Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+14
chrys97
MCygo13
tim
Red Forever
plousmike
siston
GEOHERO
XameR_GT
CMPunk
teo1323
Zer0
General_Steve_93
Green Rider
djstathis
18 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Κυρ Ιαν 05, 2014 11:39 pm
Γειας σας παιδια,χρονια πολλα καλη χρονια, σημερα σαββατο ηρθα αθηνα ,ημουν 18 μερες αμφισσα χωρις internet!
Κυρ Ιαν 05, 2014 11:54 pm
Welcome back Jim, καλή χρονιά
@Chrys
Συμφωνώ. Παίξαμε στο demo 6-7 ματσάκια με τον ξάδερφο μου σήμερα που παίζει μόνο fifa μάλιστα αυτός και γω έπαιζα μόνο pro από το 2005 και έχασα μόνο μία φορά. Απίστευτες γκολάρες έβαλα!
Μάλλον το pro θα φάει άκυρο φέτος...
@Chrys
Συμφωνώ. Παίξαμε στο demo 6-7 ματσάκια με τον ξάδερφο μου σήμερα που παίζει μόνο fifa μάλιστα αυτός και γω έπαιζα μόνο pro από το 2005 και έχασα μόνο μία φορά. Απίστευτες γκολάρες έβαλα!
Δευ Ιαν 06, 2014 1:21 am
Πόσο απαράδεκτο το τελικό κομμάτι του Skyward Sword...
Δευ Ιαν 06, 2014 1:22 am
^oυ κανε review!
Το αφησα γτ δεν ειχα χρονο αλλα μου αρεσε πολυ σαν παιχνιδι!
Το σεναριο λιγο περιεργο βεβαια.
Το αφησα γτ δεν ειχα χρονο αλλα μου αρεσε πολυ σαν παιχνιδι!
Το σεναριο λιγο περιεργο βεβαια.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Δευ Ιαν 06, 2014 4:58 am
Red forever νομίζω ότι είχες πει ότι το Tomb Raider δεν πούλησε όσο περίμεναν. Είσαι σίγουρος? Γιατί η Crystal dynamics την έχει ψωνίσει τόσο (πέρα από τις φωτογραφίες τους στα credits), που όχι μόνο έφτιαξαν εκπομπή στο youtube για το πως έφτιαξαν το παιχνίδι αλλά πουλάνε τώρα και πρόγραμμα με 3 εύρω με το ίδιο πράγμα που όμως κάθεσαι και το διαβάζεις...
Ακόμα και ου μπλούζες είναι πανάκριβες.
Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιαν 06, 2014 9:47 am
Δεν ξερω αν το ξερε αλλα η konami ανακοινωσε οτι δε θα βγει pro 14 για το ps4 γιατ δεν θα αντεξει μια ακομα αποτυχια πραγμα που δινει στο fifa ολο το μονοπωλιο για τις πολησειςGreen Rider έγραψε:WelξέρετΑλλάλλα η konami anak back Jim, καλή χρονιά
@Chrys
Συμφωνώ. Παίξαμε αντέξει demo 6-7 ματσάκια με τον ξάδερφο μου σήμερα που παίζει μόνο fifa μάλιστα αυτός και γω έπαιζα μόνο pro από το 2005 και έχασα μόνο μία φορά. Απίστευτες γκολάρες έβαλα!
Δευ Ιαν 06, 2014 12:05 pm
Το tomb raider costa θα βγει και για x0ne και για ps4!
Δευ Ιαν 06, 2014 12:31 pm
φέτος βρίσκω το fifa πολύ καλύτερο απο το pro έχοντας δοκιμάσει βέβαια και τα 2 παιχνίδια. Γενικά το fifa τα τελευταία χρόνια είναι λίγο "ανώτερο" από το pro έχει κάνει κάποιες πολύ ωραίες προσθήκες στο gameplay,στα game modes ακόμη και στους πανηγυρισμούς στα goals!!Green Rider έγραψε:Welcome back Jim, καλή χρονιά
@Chrys
Δευ Ιαν 06, 2014 3:51 pm
εγώ άκουσα πως δεν προλάβαιναν να το κάνουν όπως ήθελαν σε ανακοίνωση. Του χρόνου θα τρίβουμε τα μάτια μας με το PES 2015 στα xbox one/ps4, έτσι είπανredlegend έγραψε:Δεν ξερω αν το ξερε αλλα η konami ανακοινωσε οτι δε θα βγει pro 14 για το ps4 γιατ δεν θα αντεξει μια ακομα αποτυχια πραγμα που δινει στο fifa ολο το μονοπωλιο για τις πολησειςGreen Rider έγραψε:WelξέρετΑλλάλλα η konami anak back Jim, καλή χρονιά
@Chrys
Συμφωνώ. Παίξαμε αντέξει demo 6-7 ματσάκια με τον ξάδερφο μου σήμερα που παίζει μόνο fifa μάλιστα αυτός και γω έπαιζα μόνο pro από το 2005 και έχασα μόνο μία φορά. Απίστευτες γκολάρες έβαλα!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιαν 06, 2014 6:55 pm
@green rider Εγω είχα διαβάσει ότι ήθελε πολλές βελτιώσεις και δεν το κυκλοφόρησαν γιατί θα ήταν περίπου όπως στο ps3 και ίσως μια ακόμα μεγάλη αποτυχία να ήταν καταστροφική όπως και να έχει πάντως η μόνη κερδισμένη είναι η ea που οι πωλήσεις της θα φτάσουν στο κόκκινο ελπίζω το pes 15 να είναι ένα αντάξιο ποδοσφαιράκι του καινούργιου fifa αν όχι καλύτερο
Η Merkel πήγε για σκι έπεσε και έσπασε την λεκάνη της και κυνδυνεύει να μην ξανα περπατήσει
Η Merkel πήγε για σκι έπεσε και έσπασε την λεκάνη της και κυνδυνεύει να μην ξανα περπατήσει
Δευ Ιαν 06, 2014 7:21 pm
^ξεκάθαρα η konami κάνει πειράματα φέτος με αυτή τη fox engine (θα τη δούμε και στο metal gear solid 5!). Ακριβώς γι'αυτό που λες δεν το έβγαλαν. Επειδή είναι τελειομανείς. Δεν προλάβαιναν να το κάνουν όπως το έχουν στο μυαλό τους
Πολύ γέλιο σήμερα. Εβλεπά Cutie Honey και του πατέρα μου του κόλλησε το τραγούδι
Λογικό. Κομματάρα
Πολύ γέλιο σήμερα. Εβλεπά Cutie Honey και του πατέρα μου του κόλλησε το τραγούδι
Λογικό. Κομματάρα
Δευ Ιαν 06, 2014 10:15 pm
Costascss έγραψε:Red forever νομίζω ότι είχες πει ότι το Tomb Raider δεν πούλησε όσο περίμεναν. Είσαι σίγουρος? Γιατί η Crystal dynamics την έχει ψωνίσει τόσο (πέρα από τις φωτογραφίες τους στα credits), που όχι μόνο έφτιαξαν εκπομπή στο youtube για το πως έφτιαξαν το παιχνίδι αλλά πουλάνε τώρα και πρόγραμμα με 3 εύρω με το ίδιο πράγμα που όμως κάθεσαι και το διαβάζεις...
DAFUQ? Το ξέρω ότι οι τυπάδες ήταν λίγο ψωνισμένοι όσον αφορά το reboot, είχαν βγάλει και κάτι απαράδεκτες συνεντεύξεις για να ηρεμίσουν τους φεμινιστές και φεμινίστριες της δύσεως λόγω του πρώτου τρέιλερ που βγήκε, αλλά ναι, η SE το έβγαλε καθαρά, δεν πούλησε όσο περίμεναν και δεν έβγαλε τα λεφτά του. Αυτό για το youtube...πρώτη φορά το ακούω...λέει αν είναι ανεξάρτητο project από την SE ή η SE τους αφήνει να το κάνουν αυτό?
Τρι Ιαν 07, 2014 12:13 am
Πήγα να δοκιμάσω το Megaman Maverick Hunter X. Φτάσω στο boss, χάνω, game over με τη μία. Καλά πλάκα μας κάνουν? Εφαγέ delete όπως ήταν
Τρι Ιαν 07, 2014 12:11 pm
Έλα ρε Τζίμ, τόσο γρήγορα; Βασικά μου την σπάει που ο Vergil έχει κατάνα και τον Quantum Ranger ενώ το DMC 4 ήταν αντιγραφή του Bleach σε σχεδόν όλα τα σημεία αλλά επειδή ήταν γαμάτο το αφήνουμε να περάσει.
Έρχεται η NT και λέει ότι όλα αυτά είναι πολύ γιαπωνέζικα και μας χέζει ανάποδα. Και εκεί που είμαστε όλοι συνετριμμένοι από το DmC μετά βλέπεις ότι ο καινούργιος Vergil έχει κατάνα, τον Μωβ Jungle Fury ως ηθοποιό και όλο το σενάριό του αφορά την κάθοδό του στην προσωπική του κόλαση...και αυτό γίνεται μέσω των Hollow και της απεικόνησης του εσωτερικού κόσμου που υπάρχει στο Bleach...μας δουλεύουν εντελώς έτσι;
Έρχεται η NT και λέει ότι όλα αυτά είναι πολύ γιαπωνέζικα και μας χέζει ανάποδα. Και εκεί που είμαστε όλοι συνετριμμένοι από το DmC μετά βλέπεις ότι ο καινούργιος Vergil έχει κατάνα, τον Μωβ Jungle Fury ως ηθοποιό και όλο το σενάριό του αφορά την κάθοδό του στην προσωπική του κόλαση...και αυτό γίνεται μέσω των Hollow και της απεικόνησης του εσωτερικού κόσμου που υπάρχει στο Bleach...μας δουλεύουν εντελώς έτσι;
Τετ Ιαν 08, 2014 12:29 am
Στο ultimate marvel vs capcom 3 ο Frank West είναι από το dead rising που έχω επίσης. Δεν ήξερα πως ήταν αυτός έπος!
Μιας και είπες DMC Σόλωνα, στο Viewtiful Joe υπάρχουν playable o Dante και η Trish. Δεν το ήξερα ούτε αυτό. Εκανά ένα search γιατί τη γκόμενα την έχουν και στο UMvC3 και τα σπάει και δεν ήξερα ποια είναι. Πρέπει κάποια στιγμή να παίξω επιτέλους και ps2 και να το λιώσω αυτό το game. Πολλά βασικά που έχω εκεί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ π.χ. kingdom hearts 1,2
Μιας και είπες DMC Σόλωνα, στο Viewtiful Joe υπάρχουν playable o Dante και η Trish. Δεν το ήξερα ούτε αυτό. Εκανά ένα search γιατί τη γκόμενα την έχουν και στο UMvC3 και τα σπάει και δεν ήξερα ποια είναι. Πρέπει κάποια στιγμή να παίξω επιτέλους και ps2 και να το λιώσω αυτό το game. Πολλά βασικά που έχω εκεί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ π.χ. kingdom hearts 1,2
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τετ Ιαν 08, 2014 12:53 am
ακουσα στις ειδησεις οτι η θερμοκρασια στις Η.Π.Α. ειναι πιο χαμηλες και απο τον πλανητη αρη. .
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης