Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Δευ Ιαν 14, 2013 11:50 pm
Σωστός Τζίμ,άριστη πρώτη επιλογή για την "παντόφλα".Το Yugioh παρ’ότι της KONAMI δεν είναι από τα πιο δυνατά της,πιθανώς λόγω του budget που πέφτει στην σειρά,παρ’ότι πιάνει μια χαρά το πνεύμα της σειράς.
Σκε΄φτομαι πως αυτό το χαζό DMC όταν ανακοινώθηκε έσπασε την παρέα μου σε ένα παλιό φόρουμ για DMC που ήμουν.
Σκε΄φτομαι πως αυτό το χαζό DMC όταν ανακοινώθηκε έσπασε την παρέα μου σε ένα παλιό φόρουμ για DMC που ήμουν.
Δευ Ιαν 14, 2013 11:56 pm
Σκέφτομαι να μεταφέρω το ps2 στο δωμάτειο της αδερφή μου μπας και παίζω κανένα παιχνίδι πέρα από DS/PSP γιατί αλλιώς στο δωμάτειο μου θα πάω την Ανοιξη όπως πάνε τα πράγματα τώρα!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Ιαν 15, 2013 10:28 am
Το μισείς επειδή είναι δύσκολο από ότι θυμάμαι σωστά? Γιατί δεν αρχίζεις από το 4 ή το 1 που είναι πιο εύκολα και μετά να παίξεις το 3? Θα σου πω γιατί, επειδή δεν στο έχουμε πειGreen Rider έγραψε:^πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Δεν σε νιώθω ωστόσο γιατί μόνο το DMC 3 έχω παίξει το οποίο μισώ
Τρι Ιαν 15, 2013 10:46 am
Δεν υπάρχει γιατί
Εξάλλου το 3 ηταν ιστορικά prequel όλων!
Απλα πες τους την αλήθεια, τα 1,4 είναι και τα καλύτερα της σειράς και τα πιο εύκολα-δίκαια
Απλα πες τους την αλήθεια, τα 1,4 είναι και τα καλύτερα της σειράς και τα πιο εύκολα-δίκαια
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Ιαν 15, 2013 11:04 am
Το καλύτερο είναι το 3 ή το 4, υπάρχει μια διαμάχη για αυτό το θέμα. Απλά είναι πιο εύκολα.XameR_GT έγραψε:Δεν υπάρχει γιατί
Τρι Ιαν 15, 2013 11:15 am
Το 3 θεωρώ έχει το καλύτερο σύστημα μάχης απο όλα σαφώς, αλλα η δυσκολία με κάνει να το μισώ
Αλλα όντως οι skilled στο dmc3 θα κάνουν παπάδες, θυμάσαι ποσο εύκολα έκανες εναλλαγές με τα διάφορα όπλα?Την πόπης απο combos έκανες!
Αλλα όντως οι skilled στο dmc3 θα κάνουν παπάδες, θυμάσαι ποσο εύκολα έκανες εναλλαγές με τα διάφορα όπλα?Την πόπης απο combos έκανες!
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Ιαν 15, 2013 11:23 am
Όντως. Και επιμένω να μην το θεωρώ δύσκολο.XameR_GT έγραψε:Το 3 θεωρώ έχει το καλύτερο σύστημα μάχης απο όλα σαφώς, αλλα η δυσκολία με κάνει να το μισώ
Τρι Ιαν 15, 2013 12:09 pm
Mάλλον είσαι απο τους καλούς!
Θυμάσαι τον τρικέφαλο παγωμένο σκύλο?
Απο εκεί ξεκινά το αγγουράκι του dmc 3...
Τρι Ιαν 15, 2013 2:13 pm
σκέφτομαι πως δεν θέλω και πολύ να παραιτηθώ από τη δουλειά...
Τρι Ιαν 15, 2013 2:14 pm
Costascss έγραψε:Το μισείς επειδή είναι δύσκολο από ότι θυμάμαι σωστά? Γιατί δεν αρχίζεις από το 4 ή το 1 που είναι πιο εύκολα και μετά να παίξεις το 3? Θα σου πω γιατί, επειδή δεν στο έχουμε πειGreen Rider έγραψε:^πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Δεν σε νιώθω ωστόσο γιατί μόνο το DMC 3 έχω παίξει το οποίο μισώ
Γιατί δεν έχω το πρώτο παιχνίδι και το 4ο το έχω μόνο στο pc κατεβασμένο αλλά εκεί σπάνια παίζω. Θα πρεπε να το βάλω καλά τα λέτε. Στο 3 θα ξαναδώσω ευκαιρία αν το μετακομίσω το ps2 δωμάτιο
Τρι Ιαν 15, 2013 2:23 pm
Μολις ηρθα απο το σχολειο
Τρι Ιαν 15, 2013 2:49 pm
Το 1 είναι και αυτό δύσκολο,αλλά για άλλους λόγους.Αν σου αρέσει το RE3 Τζιμ,σκέψου αυτό με απείρως καλύτερους χειρισμούς,περισσότερη ταχύτητα και καλύτερες τακτικές και έχει το DMC1.Δεν έχει αυτά τα τρελά κόλπα του 3 και του 4.
Τώρα για το 3,η συμβουλή είναι η αλλαγή των χειρισμών στο να βολεύουν τον κάθε παίχτη έτσι ώστε να έχει μέγιστη πρόσβαση στα πλήκτρα που χρησιμοποιεί.Όσο για την αλλαγή όπλων,είναι σχετικά βασικό κόλπο και μπορεί να γίνει ανα πάσα στιγμή,ακόμα και μέσα στο combo.Τα δύσκολα είναι το Jump Cancel,αυτά με τα Frames και τα παρόμοια.Ο οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Όλα τα κόλπα ισχύουν και στο 4.
Τώρα για το 3,η συμβουλή είναι η αλλαγή των χειρισμών στο να βολεύουν τον κάθε παίχτη έτσι ώστε να έχει μέγιστη πρόσβαση στα πλήκτρα που χρησιμοποιεί.Όσο για την αλλαγή όπλων,είναι σχετικά βασικό κόλπο και μπορεί να γίνει ανα πάσα στιγμή,ακόμα και μέσα στο combo.Τα δύσκολα είναι το Jump Cancel,αυτά με τα Frames και τα παρόμοια.Ο οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Όλα τα κόλπα ισχύουν και στο 4.
Τετ Ιαν 16, 2013 12:19 am
Eπιτέλους σπίτι!
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιαν 16, 2013 12:40 am
Όχι, απλά ο κάθε αρχηγός έχει και το κόλπο του. Αυτό ισχύει και στο 1. Στο 4 το ωραίο είναι ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με τους αρχηγούς χωρίς όμως να είναι υπερβολικά εύκολοι.XameR_GT έγραψε:Mάλλον είσαι απο τους καλούς!
Τετ Ιαν 16, 2013 2:11 pm
Θελω να ερθει το σαββατο
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Τετ Ιαν 16, 2013 2:21 pm
υπομονη
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης