Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+14
chrys97
MCygo13
tim
Red Forever
plousmike
siston
GEOHERO
XameR_GT
CMPunk
teo1323
Zer0
General_Steve_93
Green Rider
djstathis
18 απαντήσεις
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Παρ Ιαν 24, 2014 12:10 pm
Επιτέλους κάποιος με επεισόδια!Καιρός ήταν.Λοιπόν αναλαμβάνω εγώ να του μιλήσω τώρα το σ/k που έχω λίγο χρόνο.
Παντως οι διαφημίσεις και το επεισόδιο που ανέβασε είναι από αυθεντική vhs και οχι γραμένη από tv.
Redlegend το movie maker ειναι το καλύτερο.Εγώ με αυτό έφτιαξα τα επεισόδια που ανέβασα.
Παντως οι διαφημίσεις και το επεισόδιο που ανέβασε είναι από αυθεντική vhs και οχι γραμένη από tv.
Redlegend το movie maker ειναι το καλύτερο.Εγώ με αυτό έφτιαξα τα επεισόδια που ανέβασα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιαν 24, 2014 2:49 pm
cmpunk καλώς ήρθες πίσω . Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος ο magna defender ρωτησε
Παρ Ιαν 24, 2014 3:00 pm
ka-me-ha-me-haaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Παρ Ιαν 24, 2014 5:25 pm
κανει κρυο σημερα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιαν 24, 2014 5:29 pm
εδώ όχι και τόσο αν και έχει συννεφιά δεν κάνει πολύ κρύο
Παρ Ιαν 24, 2014 5:40 pm
CMPunk έγραψε:Επιτέλους κάποιος με επεισόδια!Καιρός ήταν.Λοιπόν αναλαμβάνω εγώ να του μιλήσω τώρα το σ/k που έχω λίγο χρόνο.
προσπαθησα να του στειλω προσωπικο μηνυμα και μου λεει οτι πρεπει να με προσθεσει σαν επαφη
Παρ Ιαν 24, 2014 6:33 pm
Green Rider έγραψε:ka-me-ha-me-haaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Καλά, αν το Kai ερχόταν με τους παλιούς ηθοποιούς και καλύτερη μεταγλώτισση...ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!
- CMPunkSuper Ranger
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιαν 24, 2014 6:42 pm
Μιλησαμε τηλεφωνικως και θα σηναντιθουμε απο κοντα οταν παω αθηνα απο οπου ειναι και αυτος.chrys97 έγραψε:CMPunk έγραψε:Επιτέλους κάποιος με επεισόδια!Καιρός ήταν.Λοιπόν αναλαμβάνω εγώ να του μιλήσω τώρα το σ/k που έχω λίγο χρόνο.
προσπαθησα να του στειλω προσωπικο μηνυμα και μου λεει οτι πρεπει να με προσθεσει σαν επαφη
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Ιαν 24, 2014 6:50 pm
Ποιες σεζόν έχει ? είδα ένα ποστ που μάλλον έσβησες που έλεγες οτι είχε και transformers μήπος σου είπε ποια σεζον ? μπορεις να ρωτήσεις αν έχει rid
- CMPunkSuper Ranger
Παρ Ιαν 24, 2014 6:59 pm
Μόνο παλιά.Δεν είναι σίγουρο οτι θα τα δώσει θέλει κάποια ανταλάγματα.Θα τα κανονίσουμε οταν βρεθούμε απο κοντά και θα σας ενημερωσω.
Παρ Ιαν 24, 2014 7:24 pm
ωραιος cm punk
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Κυρ Ιαν 26, 2014 9:27 pm
σε 19 μερες, 21 ωρες, 32 λεπτα και 30 δευτερολεπτα αρχιζου οι power rangers megaforce
Κυρ Ιαν 26, 2014 10:47 pm
πολυ βαρετη μερα η σημερινη
Δευ Ιαν 27, 2014 12:22 pm
έχω πάθει τέτοια πώρωση με το dragonball kai που αποφάσισα αφού δω ξανά και sailor moon, που δεν είναι τίποτα 200 επεισόδια (εδώ είδα το μισό dragonball kai μέσα σε 3 μέρες) να δω και το one piece όλο. Θα λιώνω στα anime από δω και πέρα, είναι γεγονός
- CMPunkSuper Ranger
Δευ Ιαν 27, 2014 9:31 pm
Το deal τελικά δεν θα γίνει.Ο τύπος για να μου δάνειζε τα επεισόδια που είχε ήθελε σαν αντάλαγμα παλιές διαφιμίσεις.Εγώ προσωπικά εχω ένα μεγάλο αριθμό κασετών γραμένες απο tv οπότε είχα πολυ υλικό να του δώσω και συμφωνίσαμε να τα ανταλάξουμε χέρι με χέρι.Την επόμενη μέρα μου λέει οτι δεν μπορεί ακόμα να μου δώσει τους power γιατί θέλει να δει ο ίδιος τι έχει και να μετατρεψει τις κασέτες.Αυτό θα του έπαιρνε κανα μήνα και αν ήθελα να μου έδεινε για αρχή κάποια άλλη σειρά.Του είπα όχι και οτι θα περιμένω να τελειώσει με τους power και μετά να κάνουμε την ανταλαγή που συμφωνήσαμε.Αρνήθηκε και ήθελε να του δώσω από τωρα τις κασέτες μου και εκεί τελικά τελείωσε το θέμα.CMPunk έγραψε:Μόνο παλιά.Δεν είναι σίγουρο οτι θα τα δώσει θέλει κάποια ανταλάγματα.Θα τα κανονίσουμε οταν βρεθούμε απο κοντά και θα σας ενημερωσω.
Πάντως επειδή ένα μέλος από το forum μου είπε οτι του έκανε και αυτουνού τα ίδια πριν κάποια χρόνια μάλον δεν έχει υλικό από pr γραμμένο από tv.Προσπαθεί να πασάρει άλλες σειρές για να πάρει αυτό που θέλει.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Δευ Ιαν 27, 2014 9:44 pm
@Red Forever: Να σου πω την αλήθεια δεν το διάβασα όλο γιατί δεν έχω χρόνο, αύριο παραδίδω 2 εργασίες και είμαι ακόμα στην αρχή της πρώτης... Θα το διαβάσω όλο άλλη φορά. Πάντως μην τρελαίνεσαι τόσο, και μένα βλακείες μου φάνηκε ότι έλεγαν (όπως είπα "ηλίθιο video") αλλά με έβαλαν να σκεφτώ κάποια πράγματα. Τελοσπάντων δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω.....
Εκεί με το παιδί δάκρυσα λίγο (τον τελευταίο καιρό δακρύζω εύκολα).
Εκεί με το παιδί δάκρυσα λίγο (τον τελευταίο καιρό δακρύζω εύκολα).
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης