Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 58 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

Δευ Φεβ 04, 2013 10:59 pm
^Δεν το νομιζω

Και αυτο:
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 58 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

Τρι Φεβ 05, 2013 1:56 pm
Chrys ξέρω πως λες για του PSP. Εγώ μιλάω για το ακριβώς προηγούμενο που βγήκε το 2012 το Re-Digitize το οποίο ποτέ δεν βγήκε στα αγγλικά. Αν κάνουν το ίδιο και στο επόμενο που θα βγει σύντομα θα είναι κλωτσιές
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6813
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2012
Τόπος : Κύπρος
https://www.youtube.com/user/TheRedranger1997

Τρι Φεβ 05, 2013 2:09 pm
αυριο εκδρομη cheers
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Τρι Φεβ 05, 2013 3:44 pm
Costascss έγραψε:^Δεν το νομιζω

Και αυτο:

Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το έβλεπα να έρχεται στην δύση...πόσο μάλλον να δώ το να μαμιέται τόσο πολύ από την Nintendo...τι σκεφτόντουσαν στην Nintendo όταν μετέφραζαν το παιχνίδι.Στην Ιαπωνική έκδοση το setting ήταν στην αρχαία Αθήνα που επιτέλους είχαν φύγει από την εποχή των μύθων και οι πρωταγωνιστές Ende και Celes είναι έτοιμοι να παντρευτούν.Γιατί;Φοβόντουσαν τόσο πολύ οτι οι δυτικοί θα προσβληθούν που υπάρχουν καλύτεροι και πιο ευαίσθητοι έλληνες ήρωες από τον Κράτο;Ειλικρινά.FOR FUCK'S SAKE!

Aλλά νομίζω αυτό που είναι πιο σοκαριστικό είναι ότι το λατρεύουν τα μεγάλα δυτικά σάιτ. Shocked Τι έγινε;Επιτέλους υπήρξε καμιά αναλαμπή και είπαν : "Ξέρεις...μπορεί να μην είναι ένα GodofMaddenGearsofHaloFIFAMedalofGTA 6237213921938,αλλά είναι καλό και πρέπει να το πόύμε".
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Φεβ 05, 2013 7:41 pm
Ανεβαζω τα επεισοδια που θελει ο Τζιμ(Green rider)
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Φεβ 05, 2013 8:09 pm
^ωραίος. Αμά πάω σπίτι θα σου ανεβάσω αυτό που είπες από τους samurai
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Φεβ 05, 2013 8:13 pm
^thanx
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 58 3_zps4d69e2b4

Τρι Φεβ 05, 2013 8:57 pm
Red Forever έγραψε:
Costascss έγραψε:^Δεν το νομιζω

Και αυτο:

Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το έβλεπα να έρχεται στην δύση...πόσο μάλλον να δώ το να μαμιέται τόσο πολύ από την Nintendo...τι σκεφτόντουσαν στην Nintendo όταν μετέφραζαν το παιχνίδι.Στην Ιαπωνική έκδοση το setting ήταν στην αρχαία Αθήνα που επιτέλους είχαν φύγει από την εποχή των μύθων και οι πρωταγωνιστές Ende και Celes είναι έτοιμοι να παντρευτούν.Γιατί;Φοβόντουσαν τόσο πολύ οτι οι δυτικοί θα προσβληθούν που υπάρχουν καλύτεροι και πιο ευαίσθητοι έλληνες ήρωες από τον Κράτο;Ειλικρινά.FOR FUCK'S SAKE!

Aλλά νομίζω αυτό που είναι πιο σοκαριστικό είναι ότι το λατρεύουν τα μεγάλα δυτικά σάιτ. Shocked Τι έγινε;Επιτέλους υπήρξε καμιά αναλαμπή και είπαν : "Ξέρεις...μπορεί να μην είναι ένα GodofMaddenGearsofHaloFIFAMedalofGTA 6237213921938,αλλά είναι καλό και πρέπει να το πόύμε".
Αλήθεια Δεν το πιστεύω αυτό Evil or Very Mad

Όταν το έγραψα αυτό το έγραψα σαν συνεχεια του προηγουμενου post μου σαν game που πρέπει όπως δήποτε να το παίξω (απλά διευκρινίζω).
Ποια έκδοση μου προτείνεις να παίξω? Βρήκα την pal.
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Φεβ 05, 2013 9:16 pm
Green Rider έγραψε:^ωραίος. Αμά πάω σπίτι θα σου ανεβάσω αυτό που είπες από τους samurai

τα επεισοδια ανεβηκαν.Σε ποιον να τα στειλω?
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Φεβ 05, 2013 9:39 pm
Costascss έγραψε:Αλήθεια Δεν το πιστεύω αυτό Evil or Very Mad

Όταν το έγραψα αυτό το έγραψα σαν συνεχεια του προηγουμενου post μου σαν game που πρέπει όπως δήποτε να το παίξω (απλά διευκρινίζω).
Ποια έκδοση μου προτείνεις να παίξω? Βρήκα την pal.

Ευτυχώς μόνο αυτά αλλάξαν,η κύρια ιστορία διατηρείτε και απ’ότι γνωρίζω η ευρωπαϊκή έκδοση έχει και την ιαπωνική γλώσσα σαν επιλογή,οπότε βάλε τους αγγλικούς υπότιτλους του παιχνιδιού και την γλώσσα,αν υπάρχει σαν setting,και άκου αυτό.Πάλι καλά κιόλας που οι αλλαγές είναι μικρές,αλλά αυτό πονάει λίγο.

Όπως και το ότι το Saint Seiya δεν έχει απήχησει στην αμερική επειδή δεν είναι "αληθηνοί έλληνες ήρωες" και έχει κάποιους από τους πιο φοβερούς έλληνες πουπάρχουν στα media τα τελευταία 40 χρόνια.Γιατί καθαρά είμασταν θυμωμένοι μονομανείς γυμνιστές που λατρεύαμε την σφαγή και μπορούσαμε να εφεύρουμε όπλα μαζικής δολοφονίας τόσο γρήγορα που σκοτώναμε δύο-δύο τα ζευγάρια...για να μην ξεχάσω ότι οι θεοί μας ήταν φιλοναζιστικά π****ρια που έβλεπαν τους ανθρώπους ως παιχνίδια λες και είναι ο Θέος της βίβλου.ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΟΕΟ; Rolling Eyes

Όπως είπα τουλάχιστον,το παιχνίδι παίρνει την προσοχή και τους βαθμούς που του αξίζει και στην δύση και αυτό είναι καλό και ελπίζω η Ganbarion και η Nintendo να συνεχίζουν να βγάζουν τέτοια παιχνίδια μαζί μιας και έχουν κάτι υπέροχες ιδέες,έστω και αν δεν είναι όλες για παιδιά.Το τελειότερο;Υποστηρίζει Classic Controller. cheers
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 58 3_zps4d69e2b4

Τρι Φεβ 05, 2013 10:02 pm
^1. Και εγώ έχω ακούσει ότι υπάρχει η Ιαπωνική γλώσσα μέσα το οποίο μου αρέσει πολύ στα παιχνίδια.

2. Στο παιχνίδι μέσα δεν αναφέρεται ότι εκτυλίσσεται στη αρχαία Ελλάδα ή άλλαξαν τα ονόματα των χαραχτήρων? Τι ακριβώς άλλαξαν?
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Τρι Φεβ 05, 2013 10:14 pm
chrys97 έγραψε:
Green Rider έγραψε:^ωραίος. Αμά πάω σπίτι θα σου ανεβάσω αυτό που είπες από τους samurai

τα επεισοδια ανεβηκαν.Σε ποιον να τα στειλω?

μιας και ειμαι εδω δωστα μου με pm
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής

Τρι Φεβ 05, 2013 10:14 pm
^ok Τζιμ
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Φεβ 05, 2013 10:37 pm
Costascss έγραψε:^1. Και εγώ έχω ακούσει ότι υπάρχει η Ιαπωνική γλώσσα μέσα το οποίο μου αρέσει πολύ στα παιχνίδια.

2. Στο παιχνίδι μέσα δεν αναφέρεται ότι εκτυλίσσεται στη αρχαία Ελλάδα ή άλλαξαν τα ονόματα των χαραχτήρων? Τι ακριβώς άλλαξαν?

Στο αυθεντικό λέει ότι η Athenai[όπως λέμε εν Αθήναι],ο Ende[Aeron],πρώην στρατιώτης του μυθικού πολέμου μεταξύ των Αθηνών και της Elysion και η Celes[Elena],ίερισα ενός ναού,είναι έτοιμοι να παντρευτούν την ώρα που επιτίθενται τέρατα.Παρ’ότι η δομή της πόλης δεν λέει ακριβώς Αρχαία Αθήνα,από το backstory των υποτιθέμενων 500 χρώνων πολέμου με την Elysion,φαίνεται ότι μάλλον παίρνει μέρος γύρω στο 100πχ,που η αρχιτεκτονική και κάποιες πανοπλίες του Ende μοιάζουν να είναι από αυτήν την εποχή.

Επίσης ο πύργος της Πανδώρας που ταξιδεύουν και είναι λίγο πιο έξω από την Αθήνα,υποτίθεται ότι είναι λίγο κοντά στους Δελφούς,κοντά στο μέρος που υποτίθεται ότι μέναν ο Επιμυθέας και η Πανδώρα,που υποννοείται ότι είναι ο "Father" και η "Mother",δύο μυθικές φιγούρες του παιχνιδιού...ναι,οι Ιάπωνες διάλεξαν αυτήν την εκδοχή της Πανδώρας,αυτήν της πρώτης γυναίκας που ενέπνευσε την Εύα και όχι την χαζογκόμενα του χαού αδερφού του Προμυθέα.Ε,τουλάχιστον είναι και αυτή του Ισίωδου,οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Rolling Eyes Αυτό το τελευταίο θα το καταλάβει κανείς μόνο αν είναι nerdουλας της Ελληνικής μυθολογίας...όπως εγώ. geek

Όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο σαν υπόθεση,κρατάνε όλες τις ελληνικές ονομασίες και τέρατα καθώς και τους διαλόγους,απλά άλλαξαν αυτό το μικρό κομμάτι,αλλάζοντας τα ονόματα των πρωταγωνιστών και της πόλης,καθώς και έκαναν την Celes τραγουδίστρια για κάποιο λόγο.

Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Τετ Φεβ 06, 2013 2:04 am
^Τώρα με έκανες να θέλω περισσότερο να το παίξω.
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής

Τετ Φεβ 06, 2013 6:54 am
ετοιμαζομαι για την εκδρομη
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης