Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
Πήγαινε κάτω
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 35 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

Κυρ Νοε 25, 2012 9:06 pm
^μιλφέιγ?
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
Τόπος : Αθήνα
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 35 Empty Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)

Κυρ Νοε 25, 2012 9:39 pm
^Νομίζω λέει για παγωτά μπισκότα ή κέικ μπισκότου που βγαίνει και με κρέμα σοκολάτας.Εκτός και αν όντως εννοείς μιλφέιγ,τότε μήπως λές για τα "φύλλα" που μπαίνουν πάνω από την κρέμα;

Επίσης,έχω τρομερή δουλεία να κάνω,λόγω ενώς ηλίθιου delete του laptop και τώρα πρέπει να ξαναβρώ κάποιες εικόνες. Evil or Very Mad Και από την άλλη,ανυπομονώ για το Saint Seiya Ω και το Super Climax Heroes.Το πρώτο θέλω πρώτα να το δώ και μετά να αποφασίσω,το δεύτερο...είναι εγκληματική η ανυπομονησία. Very Happy Razz
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Κυρ Νοε 25, 2012 10:08 pm
Costascss έγραψε:Ξέρει κάποιος πως λέγεται το γλυκό που βάζεις στρώσεις μπισκότων με κρέμα ενδιάμεσα τους που τα βάζεις απλά στο ψυγείο??

γλυκό του ψυγείου λέγεται. Τα σπάει Cool
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Κυρ Νοε 25, 2012 10:08 pm
Costascss έγραψε:Ξέρει κάποιος πως λέγεται το γλυκό που βάζεις στρώσεις μπισκότων με κρέμα ενδιάμεσα τους που τα βάζεις απλά στο ψυγείο??
Λεγεται μωσαϊκό!Αν λες που γινεται μετα σαν κεικ αφου παγωσει και οταν το κωβεις εχει μπισκοτακια μεσα(αναλογως αν τα εσπασες αρκετα καλα!).
Το χω επιχειρησει 2 φορες.Τη μια βγηκε μετριο, την αλλη τελειως πατατα! Razz
ΑΛλα ειναι πανευκολο!
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Κυρ Νοε 25, 2012 10:14 pm
και κορμό μπορεί να λέει αν τα εννοεί σπασμένα τα μπισκότα.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 35 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010

Δευ Νοε 26, 2012 12:29 am
Green Rider έγραψε:

γλυκό του ψυγείου λέγεται. Τα σπάει Cool
Έτσι το ξέρω και εγώ αλλά είναι η επίσημη ονομασία του? Ότι τα σπάει τα σπάει τρελά!

Δεν περίμενα να έχω τόσες απαντήσεις. LOL Very Happy
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Νοε 26, 2012 1:13 am
Mωσαικο λεγεται, δεν υπαρχει ονομασια γλυκου σκετο κορμος.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αν το πετυχες οπως στις εικονες μπραβο!Εγω ποτε δεν το καταφερα ετσι Razz
Red Forever
Red Forever
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
http://gaminghavenblog.wordpress.com/

Δευ Νοε 26, 2012 1:33 am
Tο μωσαϊκό,όταν είναι σε σχήμα κορμού το λέμε έτσι,είναι από την συνήθεια των γάλλων,να φτιάχνουν το μωσαϊκό σε τέτοιο σχήμα και να το αποκαλούν έτσι.Α ρε Γαλλία,τι ζαχαροπλαστική είναι αυτή; Laughing
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Δευ Νοε 26, 2012 6:20 am
μου φαίνεται θα πάω να αγοράσω κάνα μωσαϊκό!!! το ζήλεψα από τις φώτο!!! tongue
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)  - Σελίδα 35 3_zps4d69e2b4

Δευ Νοε 26, 2012 12:37 pm
XameR_GT έγραψε:Mωσαικο λεγεται, δεν υπαρχει ονομασια γλυκου σκετο κορμος.

αν το πετυχες οπως στις εικονες μπραβο!Εγω ποτε δεν το καταφερα ετσι Razz
Τώρα θυμήθηκα το μωσαϊκό...Πολύ ωραίο. Δεν λέω όμως αυτό.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Νοε 26, 2012 12:57 pm
Toτε ειναι "οτι να ναι γλυκο" ηδου ο τιτλος Wink lol!
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής

Δευ Νοε 26, 2012 1:12 pm
Το μωσαϊκό γίνεται με τα μακρόστενα μπισκότα ("μιράντα παπαδόπουλου") ενώ αυτό που λέω με τα τετράγωνα (pit-ber νομίζω).

Πως γίνεται:
- Σε μεγάλο "τάπερ" ή οτιδήποτε με ίσιο πάτο που κλείνει αεροστεγώς, καλύπτουμε τον πάτο με τα μπισκότα (το ένα διπλα στο άλλο).
- Από πάνω βάζουμε μια στρώσει κρέμα πουτίγκας (με την διεθνή εννιά όχι αυτή που λέμε στην ελλάδα πουτίγκα).
- Κάνουμε τα παραπάνω βήματα όσες φορές θέλουμε.
- Τέλος βάζουμε στην επιφάνεια πουτίγκα: βανίλια, σοκολάτα πορτοκάλι ή οποιαδήποτε άλλη γεύση και μπορούμε να βάλουμε τρούφα, ζελέ και άλλα.
- Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στην συντήρηση για να ομογενοποιηθεί και να μουλιάσουν τα μπισκότα με την κρέμα για τουλάχιστον 4 ώρες.

Η γεύση είναι θεϊκή.
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Δευ Νοε 26, 2012 1:46 pm
φοβερό που έχω τόσους χαρακτήρες στο MMA χωρίς να έχω χαλάσει ούτε ένα ευρώ Cool
GEOHERO
GEOHERO
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012

Δευ Νοε 26, 2012 3:34 pm
ποοοοοοοοοοοοοο μου τρεχουν τα σαλια με αυτα τα γλυκα.
chrys97
chrys97
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6813
Ημερομηνία εγγραφής : 28/08/2012
Τόπος : Κύπρος
https://www.youtube.com/user/TheRedranger1997

Δευ Νοε 26, 2012 4:11 pm
^geo παρε χαρτομαντηλα!!! χαχαχαχαχα
GEOHERO
GEOHERO
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012

Δευ Νοε 26, 2012 4:19 pm
χαχαχα ωραιος.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης