Τι τερματίσατε τελευταία?
+34
terror
tim
mckon12
Magna Defender
Gravekeeper
MelesPower
fdfbill
MCygo13
CMPunk
djstathis
bond tail
Blue Ranger
scorpios
redultimateranger
johnny_salonica
Rikku20
General_Steve_93
chrys97
Green Rider
XameR_GT
chrys
plousmike
falconara90
thomas92
Obiwan88
nolak95
DRAGONGOD
Costascss
gantonis
ninetales
antonito91
Zeo45
Red Forever
just reaper
38 απαντήσεις
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Τι τερματίσατε τελευταία?
Σαβ Δεκ 13, 2014 3:35 pm
Πριν λίγο τερμάτισα το crisis core final fantasy vii psp, ήταν τέλειο παιχνίδι πολύ λυπηρό τέλος
Αρχίζω τώρα το κανονικό vii ελπίζω να μην με απογοητεύσει, μετα το crisis core δεν περιμένω κάτι λιγότερο απο ένα έπος
Αρχίζω τώρα το κανονικό vii ελπίζω να μην με απογοητεύσει, μετα το crisis core δεν περιμένω κάτι λιγότερο απο ένα έπος
Σαβ Δεκ 13, 2014 5:08 pm
^δεν ξέρω αν το έχεις παίξει ξανά, αλλά εμένα μου φάνηκε παντελώς άλλο παιχνίδι όταν το ξανάπαιξα μετά το crisis core. Πραγματικό sequel
Τη minerva τη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τη πλάκωσες?
Επιτέλους τερμάτισα το Final Fantasy Type-0 στο PSP
Τη minerva τη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τη πλάκωσες?
Επιτέλους τερμάτισα το Final Fantasy Type-0 στο PSP
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Δεκ 13, 2014 5:59 pm
^δεν το έχω τιμήσει ακόμα, προτίμησα να τα πάρω με σειρά Ιστορίας και όχι κυκλοφορίας για να έχω μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα
Όσο για την Minerva βαριόμουν να κάνω τόσες αποστολές μόνο και μόνο για να την πολεμήσω, έκανα μόνο λίγες για να πάρω lvl όταν κόλλαγα στα boss κυρίως στον Angel, μετά διάβασα ότι είναι σχεδόν αδύνατο να την νικήσεις αν δεν είσαι σε New game + οπότε την άφησα για όταν με το καλό κάνω το +
Όσο για την Minerva βαριόμουν να κάνω τόσες αποστολές μόνο και μόνο για να την πολεμήσω, έκανα μόνο λίγες για να πάρω lvl όταν κόλλαγα στα boss κυρίως στον Angel, μετά διάβασα ότι είναι σχεδόν αδύνατο να την νικήσεις αν δεν είσαι σε New game + οπότε την άφησα για όταν με το καλό κάνω το +
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Δεκ 13, 2014 11:17 pm
Το FFI Dawn Of Souls (GBA) αλλά ξεχάστηκα και δεν τερμάτισα τα side dungeons.
Κυρ Δεκ 14, 2014 12:07 am
^Πόπο μεγάλο respect. Εγω ούτε στο psp δεν μπορώ
Εμπλεξα σε ένα dungeon όταν το έπαιζα και άντε γεια, δεν μπορούσα να βγω με τίποτα. Κάθε βήμα encounter
Εμπλεξα σε ένα dungeon όταν το έπαιζα και άντε γεια, δεν μπορούσα να βγω με τίποτα. Κάθε βήμα encounter
Ναι και θέλει προσοχή μην ξεχάσεις κάτι αποστολές. Την έπαθα και το τερμάτισα 97% τότε. Αλλά ΟΚ ήταν αρκετό για να τη δείρω. 40 λεπτά μάχη, έπαθα τενοντίτιδαredlegend έγραψε:^δεν το έχω τιμήσει ακόμα, προτίμησα να τα πάρω με σειρά Ιστορίας και όχι κυκλοφορίας για να έχω μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Κυρ Δεκ 14, 2014 6:36 pm
μολις τερματισα το midnight club los angeles στο ps3
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Δεκ 18, 2014 11:54 pm
Ξέρω που λες. Γενικά σε αυτό το game όπου έχει συχνό encounter σημαίνει ότι έχεις στρίψει λάθος.Green Rider έγραψε:^Πόπο μεγάλο respect. Εγω ούτε στο psp δεν μπορώ
Επειδή και εγώ ήμουν χαμένος σε αυτό το game έφτασα στον final boss (μικρό spoiler: εξηγεί το τέλος του Dissidia) ήμουν 99 lvl ενώ στο internet κάποιοι τον νικάνε στα 60 και λένε ότι είναι overpowered.
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Παρ Δεκ 26, 2014 12:03 am
Hack n slash.
Το hack n slash. όχι τον τύπου του παιχνιδιού
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
πολύ καλό παιχνίδι. Αντί για σπαθα έχετε ένα usbstick , με το οποίο χακάρετε διάφορα πράματα. Πχ χακάρετε έναν εχθρό και τον κάνετε φιλικό προς τα εσάς. Από το τέταρτο κεφάλαιο δυσκολεύει αρκετά το πράμα, γιατί καλείστε να αλλάξετε κώδικα προγράμματος για να προχωρήσετε. Γενικώς ήταν πολύ καλό, αλλά χρειάζεται βασικές γνώσεις προγραμματισμού κάποιος για να το απολαύσει.
Το hack n slash. όχι τον τύπου του παιχνιδιού
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
πολύ καλό παιχνίδι. Αντί για σπαθα έχετε ένα usbstick , με το οποίο χακάρετε διάφορα πράματα. Πχ χακάρετε έναν εχθρό και τον κάνετε φιλικό προς τα εσάς. Από το τέταρτο κεφάλαιο δυσκολεύει αρκετά το πράμα, γιατί καλείστε να αλλάξετε κώδικα προγράμματος για να προχωρήσετε. Γενικώς ήταν πολύ καλό, αλλά χρειάζεται βασικές γνώσεις προγραμματισμού κάποιος για να το απολαύσει.
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Παρ Δεκ 26, 2014 8:24 pm
μολις τερματισα το wwe 13 στο wii
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Ιαν 07, 2015 7:23 pm
Trine Enchanted Edition (steam): Πολύ ωραίο game πραγματικά, με πώρωσε ενώ δεν είμαι πια fan των platform games. Πήρα και όλα τα achievments.
- just reaperΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 08, 2015 1:48 am
Torchlight με μάγο.
Πραγματικά ήταν OP.... Σε σημείο που δεν είχε νόημα από ένα σημείο και έπειτα
Πραγματικά ήταν OP.... Σε σημείο που δεν είχε νόημα από ένα σημείο και έπειτα
Τρι Ιαν 13, 2015 2:36 am
Torchlight 2 (Steam) με Outlander. Πρέπει να είναι καλύτερο από το 1 αν κρίνω από τα λεγόμενα του Ηλία καθώς στο normal που το έπαιξα δεν ήταν ούτε εύκολο ούτε δύσκολο. Πέθανα αρκετές φορές. Παιχνιδάρα πάντως. Από τα καλύτερα παιχνίδια ever που έχω παίξει!
- just reaperΣυντονιστής
Τετ Ιαν 14, 2015 9:11 pm
Green Rider έγραψε:Torchlight 2 (Steam) με Outlander. Πρέπει να είναι καλύτερο από το 1 αν κρίνω από τα λεγόμενα του Ηλία καθώς στο normal που το έπαιξα δεν ήταν ούτε εύκολο ούτε δύσκολο. Πέθανα αρκετές φορές. Παιχνιδάρα πάντως. Από τα καλύτερα παιχνίδια ever που έχω παίξει!
Δεν είναι μόνο θέμα δυσκολίας. Θα φτιάξω μάγο στο 2 και θα σου πω
Εσένα είχε και quest. Εμένα το ένα quest ήταν μόνιμα κατέβα στο τάδε επίπεδο. φάει αυτο το mob. Βρε εναν τάδε κρύσταλλο.
Τετ Ιαν 14, 2015 11:33 pm
Μην φανταστείς οτι ζητούσε κάτι άλλο στο 2. Σαν το diablo είναι τα παιχνίδια αυτά, λογικό. Και το Sacred Gold έτσι ήταν.
Ελιωσα το King of Fighters XIII αυτές τις μέρες. Ολοκλήρωσα 100% το story mode, το tutorial, το arcade μερικές φορές. Γενικώς προσπαθώ να κάνω όλα τα achievements κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Ειδικά στο online που είναι κάτι elite αντιπάλοι. Και τα trials δεν παλεύονται με τίποτα. Στο survival κόντεψα να δείρω 35 άτομα, σταμάτησα στους 21. Γενικώς έχει πολύ ψωμί το παιχνίδι να ασχολείσαι για πολύ καιρό
Ελιωσα το King of Fighters XIII αυτές τις μέρες. Ολοκλήρωσα 100% το story mode, το tutorial, το arcade μερικές φορές. Γενικώς προσπαθώ να κάνω όλα τα achievements κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Ειδικά στο online που είναι κάτι elite αντιπάλοι. Και τα trials δεν παλεύονται με τίποτα. Στο survival κόντεψα να δείρω 35 άτομα, σταμάτησα στους 21. Γενικώς έχει πολύ ψωμί το παιχνίδι να ασχολείσαι για πολύ καιρό
Σαβ Ιαν 17, 2015 10:28 pm
Eπιτέλους το Κing of Fighters 94 στον emulator του Neo Geo για PSP
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εdit - Πάει και το 95!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εdit - Πάει και το 95!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης