Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Παρ Φεβ 08, 2013 10:44 am
μόλις έμαθα ότι μάλλον είμαι ο 3ος καλύτερος Έλληνας παίκτης στο pvp στο MAA! LOL Αναμένω επιβεβαίωση!!
Παρ Φεβ 08, 2013 12:15 pm
Aυτό αξίζει μια αύξηση πες στο αφεντικό σου
Παρ Φεβ 08, 2013 1:34 pm
εφτιαξά 2 τούμπανα mp3 cd για το αμάξι
Παρ Φεβ 08, 2013 6:03 pm
παλι ειμαι αρρωστος
Παρ Φεβ 08, 2013 9:59 pm
Οφειλω να πω οτι το πρωτο και μοναδικο τερμα της Συρου ηταν φανταστικο
Παρ Φεβ 08, 2013 10:27 pm
Οντώς. Το 2ο το δικό μας μου άρεσε περισσότερο πάντως. Πολύ παιχτούρα ο Τσαλμάς. Για πλάκα βάζει κάτι τέτοια μονοκόματα. Τις προάλλες με τη Στενή Τήνου έβαλε ψαλιδάκι από τα πλάγια
Πρώτος σκόρερ είναι στις κυκλάδες μέχρι τώρα
Παρ Φεβ 08, 2013 11:25 pm
Ε για τον φωκικό μας Β εθνική μην μιλήσω τοτε!
Είναι των άκρων!
Εντός έδρας έφαγε 5αρα στην άμφισσα
Είναι των άκρων!
Εντός έδρας έφαγε 5αρα στην άμφισσα
- plousmikeΣυντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Φεβ 09, 2013 9:25 am
Επίσημα πλέον...είμαι ο 3ος καλύτερος Έλληνας παίκτης στο pvp στο Marvel Avengers Alliance!!! Πιστεύω χαλαρά μπορούσα να πάω και 2η θέση μιας και δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό το pvp.
Σαβ Φεβ 09, 2013 9:36 am
Green Rider έγραψε:Το 2ο το δικό μας μου άρεσε περισσότερο πάντως. Πολύ παιχτούρα ο Τσαλμάς. Για πλάκα βάζει κάτι τέτοια μονοκόματα. Τις προάλλες με τη Στενή Τήνου έβαλε ψαλιδάκι από τα πλάγια
Τι εθνικη ειναι η ομαδα της Μυκονου?
Σαβ Φεβ 09, 2013 11:20 am
Α' Κατηγορία είναι Κυκλάδων τώρα. Ωστόσο είναι 1η και θα παίξει μπαράζ για να ανέβει Γ' Εθνική. Από του χρόνου δεν υπάρχει πια Δ' Εθνική!
Σαβ Φεβ 09, 2013 11:26 am
^Ο Τσαλμας αξιζει σε μεγαλυτερη ομαδα αφου βαζει ψαλιδακι και 4 τερματα σε ενα αγωνα
Σαβ Φεβ 09, 2013 11:46 am
^Γενικά όλοι οι παίχτες έχουν παίξει Β' & Γ' Εθνική στο παρελθόν. Από βλακείες η ομάδα έπεσε πέρυσι από την Δ'
Mπράβο man. Είναι πολύ υπέρ σου πάντως που είσαι χαμηλό level. Γι'αυτό και τα πας τόσο καλά. Ελάχιστοι έχουν τους πάντες στο level που βρίσκεσαι. Οσό ανεβαίνεις level τόσο δυσκολεύει το pvp. Επίσης το Quantum Jumper είναι μεγάλη υπόθεση απ'ότι έχω διαπιστώσει. Αν το είχα θα πήγαινα πολύ καλύτερα από το να βγαίνω απλά Gold League πιστεύω
plousmike έγραψε:Επίσημα πλέον...είμαι ο 3ος καλύτερος Έλληνας παίκτης στο pvp στο Marvel Avengers Alliance!!! Πιστεύω χαλαρά μπορούσα να πάω και 2η θέση μιας και δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό το pvp.
Mπράβο man. Είναι πολύ υπέρ σου πάντως που είσαι χαμηλό level. Γι'αυτό και τα πας τόσο καλά. Ελάχιστοι έχουν τους πάντες στο level που βρίσκεσαι. Οσό ανεβαίνεις level τόσο δυσκολεύει το pvp. Επίσης το Quantum Jumper είναι μεγάλη υπόθεση απ'ότι έχω διαπιστώσει. Αν το είχα θα πήγαινα πολύ καλύτερα από το να βγαίνω απλά Gold League πιστεύω
Σαβ Φεβ 09, 2013 12:01 pm
Bλεπω το 6ο επεισοδιο των samurai
- plousmikeΣυντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Σαβ Φεβ 09, 2013 12:09 pm
^^ Εξεπίτηδες κρατήθηκα σε χαμηλό lvl για τον λόγο αυτό. Όσο πιο μεγάλο lvl τόσους πιο πολλούς ανεβασμένους χαρακτήρες έχεις. Οπότε κρατήθηκα χαμηλά και έκανα συνέχεια αποστολές για silver και training. Θέλω ακόμα βέβαια πολύ για να πω ότι είμαι τέρμα χαλαρός, αλλά μέχρι στιγμής δικαιώνομαι μια χαρά, δλδ το pvp είναι βόλτα στο πάρκο πλέον...
Το Quantum Jumper φίλε, εγώ το έχω εδώ και καιρό και ακόμα το χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω στα lvl σου τί παίζει, αλλά αν έχεις δει και άλλους και το έχουν...πάρτο οπωσδήποτε.
Το Quantum Jumper φίλε, εγώ το έχω εδώ και καιρό και ακόμα το χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω στα lvl σου τί παίζει, αλλά αν έχεις δει και άλλους και το έχουν...πάρτο οπωσδήποτε.
Σαβ Φεβ 09, 2013 2:33 pm
Πρέπει να βάλω λεφτά για το αγοράσω, αλλιώς δεν παίζει. Δεν κάνεις και έναν οδηγό για το πως αγοράζεις gold?
Το ξέρω πως είναι must να το έχεις αυτό αλλά έτρεχα να προλάβω να πάρω ήρωες συνέχεια. Και τώρα ξέρω πως πρέπει να πάρω οπωσδήποτε Cable τουλάχιστον για το επόμενο spec ops.
Edit- Μου έκατσαν τα 10 χρυσά στην κλήρωση
Το ξέρω πως είναι must να το έχεις αυτό αλλά έτρεχα να προλάβω να πάρω ήρωες συνέχεια. Και τώρα ξέρω πως πρέπει να πάρω οπωσδήποτε Cable τουλάχιστον για το επόμενο spec ops.
Edit- Μου έκατσαν τα 10 χρυσά στην κλήρωση
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης