Το επεισοδιο ηταν...
Πως σας φανηκε το 5ο επεισοδιο;
Πεμ Φεβ 16, 2012 7:27 pm
Αλλο ενα κορυφαιο επεισοδιο.Το τερας ελευθερος σκοπευτης(top gunder λεγεται),ειναι επισημη επιλογη του Νερο ωστε να αναμετρηθει με τον Metalder, η monster army ομως θελει να βαλει ενα τερας της εναντιων του Top Gunder για να κερδισει αυτο την ευκαιρια καταστροφης του Metalder.Χωρις πλακα αυτο το στοιχειο (mortal kombat των τερατων για να κερδισουν την επιλογη μαχης με τον metalder ειναι πανεξυπνο και παρουσιαζεται ωραια, η σημερινη μαχη δεν ηταν ομως mortal).O Top Gunder νικησε τελικα.Κατα τη διαρκεια του επεισοδιου μαθαινουμε λιγο απο το backround stori του.Η μαχη με τον Metalder ειναι περιεργη μιας και θα τον νικησει μια φορα ο Top Gunder αλλα δεν θα τον εξοντωσει, επειδη ο Metalder δεν ηταν απολυτα ετοιμος.Την επομενη μερα ξαναμονομαχουν και ο Metalder νικα αλλα ο Μεταλντερ τωρα του χαριζει τη ζωη!Tο επεισοδιο κλεινει με τον Top Gunder να ευχεται ο Μεταλντερ να τον ειχε σκοτωσει.Στο preview του επομενου επεισοδιου ειδα οτι ο Metalder γινεται συμμαχος με τον Top gunder για καποιο λογο.Αναμενεται επος
Εξυπακουεται το καλυτερο ως τωρα!!!
Μαγκες τελικα ειμαι 100% βεβαιος, ο Top Gunder εκανε τον πατερα του Ραιαν σε μορφη τερατος και να φανταστειτε το καταλαβα απλα κοιτοντας τον Top Gunder και λεω "κατι μου θυμιζει απο vr troopers".Οριστε ο Top Gunder,απλα γαματος, σαν τον the end(mgs3)
Εξυπακουεται το καλυτερο ως τωρα!!!
Μαγκες τελικα ειμαι 100% βεβαιος, ο Top Gunder εκανε τον πατερα του Ραιαν σε μορφη τερατος και να φανταστειτε το καταλαβα απλα κοιτοντας τον Top Gunder και λεω "κατι μου θυμιζει απο vr troopers".Οριστε ο Top Gunder,απλα γαματος, σαν τον the end(mgs3)
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απ: Πως σας φανηκε το 5ο επεισοδιο;
Σαβ Απρ 28, 2012 3:29 am
Παιδες δειτε στο σποιλερ, αυτος δεν εκανε τον πατερα του Ραιαν(vr troopers)??
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης