Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+15
Costascss
plousmike
Zeo45
falconara90
Obiwan88
MCygo13
lapo
thomas92
ninetales
gantonis
Vergil13
antonito91
XameR_GT
Red Forever
Green Rider
19 απαντήσεις
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Παρ Μάης 11, 2012 4:00 am
Επιστροφη επιτελους μετα απο τοσο καιρο τι να πρωτοδεις! να δικτυωθουμε σιγα σιγα
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Μάης 11, 2012 6:11 am
άτιμη υπηρεσία σήμερα...
Παρ Μάης 11, 2012 10:01 am
Αγαπαμε Αντωνη καλωσηρθες
Παρ Μάης 11, 2012 12:35 pm
Welcome back Aντώνη
Παρ Μάης 11, 2012 1:06 pm
Βρε,καλως ήρθες και πάλι Αντώνη...άντε,ακόμα ένας Αντώνης έμεινε να γυρίσει πλήρως και είμαστε κομπλέ.
Τελικά το 7 είναι όντως μαγικός αριθμός όσων αφορά τα βιντεοπαιχνίδια :
Το Zelda 7[κοινώς Ocarina of Time] από τα καλύτερα ή και ΤΟ καλύτερο,όπως λένε κάποιοι,παιχνίδι,το FInal Fantasy 7 φοβερό με χαρακτήρες που κοντεύουν να καταρίψουν τον Gilgamesh και τα Chocobo σε Cameo και σειρές[α,το FF7 έχει ολόκληρη δική του σειρά],το Ys 7 είναι το κορυφαίο της σειράς και είχε ως αποτέλεσμα να βγεί και το Ys vs Sora no Kiseki,το Eiyuu Densetsu : Sora no Kiseki,κοινώς Legend of Heroes 7 ήταν τόσο καλό και δημοφιλές που τώρα είναι ολόκληρη μίνι σειρά και παίρνει και ένα νέο παιχνίδι,χωρίς το Eiyuu Densetsu στον τίτλο και είναι και action RPG,το Fire Emblem 7 ανέστησε την σειρά που κόντευε να ψοφήσε και ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειρά τόσο πολύ σε ζήτηση που βγήκε εκτός Ιαπωνίας,το Donkey Kong 7,κοινώς Donkey Kong 64 είναι η κορυφή της σειράς...σταματάω γιατί τα παραδείγματα είναι αρκετά.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει για το Devil May Cry 7,Warriors Orochi 7,Ninja Gaiden 7[που μάλλον θα λέγεται Ninja Gaiden 4 ή ξανά σκέτο για να αρχίσει καινούργια τριλογία],Sengoku BASARA 7 και άλλα πολλά...για την ώρα,ας ελπίσουμε ότι το Resident Evil 7 θα είναι καλύτερο από το 6 που ετοιμάζεται να βγεί πατάτα.
Τελικά το 7 είναι όντως μαγικός αριθμός όσων αφορά τα βιντεοπαιχνίδια :
Το Zelda 7[κοινώς Ocarina of Time] από τα καλύτερα ή και ΤΟ καλύτερο,όπως λένε κάποιοι,παιχνίδι,το FInal Fantasy 7 φοβερό με χαρακτήρες που κοντεύουν να καταρίψουν τον Gilgamesh και τα Chocobo σε Cameo και σειρές[α,το FF7 έχει ολόκληρη δική του σειρά],το Ys 7 είναι το κορυφαίο της σειράς και είχε ως αποτέλεσμα να βγεί και το Ys vs Sora no Kiseki,το Eiyuu Densetsu : Sora no Kiseki,κοινώς Legend of Heroes 7 ήταν τόσο καλό και δημοφιλές που τώρα είναι ολόκληρη μίνι σειρά και παίρνει και ένα νέο παιχνίδι,χωρίς το Eiyuu Densetsu στον τίτλο και είναι και action RPG,το Fire Emblem 7 ανέστησε την σειρά που κόντευε να ψοφήσε και ήταν και το πρώτο παιχνίδι της σειρά τόσο πολύ σε ζήτηση που βγήκε εκτός Ιαπωνίας,το Donkey Kong 7,κοινώς Donkey Kong 64 είναι η κορυφή της σειράς...σταματάω γιατί τα παραδείγματα είναι αρκετά.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει για το Devil May Cry 7,Warriors Orochi 7,Ninja Gaiden 7[που μάλλον θα λέγεται Ninja Gaiden 4 ή ξανά σκέτο για να αρχίσει καινούργια τριλογία],Sengoku BASARA 7 και άλλα πολλά...για την ώρα,ας ελπίσουμε ότι το Resident Evil 7 θα είναι καλύτερο από το 6 που ετοιμάζεται να βγεί πατάτα.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Παρ Μάης 11, 2012 2:08 pm
από το πρωί που ξύπνησα, σκέφτομαι εκκλησιαστικές ψαλμωδίες. τι διάολο?
Παρ Μάης 11, 2012 2:22 pm
Νομίζω οτι φταίει αυτό : είτε επειδή τα άκουσες και είναι τόσο φοβερές ή επειδή δεν τα έχεις ακούσει μέχρι τώρα και σε στοιχειώνουν στον ύπνο σου.
Μήπως και κανένα τραγούδι των Nightwish,το Libera from Hell,κανένα του To aru Majutsu no Index?
Μήπως και κανένα τραγούδι των Nightwish,το Libera from Hell,κανένα του To aru Majutsu no Index?
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Μάης 11, 2012 3:27 pm
Πω,φουλ πρόγραμμα παρασκευοσαββατοκύριακο.Αλλά αφού είναι το τελευταίο ας το χαρούμε...
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Μάης 11, 2012 4:59 pm
^Ρε παιδιά γιατί λέτε όλοι για εξετάσεις?
Εμένα αργούν 1-2 μήνες ακόμα και της αδελφής μου (γυμνάσιο) 3 βδομάδες. Τόσο νωρίς αρχίζετε?
Αν ναι, σας ζηλεύω.
ΥΓ: Με το τελευταίο αυτό δεν εννοούσες?
Εμένα αργούν 1-2 μήνες ακόμα και της αδελφής μου (γυμνάσιο) 3 βδομάδες. Τόσο νωρίς αρχίζετε?
Αν ναι, σας ζηλεύω.
ΥΓ: Με το τελευταίο αυτό δεν εννοούσες?
Παρ Μάης 11, 2012 5:04 pm
από 0-3, 4-3 στο pro. Αμά είσαι παιχτούρα
- plousmikeΣυντονιστής
Σαβ Μάης 12, 2012 11:45 am
τέλος άλλη μια υπηρεσία. η επόμενη βδομάδα προβλέπεται τραγική...
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Κυρ Μάης 13, 2012 1:01 am
βαριεμαι.Αυριο εχω και να διαβασω
Κυρ Μάης 13, 2012 1:30 am
δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. pro,onimusha,gingaman ή avengers by falconara. μμμ λίγό απ'όλα το κόβω και μετά ύπνο
Πάντως tragic η κατάσταση με τα οικονομικά...άσε καλύτερα να μην τα σκέφτομαι...
Πάντως tragic η κατάσταση με τα οικονομικά...άσε καλύτερα να μην τα σκέφτομαι...
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Μάης 13, 2012 7:08 am
είναι ανωμαλία να ξυπνάς Κυριακή στις 7!
Κυρ Μάης 13, 2012 10:27 am
ειναι ανωμαλια να κανεις review επεισοδιων απο lightspeed rescue στις 3 το ξημερωμα
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Μάης 13, 2012 1:34 pm
^Αυτή την ώρα έχω κάνει τα περισσότερα reviews μου και τις καλύτερες εργασίες μου.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης