Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δευ Φεβ 25, 2013 10:50 am
Όχι,αλλά την ξέρω την σειρά SaGa της Square.Γενικώς δεν είχα ποτέ ευκαιρία να παίξω κάποιο από τα παιχνίδια της σειράς,λόγω του ότι ήμουν κολλημένος με τα Mana / Seiken Densetsu A-RPG της Square και κανένας δεν τα ήξερε τα SaGa μέχρι να τελειώσω το λύκειο που τα βρήκα τυχαία.
...Να δώ πότε θα ξαναβγεί ένα καλό παιχνίδι Mana...το children ήταν λίγο εως πολύ απογοήτευση.Ευκαιρία με το 3DS.
...Να δώ πότε θα ξαναβγεί ένα καλό παιχνίδι Mana...το children ήταν λίγο εως πολύ απογοήτευση.Ευκαιρία με το 3DS.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Φεβ 25, 2013 1:29 pm
απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ο τίτλος του πρωθυπουργού καθόλου· εκεί πρωθυπουργός=πρόεδροςCostascss έγραψε:^Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό το παιχνίδι, ειδικά το πρώτο, αλλά και τα χειρότερα επειδή όπως λες είναι πολύ βαριά για το στομάχι.A ναι, θυμάμαι που μας είπαν στο σχόλιο ότι έχουμε άλλο είδος πολιτεύματος, ο πρωθυπουργός σας είναι κάτι σαν τον δικό μας πρόεδρο της βουλής (κάτι σαν το παιδί που κουρεύει το γκαζόν)?chrys97 έγραψε:^Στην Κυπρο εχουμε Προεδρικη Δημοκρατια δηλαδη ο προεδρος ειναι αρχηγος του κρατους και της Κυβερνησης ενω στην Ελλαδα εχετε προεδρευομενη δημοκρατια δηλαδη ο προεδρος αρχηγος μονο του κράτους
Με λιγα λογια Κυπρος και Ελλαδα εχουν διαφορετικο τυπο δημοκρατιας
Χρύσανθε είδα το αποτέλεσμα χθες· είναι καλός ο καινούρργιος;
Δευ Φεβ 25, 2013 2:09 pm
Costascss έγραψε:A ναι, θυμάμαι που μας είπαν στο σχόλιο ότι έχουμε άλλο είδος πολιτεύματος, ο πρωθυπουργός σας είναι κάτι σαν τον δικό μας πρόεδρο της βουλής (κάτι σαν το παιδί που κουρεύει το γκαζόν)?
Δεν εχουμε καθολου πρωθυπουργο.Εχουμε μονο προεδρο
gantonis έγραψε:απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει ο τίτλος του πρωθυπουργού καθόλου· εκεί πρωθυπουργός=πρόεδρος
Χρύσανθε είδα το αποτέλεσμα χθες· είναι καλός ο καινούρργιος;
Αντωνη εγω νομιζω οτι καλος θα ειναι.Θα δουμε και τι θα κανει γιατι ειναι ακομη νωρις
Τετ Φεβ 27, 2013 1:02 am
The acting needs improvement especially from the non-rangers. And seriously not a new zord in each episode, it's ridicilous. I knew that would happen although
Originally Posted by SteelX
^ Well this season is MEGA. A new zord every episode seems pretty Mega to me.
it may have the name but not the charm yet. I don't understand why so much love the show gets so far to be honest. It's just a little better than suckmurai so far. That's it. Plus it has really pissed me off that only on season 2 we will have tributes. How on earth will they do that in only 20 episodes and on the same time use all the gokaiger footage? It really is really rushed with the whole goseiger in just 20 episodes. I don't know, have I leveled up way to much my expectations or something is really bad executed?
If things continue as is for season 1 I will be bored to death
Σκέφτομαι αυτά τα πράγματα για τους Megaforce. Δεν ξέρω έχω απογοητευθεί από αυτά που βλέπω
1
Τετ Φεβ 27, 2013 1:14 am
αν η αποψή σου είναι η δεύτερη παράγραφος, εγω ως τωρα είμαι ικανοποιημένος
που βλέπω ένα πιο άρτιο σοου απο το κακό προηγούμενο!
Η πρώτη προταση του steelx για ολο νεα ζορντ όντως ισχύει αλλα ισχύει οτι τα ζορντ πλέον μοιάζουν σαν παιδικές φιγούρες σε μεγέθυνση, έχουν χάσει παντελώς τη γοητεία τους χρόνια τωρα.
που βλέπω ένα πιο άρτιο σοου απο το κακό προηγούμενο!
Η πρώτη προταση του steelx για ολο νεα ζορντ όντως ισχύει αλλα ισχύει οτι τα ζορντ πλέον μοιάζουν σαν παιδικές φιγούρες σε μεγέθυνση, έχουν χάσει παντελώς τη γοητεία τους χρόνια τωρα.
Τετ Φεβ 27, 2013 2:17 am
Το μετέφερα στη σωστή ενότητα σόρι
Η άποψη μου είναι στις παραθέσεις μέσα
τι να πω. Ισώς έχω βαρεθεί γενικά sentai/rangers πλέον και εντυπωσιάζομαι πολύ δύσκολα με τόσα που έχω δει πια. Ισώς φταίει αυτό. Εχώ ανεβάσει πολύ τον πήχη μου μάλλον.
Δεν θεωρώ πως είναι κακοί οι megaforce αλλά δεν είναι με τίποτα αυτό που περίμενα για επέτειο. Με έχει απογοητεύσει κυρίως πως μόνο στην 2η σεζόν θα έχουμε και καλά "πάρτυ"
Η άποψη μου είναι στις παραθέσεις μέσα
τι να πω. Ισώς έχω βαρεθεί γενικά sentai/rangers πλέον και εντυπωσιάζομαι πολύ δύσκολα με τόσα που έχω δει πια. Ισώς φταίει αυτό. Εχώ ανεβάσει πολύ τον πήχη μου μάλλον.
Δεν θεωρώ πως είναι κακοί οι megaforce αλλά δεν είναι με τίποτα αυτό που περίμενα για επέτειο. Με έχει απογοητεύσει κυρίως πως μόνο στην 2η σεζόν θα έχουμε και καλά "πάρτυ"
Τετ Φεβ 27, 2013 2:15 pm
περασαν τοσες μερες και ακομη να δω το 4ο επεισοδιο των megaforce.Πρεπει να το δω
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Φεβ 27, 2013 6:48 pm
Τελικά είδα το δεύτερο επεισόδιο ThunderCats στο animedub στα αγγλικα (δεν μπορώ να περιμένω να το δω στα Ελληνικά), φαίνεται ότι θα το συνδέσουν πολύ ωραία με το πρώτο.
Τετ Φεβ 27, 2013 7:16 pm
Χτες η Ρεαλ εκανε μεγαλη νικη εναντια στην Barcelona (Ειμαι οπαδος της Barcelona)
Πεμ Φεβ 28, 2013 11:00 pm
Αν και έχω δει παλιότερα τις ταινίες λόγω decade...
The Demon's Warship
Episode Red
Episode Blue
Episode Yellow
θα τις ξαναδώ τώρα που τελείωσα τον Den-O γιατί δεν θυμάμαι τίποτα και τότε δεν είχα δει Den-O για να καταλάβω τα πάντα. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα δω και το imagin anime. Δεν χορταίνεται ο Den-O
Μέχρι το talk show, τις κομμένες σκηνές και τα 2 επεισόδια στον Decade που πρωτοεμφανίζεται ο Cho-Den-O θα δω.
Αμά τα δω όλα αυτά συν τις ταινίες final countdown και αυτήν με τον Kiva τότε θα κάνω review να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ισώς ξαναδώ και τα let's go all kamen riders & super hero taisen θα δω
Δικαίως τόσος ντόρος πάντως με αυτή τη σειρά. Τα imagins είναι το κάτι άλλο κυριολεκτικά
Ντάξει δεν είναι η κορυφαία σειρά που έχω δει αλλά σίγουρα είναι από τις σειρές που άνετα τις βλέπει ο οποιοσδήποτε ακόμα και μην φαν των toku
Επίσης βρήκα γιατί το λάπτοπ κόλλαγε. Η μπαταρία φταίει. Αυτή το υπερθέρμαινε τελικά
The Demon's Warship
Episode Red
Episode Blue
Episode Yellow
θα τις ξαναδώ τώρα που τελείωσα τον Den-O γιατί δεν θυμάμαι τίποτα και τότε δεν είχα δει Den-O για να καταλάβω τα πάντα. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα δω και το imagin anime. Δεν χορταίνεται ο Den-O
Μέχρι το talk show, τις κομμένες σκηνές και τα 2 επεισόδια στον Decade που πρωτοεμφανίζεται ο Cho-Den-O θα δω.
Αμά τα δω όλα αυτά συν τις ταινίες final countdown και αυτήν με τον Kiva τότε θα κάνω review να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ισώς ξαναδώ και τα let's go all kamen riders & super hero taisen θα δω
Δικαίως τόσος ντόρος πάντως με αυτή τη σειρά. Τα imagins είναι το κάτι άλλο κυριολεκτικά
Ντάξει δεν είναι η κορυφαία σειρά που έχω δει αλλά σίγουρα είναι από τις σειρές που άνετα τις βλέπει ο οποιοσδήποτε ακόμα και μην φαν των toku
Επίσης βρήκα γιατί το λάπτοπ κόλλαγε. Η μπαταρία φταίει. Αυτή το υπερθέρμαινε τελικά
Παρ Μαρ 01, 2013 6:48 am
chrys97 έγραψε:περασαν τοσες μερες και ακομη να δω το 4ο επεισοδιο των megaforce.Πρεπει να το δω
Επιτελους ειδα το 4ο επεισοδιο των megaforce και ειδα και 2 επεισοδια απο timerangers.
Παρ Μαρ 01, 2013 8:02 am
Ποιός ξυπνάει πια από τις 7 το πρώι;Ρε ενέργεια που την έχω. Να είχε και κανά Gargoyles,Dragonball να φχαριστηθώ την ζωή μου.
Παρ Μαρ 01, 2013 2:29 pm
^εγω ξυπναω 6:30
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Παρ Μαρ 01, 2013 2:40 pm
chrys97 στειλε μου και εμενα το επεισοδιο 4 megaforce.
Παρ Μαρ 01, 2013 2:57 pm
υπαρχει στο εξωτερικο σαιτ και το λινκ για τορρεντ ειναι στο πολ του επεισοδιου.
Παρ Μαρ 01, 2013 5:52 pm
chrys97 έγραψε:^εγω ξυπναω 6:30
Έχει σημασία και τι ώρες κοιμάσαι βρε Χρήστο. Εγώ όλη αυτή τη βδομάδα ταλαιπωρίομουνα που κοιμώμουνα στις 4 και ξυπνούσα στις 8 για μια βδομάδα συνεχόμενα ας πούμε.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης