ειδικά αν έχεις μπλέξει με tokusatsu, marvel animations και άλλα anime
Μακάρι να το γνώριζα όταν είχε βγει. Για κακή μου τύχη δεν το πέτυχα ποτέ στο ΑΛΤΕΡ ούτε το έβλεπαν φίλοι μου εκείνη τη περίοδο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Αυγ 27, 2017 10:59 pm
Εαν έχεις χρόνο πάντως θα ήταν πολυ ωραίο να το εβλεπες. Εγώ πριν αυτό εβλεπα dragonball που μου αρεσε πολυ και φαντασου πως το παρατησα γιατί πορώθηκα με αυτή τη σειρά... Δεν νομίζω να έχεις δει σειρά με τόσες πολλές περιπέτειες...
Δευ Αυγ 28, 2017 2:39 am
Θα έπρεπε να βγάλουν κάτι παρόμοιο σαν το DB Kai να κοπούν τα fillers. Θα δούμε. Ισως το χειμώνα να έχω χρόνο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Αυγ 28, 2017 11:23 am
Αλλα καλυτερα να διαγραψεις τα 2 ποστς σου εδω για να μην παιρνεις ειδοποιησεις γτ πιστεψε με θα βρεις πολλα spoilers εδω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Νοε 22, 2017 3:48 pm
Αντε εχω φτασει στο 722... Πολύ μεγαλο ρε γαμωτο το arc της dressrosa....
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης