Kamen Rider Faiz Review
2 απαντήσεις
Kamen Rider Faiz Review
Παρ Ιουλ 06, 2012 12:36 pm
Σενάριο 8 / 10 :
Εμφανίζονται οι Orphenocs οι οποίοι είναι στην ουσία εξέλιξη την ανθρώπινης φυλής και κυνηγάνε ανθρώπους με τη μορφή τεράτων (μεταμορφώνονται) και όταν τους επιτίθονται όσοι επηζούν γίνονται και αυτοί Orphenocs. Στην υπόθεση μπλέκονται τα παιδιά ενός ιδιωτικού σχολείου/ορφανοτροφείου στους οποίους έχουν σταλεί κάποιες ζώνες για να πολεμήσουν τα Orphenocs. Ο "πατέρας" τους ήταν πρόεδρος της εταιρείας Smart Brain και έχει εξαφανιστεί. Τι απέγινε αυτός? Τι συνέβη τη νύχτα που μαζεύτηκαν τα παιδιά μετά από χρόνια? Θα καταφέρουν να σταματήσουν τα Orphenocs? Αρκετά ενδιαφέρον σενάριο με αρκετές εκπλήξεις
Hρωές/Σύμμαχοι 7/10 : Ο Kaixa μου την έσπασε όσο δεν πάει με αυτά που έκανε. Ολοί οι υπόλοιποι μου άρεσαν πολύ
Κακοί 10/10: Μου άρεσαν όλοι από το Clover Club και την Smart Brain
Στολές 7/10 : Δεν με τρέλαναν. Το βράδυ που φώτιζαν μου άρεσε πάντως
Δυνάμεις/Οπλα 7/10: Αρκετά βαρετές οι δυνάμεις. Μόνο του Faiz το Start Up και το Βlaster Form έλεγαν κάτι
Μουσική 8/10 : Το intro ήταν καλό. Το background music μια χαρά
Εισαγωγή 10/10: Το πρώτο επεισόδιο πραγματικά θύμησε Resident Evil
Φινάλε 7/10: Περίμενα κάτι καλύτερο που να καλύπτει όλα τα ερωτηματικά
Γενική Βαθμολογία 8/10 : Αρκετά καλή σειρά. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Σαφέστατα όχι τόσο καλή όσο οι προηγούμενες 3 (Κuuga,Agito,Ryuki)
Εμφανίζονται οι Orphenocs οι οποίοι είναι στην ουσία εξέλιξη την ανθρώπινης φυλής και κυνηγάνε ανθρώπους με τη μορφή τεράτων (μεταμορφώνονται) και όταν τους επιτίθονται όσοι επηζούν γίνονται και αυτοί Orphenocs. Στην υπόθεση μπλέκονται τα παιδιά ενός ιδιωτικού σχολείου/ορφανοτροφείου στους οποίους έχουν σταλεί κάποιες ζώνες για να πολεμήσουν τα Orphenocs. Ο "πατέρας" τους ήταν πρόεδρος της εταιρείας Smart Brain και έχει εξαφανιστεί. Τι απέγινε αυτός? Τι συνέβη τη νύχτα που μαζεύτηκαν τα παιδιά μετά από χρόνια? Θα καταφέρουν να σταματήσουν τα Orphenocs? Αρκετά ενδιαφέρον σενάριο με αρκετές εκπλήξεις
Hρωές/Σύμμαχοι 7/10 : Ο Kaixa μου την έσπασε όσο δεν πάει με αυτά που έκανε. Ολοί οι υπόλοιποι μου άρεσαν πολύ
Κακοί 10/10: Μου άρεσαν όλοι από το Clover Club και την Smart Brain
Στολές 7/10 : Δεν με τρέλαναν. Το βράδυ που φώτιζαν μου άρεσε πάντως
Δυνάμεις/Οπλα 7/10: Αρκετά βαρετές οι δυνάμεις. Μόνο του Faiz το Start Up και το Βlaster Form έλεγαν κάτι
Μουσική 8/10 : Το intro ήταν καλό. Το background music μια χαρά
Εισαγωγή 10/10: Το πρώτο επεισόδιο πραγματικά θύμησε Resident Evil
Φινάλε 7/10: Περίμενα κάτι καλύτερο που να καλύπτει όλα τα ερωτηματικά
Γενική Βαθμολογία 8/10 : Αρκετά καλή σειρά. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Σαφέστατα όχι τόσο καλή όσο οι προηγούμενες 3 (Κuuga,Agito,Ryuki)
Απ: Kamen Rider Faiz Review
Παρ Ιουλ 06, 2012 3:30 pm
Συμπεριέλαβες και το Paradise Lost?Γιατί είναι και καλά ένα Alternate Ending.Το ίδιο και με το Missing Ace και το Episode Final στα αντίστοιχα.
Παρ Ιουλ 06, 2012 8:45 pm
τα βαθμολόγησα χώρια αυτά. Καλά η ταινία δεν είναι απλά εναλλακτικό τέλος, είναι εναλλακτική πλοκή τελείως. Και κει πάλι το ίδιο σπάσιμο με την κοπέλα orphenoc, έλεος. Nτάξει οι 2 στολές εκεί ήταν ωραίες αλλά και πάλι δεν βάζω παραπάνω βαθμούς σε κάτι για την ταινία. Δεν θεωρώ πως πρόσφερε κάτι προς το καλύτερο.
Παρ Ιουλ 06, 2012 9:22 pm
Ε,από την στιγμή που είναι από την μέση σχεδόν που αλλάζουν μερικά πράγματα θεωρείτε εναλακτικό τέλος.Πάντως το τέλος ταίριαζε πιο πολύ με την ιδέα του σόου,που ήταν πρακτικά η μοναξία λόγω του ότι κάποιος είναι διαφορετικός και το ότι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά[ο Inui και η Μάρι που είναι Orphenoc και άνθρωπος αντίστοιχα].
Α,οκ.
Α,οκ.
Σαβ Ιουλ 07, 2012 1:26 am
Της ταινίας ή γενικά;Γιατί και τα δύο,ακόμα και με τα Hero Saga ήταν μέσα στην τρύπα,΄κυρίως λόγω απουσίας εξηγήσεων.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης