Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+14
chrys97
MCygo13
tim
Red Forever
plousmike
siston
GEOHERO
XameR_GT
CMPunk
teo1323
Zer0
General_Steve_93
Green Rider
djstathis
18 απαντήσεις
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (4)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δευ Νοε 11, 2013 4:04 pm
Μακαρι να ηταν μονο αυτο το λαθος.Σε ΚΑΘΕ αγωνα που παιζει απο την αρχη της χρονιας κανει λαθη που μας στοιχιζουν.Green Rider έγραψε:ντάξει έκανε βλακεία και φάγατε το πρώτο γκολ κατά τ'άλλα δεν φταίει αυτός αν χάνετε σε κάθε ματς 20 γκολ. Τραγικό και άδικο που χάσατε από αυτό το καφενείοCMPunk έγραψε:Πως γινεται ο Σηφακης να ειναι τερματοφυλακας...
Δεν σας έδωσαν και πέναλντι πάντως όταν ο μαύρος σούταρε το κεφάλι ενός παίχτη σας
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Δευ Νοε 11, 2013 5:48 pm
Ξέρει κάποιος αν λέει τίποτα το Remember me?
Με το που το είδα στα public πριν μήνες είπα να το πάρω. Δεν το πήρα τελικά αλλά ακούω πολύ καλά λόγια για αυτό και από ένα video στο youtube μου φάνηκε καλό.
Με ξενερώνουν τα γραφικά του γιατί σαν τα AC βασίζονται πολύ στο άσπρο που είναι ότι χειρότερο για τα ματια και γενικά δεν το μπορώ.
Με το που το είδα στα public πριν μήνες είπα να το πάρω. Δεν το πήρα τελικά αλλά ακούω πολύ καλά λόγια για αυτό και από ένα video στο youtube μου φάνηκε καλό.
Με ξενερώνουν τα γραφικά του γιατί σαν τα AC βασίζονται πολύ στο άσπρο που είναι ότι χειρότερο για τα ματια και γενικά δεν το μπορώ.
Δευ Νοε 11, 2013 8:18 pm
^Ε.καλό είναι,πιο άκακο από το DmC,αλλά εξίσου pretentious...βέβαια είναι γαλλικό,οπότε μια σνομπιά κατιτίς,είναι φυσιολογική.Καλός κλώνος του Arkham και του AC αλλά προσπάθησε ματαίως να πιάσει το God Hand με το Combo Maker του και δεν το έφτασε,αλλά είχαν τακτ οι δημιουργοί και δεν μας το τρίβανε στην μούρη.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αν ψάχνουμε και τυπάδες που κάναν καλό remix των Rangers και ο τυπάς από δώ κάνει εξαιρετική δουλειά :CMPunk έγραψε:Ο τυπος ειναι φοβερος!!
Ευκαιρια να διαφημισουμε το forum σε αυτο το βιντεο της comedy lab που ειναι καινουργιο & αρκετα δημοφιλες.Ας γραψει καποιος στα comment απο το επισημο καναλι.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Δευ Νοε 11, 2013 8:35 pm
^O καλυτερος πιστευω ειναι αυτος
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Δευ Νοε 11, 2013 9:35 pm
κρίμα που χώρισα με την κοπέλα μου γαμώτο...αλήθεια μήπως κανένας από 18 και κάτω μένει Καβάλα εδώ στο φόρουμ?Αν είναι ας στείλει πμ να τον ρωτήσω κάτι χΔ
και τώρα ελεύθερος,με την μία και με την άλλη πάλι...
και τώρα ελεύθερος,με την μία και με την άλλη πάλι...
Δευ Νοε 11, 2013 10:30 pm
τι θα τον ρωτησεις?
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Δευ Νοε 11, 2013 10:50 pm
κάτι για μια κοπέλα που ξέρω αν την ξέρει κι εκείνος να μου πει,αλλά αν δεν είναι κανείς οκ χΔ(το λέω γτ εκεί είναι κλειστή κοινωνία κι έτσι,όλοι γνωρίζονται κλπ)
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τρι Νοε 12, 2013 4:53 pm
δειτε τι βρηκα.
Τρι Νοε 12, 2013 7:49 pm
^Πω ρε φίλε,τι θυμήθηκες...αυτά είναι!
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Νοε 12, 2013 10:01 pm
Ξέρεις πόσο παράξενο μου φαίνεται αυτό σε μένα που είμαι γέννημα θρέμμα αθηναίος. Δεν ξέρω ούτε έναν από τους γείτονες μου.MCygo13 έγραψε:κάτι για μια κοπέλα που ξέρω αν την ξέρει κι εκείνος να μου πει,αλλά αν δεν είναι κανείς οκ χΔ(το λέω γτ εκεί είναι κλειστή κοινωνία κι έτσι,όλοι γνωρίζονται κλπ)
Ούτε αυτό είναι της Capcom? Το God Hand δεν μπορεί να το φτάσει κανένας στα combos. Ξέρω ότι οι Γάλλοι είναι ψηλομύτες αλλά τι ακριβώς εννοείς με το σνομπιά και pretentious?Red Forever έγραψε:^Ε.καλό είναι,πιο άκακο από το DmC,αλλά εξίσου pretentious...βέβαια είναι γαλλικό,οπότε μια σνομπιά κατιτίς,είναι φυσιολογική.Καλός κλώνος του Arkham και του AC αλλά προσπάθησε ματαίως να πιάσει το God Hand με το Combo Maker του και δεν το έφτασε,αλλά είχαν τακτ οι δημιουργοί και δεν μας το τρίβανε στην μούρη.
Τετ Νοε 13, 2013 4:11 am
Όχι το Remember Me είναι project κάποιας γαλλικής εταιρίας εδώ και λίγα χρόνια.Αυτό που είπες,απλά το είπα αγγλιστήν.
Τετ Νοε 13, 2013 10:16 am
δεν εχω σχολειο σημερα λογω εορτής του Αρχιεπισκόπου
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Νοε 13, 2013 1:23 pm
Και απλά παίρνουν την φίρμα της Capcom ε? Όπως η Square δίνει την επωνυμία της σε κάποια παιχνίδια που απλά τα διαμοιράζει..Red Forever έγραψε:Όχι το Remember Me είναι project κάποιας γαλλικής εταιρίας εδώ και λίγα χρόνια.Αυτό που είπες,απλά το είπα αγγλιστήν.
Το κατάλαβα. Αυτό που ρώτησα είναι γιατί το λες αυτό, τι χαραχτηριστικά το κάνουν "σνομπια"? Σε ρωτάω για να μην ξενερώσω αν το πάρω.
Τετ Νοε 13, 2013 2:20 pm
E ναιοι μεγάλες εταιρίες στην Ιαπωνία συνήθως εκλπηρώνουν τους ρόλους κατασκευαστών και εκδοτών,σε αντίθεση με τις δυτικές όπως η THQ,Activison,EA κλπ που είναι μόνο εκδότες και μέτοχοι κακομοίριδων που φτιάχνουν τα παιχνίδια τους για την πάρτη τους.
Είναι το κλασσικό που κάνουν οι περισσότεροι στην Γαλλικές ταινίες μωρέ,όπως και στην Αμελί,προσπαθούν να σου πασαρούν,σε σωστά μεν σημεία,φιλοσοφία σε κλύσμα για να το κάνουν και καλά,πιο "ιντελεκτουέλ".Θα το καταλάβεις όταν ρίξεις τα facepalm σου σε έναν δύο διαλόγους.
Είναι το κλασσικό που κάνουν οι περισσότεροι στην Γαλλικές ταινίες μωρέ,όπως και στην Αμελί,προσπαθούν να σου πασαρούν,σε σωστά μεν σημεία,φιλοσοφία σε κλύσμα για να το κάνουν και καλά,πιο "ιντελεκτουέλ".Θα το καταλάβεις όταν ρίξεις τα facepalm σου σε έναν δύο διαλόγους.
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τετ Νοε 13, 2013 3:06 pm
ο mikeius, o maliatsis και o jeremy ερχονται στην ροδο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Νοε 13, 2013 3:27 pm
Τυχεροί πόσο έχουν τα εισιτήρια ?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης