Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!
Το καλύτερο φόρουμ για Super Hero Fans στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Μοιραστείτε
Πήγαινε κάτω
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2027
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Ηλικία : 21
Τόπος : Athena

Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Τετ Σεπ 30, 2015 8:19 pm
Το Yu-Gi-Oh GX λογίζεται ως μια συνέχεια(χρονικά τουλάχιστον) από το Yu-Gi-Oh με πρωταγωνιστή τον Γιούγκι.Αυτή τη φορά όμως πρωταγωνιστής είναι ένα άλλο νεαρό αγόρι,ο Τζέιντεν Γιούκι,ο οποίος θέλει να γίνει ο βασιλιάς των μονομάχων,αρχικά μπαίνοντας στη φημισμένη ακαδημία μονομαχιών. Είναι ένα αγόρι που βλέπει την ζωή απ την χαλαρή πλευρά της,σκεπτόμενος συνεχώς το φαϊ και τον ύπνο,φυσικά όμως και τις μονομαχίες.Ο Τζέιντεν πηγαίνοντας στις εξετάσεις για να μπει στην ακαδημία συναντά μια γνωστή φυσιογνωμία την οποία ξανασυναντά στο τέλος. 

Εκεί θα γνωρίσει αρχικά τον Σάιρους και τον Τσάμλι,τους 2 συγκατοίκους του.Οι μαθητές κατατάσσονται ανάλογα με την βαθμολογία και τις επιδόσεις τους στις μονομαχίες σε Κόκκινους Σλάιφερ,Κίτρινους Ρα και Μπλε Όμπελισκ και μένουν σε κοιτώνες,εμπνευσμένους από τα ονόματα των 3 καρτών των αιγυπτίων θεών. Θα κάνει βέβαια κι άλλους φίλους,όπως την Αλέξις,τον Μπάστιον και τον Τσαζ(με τον οποίο έχουν και μια αντιπαλότητα).Θα αναπτύξει σχέσεις και με μια κάρτα,καθώς μπορεί να βλέπει πνεύματα των τεράτων.

Τα πρώτα επεισόδια περιστρέφονται γύρω από την ζωή στην Ακαδημία των μονομαχιών,η οποία βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο νησί. Πολλά και διάφορα συμβαίνουν στα πρώτα επεισόδια,αρκετές μονομαχίες λαμβάνουν χώρα,κόντρες δημιουργούνται και ο Τζέιντεν έχει τις πρώτες του επαφές με το γνωστό σε μας 'Βασίλειο των Σκιών'. Στη συνέχεια του πρώτου κύκλου αποκαλύπτεται πως η ακαδημία είναι χτισμένη πάνω σε ένα ιερό με 3 κάρτες παρόμοιες μ αυτές των αιγυπτίων θεών,οι οποίες άμα δουν το φως της ημέρας θα σημάνουν ταυτόχρονα και τεράστιο κίνδυνο για τον άνθρωπο. Εμφανίζεται μια ομάδα γνωστή και ως Σκιώδεις Καβαλάρηδες,οι οποίοι επιδιώκουν να πάρουν τις κάρτες. Δίνονται στους καλύτερους μαθητές τα κλειδιά για τις πύλες των καρτών,τα οποία μπορούν να πάρουν οι εχθροί μόνο μέσω μονομαχιών!Οι μάχες που ακολουθούν είναι πολύ δύσκολες,ώσπου ο Τζέιντεν σε μια τελική μονομαχία καταφέρνει ουσιαστικά να σώσει τον κόσμο.Το τέλος του πρώτου κύκλου σηματοδοτείται με την τελική μονομαχία του Ζέιν,του νούμερο 1 μονομάχου της σχολής απέναντι στον Τζέιντεν.(Ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε μεταγλωτισμένος από το Σταρ)

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς,πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα εμφανίζονται,όπως ο Χασλεμπέρι,ο Άστερ Φοίνιξ και ο Σαρτόριους. Ο Τζέιντεν αναπτύσσει μια αντιπαλότητα με τον Άστερ,χάνοντας όμως μια μονομαχία. Κάτι που οδηγεί στο να βρει ο Τζέιντεν καινούργιες κάρτες οι οποίες τον ανεβάζουν επίπεδο. Παράλληλα,αναπτύσσεται ένας καινούργιος κοιτώνας,αυτός των Λευκών Όμπελισκ,τον οποίο ελέγχει ο Σαρτόριους,τον οποίο έχει κυριεύσει το Φως της Καταστροφής. Με αυτόν τον κοιτώνα συγκεντρώνει όλους τους δυνατούς μονομάχους για να κυριεύσει.Η τελική μονομαχία είναι ανάμεσα στον Τζέιντεν και τον Σαρτόριους,όπου ο Τζέιντεν καταφέρνει να κερδίσει. 

Ο τρίτος κύκλος της σειράς είναι και ο πιο ενδιαφέρων και σκοτεινός. Νέοι μαθητές από άλλα σχολεία έρχονται όπως ο Τζέσε,ο Άξελ,ο Τζιμ και ο Άντριαν. Πολλές μονομαχίες γίνονται ανάμεσα σε παλιούς και νέους μαθητές,κορυφώνοντας το ενδιαφέρον.Οι ήρωες μας όμως πάνε σε μια διαφορετική διάσταση. Εκεί τα τέρατα των καρτών είναι αληθινά και υπακούν ένα άλλο πνεύμα. Αξίζει να ειπωθεί πως σε αυτόν τον κύκλο βλέπουμε τεράστια ανάπτυξη του χαρακτήρα του Τζέιντεν,του οποίου κομμάτι γίνεται ο Supreme King!Το πνεύμα που αναφέρθηκε πιο πάνω κερδίζει πολλά άτομα σε μονομαχίες,αλλά κυριεύει κιόλας,όπως τον Τζέσε,ο οποίος θεωρείται απ τους πιο δυνατούς μονομάχους. Επέρχεται μια τελική μάχη ανάμεσα στον Τζέιντεν και την Γιούμπελ. Η μάχη έχει μια αναπάντεχη εξέλιξη και στο τέλος όλοι επιστρέφουν από την διάσταση,εκτός από έναν...(μέχρι αυτόν τον κύκλο μεταγλωτίστηκαν τα επεισόδια στα αγγλικά)

Στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο ο Τζέιντεν δεν θυμίζει πια σε τίποτα τον παλιό καλοσυνάτο και με ελεύθερο πνεύμα μονομάχο,αλλά έναν σοβαρό και κλειστό χαρακτήρα. Εμφανίζεται ένας κακός από τα παλιά,του οποίου η παρουσία είχε ξεχαστεί εντελώς όμως. Ταυτόχρονα λαμβάνουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις αλλά και γεγονότα για κάθε χαρακτήρα,αφού πρόκειται για την τελευταία χρονιά των περισσότερων,καθώς η φοίτηση διαρκεί 3 χρόνια. Ο κακός τελικά ηττάται,και στο τέλος γίνεται ένα πολύ όμορφο crossover με τον χαρακτήρα που είχαμε συναντήσει στον πρώτο κύκλο,ενώ ο Τζέιντεν πήγαινε στην σχολή...Σίγουρα η σειρά δεν είχε την επικούρα της πρώτης. Όμως σίγουρα αξίζει να την δείτε. Θα σας πρότεινα να δείτε μόνο τον πρώτο κύκλο στα ελληνικά αν είναι,και τους υπόλοιπους στα ιαπωνικά,καθώς ο Τζέιντεν στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο χαζοχαρούμενος όσο φαίνεται στην αγγλική μεταγλώτιση.Κυρίως στον δεύτερο και τον τρίτο κύκλο γίνονται πολλά και μάλιστα παράλληλα,οπότε θεωρώ ότι θα άξιζε να την δείτε,δεν θα λεγα τόσο ότι κολλάς αλλά η εξέλιξή του είναι πολύ καλή...
JasonRed
JasonRed
New Ranger
New Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2015

Απ: Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Σαβ Ιουν 25, 2016 9:06 pm
Ήταν όντως καλή σειρά, παραμένοντας όμως πάντα στη σκιά της πρώτης. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την εμφάνιση χαρακτήρων της πρωτότυπης σειράς σε αρκετά επεισόδιά της. Από την άλλη, η manga εκδοχή της φαίνεται να αυτονομήθηκε από original "Yu-Gi-Oh!", εισάγοντας διαφορετική πλοκή [http://yugioh.wikia.com/wiki/Yu-Gi-Oh!_GX_(manga)] και το μόνο πράγμα που τη σύνδεσε με την πρώτη ήταν σε κάποιο σημείο το αιγυπτιακό παρελθόν με την προέλευση του "Winged Kuriboh".
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2027
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Ηλικία : 21
Τόπος : Athena

Απ: Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2016 12:20 am
Παρ'όλα αυτά όμως,νομίζω από τις 3 πρώτες θεωρείται η χειρότερη χωρίς πολλή σκέψη(το λέω διότι δεν έχω δει zexal και arc-v).
Ίσως και η αμερικάνικη version να την κατέστρεψε,δεν ξέρω. Γι'αυτό κι άλλωστε στους 2 τελευταίους κύκλους δίνεται πολύ βάρος στον Τζέιντεν, καθώς δεν ήταν ισάξιος πρωταγωνιστής με τον αγαπημένο όλων Γιούγκι. Μπορεί να φταίει όντως πως βγήκε αμέσως μετά την ορίτζιναλ σειρά, απ'την άλλη θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι και καλύτερο
avatar
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Απ: Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2016 10:47 am
Εμένα πάντως είναι η αγαπημένη μου σειρά yu gi oh.  Ακόμα θυμάμαι τη χαρά που έκανα όταν είδα το trailer στο star (είχε σταματήσει μα δείχνει yu gi oh τότε και με είχαν πιάσει η μαύρες μου Razz) . 
Πλέον είναι η μόνη σειρά yu gi oh που έχω δει ολόκληρη στα ιαπωνικά και είναι χίλιες φορές καλύτερη ετσι από το αγγλικό dub. Πάντως από το 1ο επεισόδιο που είδα στο σταρ,  απλά δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, μετά ήρθαν και τα tag force στο psp και κόλλησα τελείως, τι θεωρώ πολύ υποτιμημενη.
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2027
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Ηλικία : 21
Τόπος : Athena

Απ: Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2016 4:15 pm
Όντως είναι αρκετά υποτιμημένη,αλλά από τη μία βρέθηκε στη σκιά του ορίτζιναλ yugioh κι από την άλλη είχε έναν πρωταγωνιστή αρκετά αμφιλεγόμενο(θεωρώ γι'αυτό μάλιστα είδαμε τον Τζέιντεν να χάνει απ τον Άστερ και να γίνεται ότι γίνεται,καθώς και να γίνεται Supreme King,να ενώνεται με την Γιούμπελ κτλ)
Στα θετικά της σειράς βάζω πως πάρα πολλοί χαρακτήρες βλέπουμε να μονομαχούν συνέχεια κι όχι μόνο οι πρωταγωνιστές,μιας και ειδικά στο πρώτο βλέπαμε Γιούγκι,Τζόι και Κάιμπα να μονομαχούν συνέχεια,με κάτι recurring characters τύπου Μάι,Μάκο,Γουίβιλ και Ρεξ.
avatar
marios121
New Ranger
New Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 17
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2012

Απ: Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Δευ Ιαν 16, 2017 11:46 pm
Προσωπικά μου άρεσε αυτή η σειρά παρόλο που η αγαπημένη μου ήταν η αρχική γιατί είχε κατί το διαφορετικό σε σχέση με την πρώτη  μπορεί να είναι και λόγω του ότι μονομαχούσαν και άλλοι πάιχτες εκτός από του πρωταγωνιστές όπως είπε και πιο πάνω ο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]  
teliosmetonma
teliosmetonma
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Αριθμός μηνυμάτων : 4222
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2017
Τόπος : Angel Grove
http://www.yugioh.gr

Απ: Yu-Gi-Oh GX

Την / Το Πεμ Ιουλ 13, 2017 10:32 pm
Η πιο ωραία σεζόν, επιτέλους οι χαρακτήρες δεν "κλέβουν" στα παιχνίδια Razz
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Για τους πραγματικούς fans του Shakes & Fidget! (Greek Shakes & Fidget Private Server)[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης