Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

+14
chrys97
MCygo13
tim
Red Forever
plousmike
siston
GEOHERO
XameR_GT
CMPunk
teo1323
Zer0
General_Steve_93
Green Rider
djstathis
18 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)   - Σελίδα 63 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

Παρ Μαρ 28, 2014 4:51 am
Red Forever έγραψε:Στο facebook τον βρήκες τον GZ; Όσο για τους κορεάτες, φαντάζομαι ότι θα αφορά τα online και τα ΜΜΟ μιας και έχουν παραγωγή τουλάχιστον 20 τέτοιων κάθε χρόνο στην Κορέα και γίνεται της κακομοίρας εκεί πέρα, έχοντας και κάτι άρωστους που πεθαίνουν στις οθόνες των υπολογιστών από υπερκόπωση 5 ημερών. Shocked 

Από την άλλη βέβαια ακούω και κάτι άλλα άρρωστα πράγματα όπως ότι στην Αμερική δίνουν δωρεάν κουπόνια με πακέτα Monster για τα CoD κλπ και αρχίζουν και βρίσκουν 14 να πέφτουν σε κώμα από αυτά που πίνουν... Mad 
Ναι στο fb. Και ναι θα είναι για e-sports (dota 2, lol) που εκεί κάνουν διαγωνισμούς με εκατομμύρια για έπαθλα.

Έγινε και το gaming άθλημα. Πολλοί είναι υπέρ αλλά στο συγκεκριμένο είμαι κατά για τους λόγους που είπες.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)   - Σελίδα 63 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

Παρ Μαρ 28, 2014 9:44 am
Καλά, η όλη κατάσταση των "e-sports" είναι εμμετική στην καλύτερη περίπτωση, στην χειρότερη...φτάνουμε να σιχαινώμαστε τα βιντεοπαιχνίδια και έχουμε τους μεγαλύτερους να κράζουν όσους τα αγαπάνε. Evil or Very Mad 

Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)   - Σελίδα 63 3_zps4d69e2b4

Παρ Μαρ 28, 2014 10:16 pm
Μόλις τώρα κατάλαβα τα γραφικά των next gen κονσολών. Δείτε στο 9:18:

Νόμιζα ότι είναι ηθοποιός στην αρχή.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Σαβ Μαρ 29, 2014 2:34 pm
Πως διάολο ξεχάσαμε να κάνουμε ψηφοφορία για την ταινία  Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen Z?  scratch
MCygo13
MCygo13
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena

Σαβ Μαρ 29, 2014 4:01 pm
πωωω ρε τι ομαδάρα έχει η ΑΕΝΚ...του χρόνου γράφομαι κι εγώ στους Jokers!!!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)   - Σελίδα 63 3_zps4d69e2b4

Σαβ Μαρ 29, 2014 9:23 pm
Δειτε αυτο Sad :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Σαβ Μαρ 29, 2014 10:55 pm
^που είναι το παράξενο? Εδώ στο xbox 360 έχω αρχίσει να μην παίρνω που τα πουλάνε ηλεκτρονικά φθηνά. Ανέκαθεν έτσι ήταν στο pc. Αν δεν έδινε και το pc master παιχνίδια θα είχα ελάχιστα αυθεντικά
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Μαρ 30, 2014 12:34 am
Έλα μου ντε. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που κάποιος φίλος μου πήγε και πήρε παιχνίδι του PC από κατάστημα ήταν όταν πήρε το πρώτο WoW...και μετά δεν θυμάμαι κανέναν άλλο να παίρνει παιχνίδια ως παιχνίδια εκτός και αν υπάρχει καμιά special edition ή κάτι παρόμοιο.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Κυρ Μαρ 30, 2014 1:08 am
Σημασια εχει ομως οτι αν σου αρεσει καποιο παιχνιδι για pc και το θες αυθεντικο το βρισκεις ακομα και καινουργιο πανφτηνα !
πχ εγω new lego batman 2.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Κυρ Μαρ 30, 2014 2:01 pm
Σίγουρα. Εχω κάμποσα από public
Eδώ έχω αυθεντικό το Final Fantasy VII δώρο από τον Ηλία. Το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει σίγουρα  cheers
4 cd πόπο εποχές

Ρε παιδιά έχετε πάρει χαμπάρι πως κάθε μέρα γράφονται 1-5 μέλη? Κοντεύουμε τα 1500. Τα μισά από όσα έχει το rangecrew που έκει γράφονται από όλο το κόσμο. Μπράβο μας
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Μαρ 30, 2014 4:22 pm
Green Rider έγραψε:^που είναι το παράξενο? Εδώ στο xbox 360 έχω αρχίσει να μην παίρνω που τα πουλάνε ηλεκτρονικά φθηνά. Ανέκαθεν έτσι ήταν στο pc. Αν δεν έδινε και το pc master παιχνίδια θα είχα ελάχιστα αυθεντικά
Εννοεί online αγορές.
Red Forever έγραψε:Έλα μου ντε. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που κάποιος φίλος μου πήγε και πήρε παιχνίδι του PC από κατάστημα ήταν όταν πήρε το πρώτο WoW...και μετά δεν θυμάμαι κανέναν άλλο να παίρνει παιχνίδια ως παιχνίδια εκτός και αν υπάρχει καμιά special edition ή κάτι παρόμοιο.
XameR_GT έγραψε:Σημασια εχει ομως οτι αν σου αρεσει καποιο παιχνιδι για pc και το θες αυθεντικο το βρισκεις ακομα και καινουργιο πανφτηνα !
πχ εγω new lego batman 2.

Green Rider έγραψε:Σίγουρα. Εχω κάμποσα από public
Eδώ έχω αυθεντικό το Final Fantasy VII δώρο από τον Ηλία. Το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει σίγουρα  cheers
4 cd πόπο εποχές

Ρε παιδιά έχετε πάρει χαμπάρι πως κάθε μέρα γράφονται 1-5 μέλη? Κοντεύουμε τα 1500. Τα μισά από όσα έχει το rangecrew που έκει γράφονται από όλο το κόσμο. Μπράβο μας
Και εγώ αγοράζω ηλεκτρονικά αλλά είναι άλλη αίσθηση να αγοράζεις cd και να το βάζεις στην βιβλιοθήκη σου. Για αυτόν τον λόγο δεν πείρα το Bioshock Infinite σε προσφορα από το Steam, το θέλω σε cd.

Ψηφίσατε εσείς (στο link)?

Ναι αλλά δεν έχουμε και τόσο μεγάλη συμμετοχη.
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Κυρ Μαρ 30, 2014 4:48 pm
Εγώ δεν ψήφησα μιας και το PC το χρησιμοποιώ κυρίως για emulators και δεν έχω και τα βαρβάτα PC που θέλουν μερικά παιχνίδια αυτής της εποχής.

Βρήκα ένα ωραίο παιχνιδάκι του PS1 :

Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Κυρ Μαρ 30, 2014 5:26 pm
oύτε γω ψήφισα. Αυθεντικά στις κονσόλες προτιμώ να έχω με κουτιά. Στο pc δεν με νοιάζει. Από torrents, αντιγραφή από φίλους, pc master, πλέον από steam αν βρω κάτι καλό και φθηνό και σπάνια από μαγαζιά που και πάλι κοιτάω για προσφορές. Τα τελευταία δύο που θυμάμαι να πήρα με κουτί με το που βγήκαν ήταν το pes 2011 και το 3ο expansion του Wow (το οποίο έχω παρατήσει οριστικά από το 2010). Προτιμώ σε κονσόλες να παίζω τα παιχνίδια αν γίνεται προσωπικά. Το pc έχει τόσο άλλα πράγματα να κάνεις που μου αποσπάνε την προσοχή  Razz 
Τώρα με το pc που πήρα άρχισα να παίζω πάλι παιχνίδια στο pc. Πριν μόνο marvel avengers alliance έπαιζα τα τελευταία 3 χρόνια, τίποτα άλλο. PS2, PSP, DS και xbox 360 μόνο πριν πάρω το νέο pc.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Κυρ Μαρ 30, 2014 8:14 pm
Red Forever έγραψε:Εγώ δεν ψήφησα μιας και το PC το χρησιμοποιώ κυρίως για emulators και δεν έχω και τα βαρβάτα PC που θέλουν μερικά παιχνίδια αυτής της εποχής.

Βρήκα ένα ωραίο παιχνιδάκι του PS1 :
Εμένα το pc μου είναι 8αιτίας αλλά δεν έχω θέμα με τα καινούρια games (νομίζω εξαιρούνται όλα όσα πρόκειται να βγούν φέτος).
Τα emulators πιάνονται βαρβάτα προγράμματα.

Ότι νάνε, στη σημερινή ψηφοφορία λένε άλλα...: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δευ Μαρ 31, 2014 2:21 am
παραμύθια. Σιγά μην αγοράζει τόσος κόσμος αυθεντικά. Εκτός και αν τα παίρνουν μεταχειρισμένα σε ξεφτίλα τιμή έξω ποτέ δεν ξέρεις...
Πέρασα τα ffvii & ffviii στο pc. Δουλεύουν και τα 2. Στο 7 χρειάστηκε ένα αρχείο για custom κάρτα γραφικών. Ηθελά να έπαιρνα τις steam εκδόσεις αλλά χάλια προσφορές έδωσαν. Ακριβά για τόσο παλιά παιχνίδια. Ημαρτον δηλαδή
bond tail
bond tail
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey

Δευ Μαρ 31, 2014 1:31 pm
Green Rider έγραψε:παραμύθια. Σιγά μην αγοράζει τόσος κόσμος αυθεντικά. Εκτός και αν τα παίρνουν μεταχειρισμένα σε ξεφτίλα τιμή έξω ποτέ δεν ξέρεις...
Πέρασα τα ffvii & ffviii στο pc. Δουλεύουν και τα 2. Στο 7 χρειάστηκε ένα αρχείο για custom κάρτα γραφικών. Ηθελά να έπαιρνα τις steam εκδόσεις αλλά χάλια προσφορές έδωσαν. Ακριβά για τόσο παλιά παιχνίδια. Ημαρτον δηλαδή

Αφου ηταν HD εκδοσεις λογικο ειναι να εκαναν παραπανο
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης