TEIHAL e-Class
Σαβ Ιαν 21, 2012 11:32 am
Κανω κανονικα login και μετα μου βγαζεο αυτο
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/apache2/htdocs/eclass/index.php on line 262
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/apache2/htdocs/eclass/index.php on line 320
εστω το προσπερνω και παω να κατεβασω νεα κεφ απο το μαθημα καθηγητη μου και πατωντας αποθηκευση του εκαστοτε αρχειου(ειτε pdf,ειτε word) μου βγαζει ενα κατεβατο κωδικα και δεν μου αποθηκευεται το αρχειο
Αυτο γινεται και στο laptop της αδερφης μου και στο desktop.Καμια ιδεα????
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/apache2/htdocs/eclass/index.php on line 262
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/apache2/htdocs/eclass/index.php on line 320
εστω το προσπερνω και παω να κατεβασω νεα κεφ απο το μαθημα καθηγητη μου και πατωντας αποθηκευση του εκαστοτε αρχειου(ειτε pdf,ειτε word) μου βγαζει ενα κατεβατο κωδικα και δεν μου αποθηκευεται το αρχειο
Αυτο γινεται και στο laptop της αδερφης μου και στο desktop.Καμια ιδεα????
Απ: TEIHAL e-Class
Σαβ Ιαν 21, 2012 12:24 pm
Δοκίμασε από άλλο pc εκτός σπιτιού και δες τι γίνεται. Αν πάλι γίνονται τα ίδια φταίει το site της σχολής σου
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τετ Μάης 09, 2012 6:13 am
τελικά τί έφταιγε?
Τετ Μάης 09, 2012 9:48 am
δεν ξερω τρωει ακυρα το συστημα επειδη ειναι παμπαλαιο.Εχω πει σε εναν λελε στη σχολη να το διορθωσει και μου ειπε οτι δεν τους βοηθαει το υπουργειο παιδειας και τετοια.Τελικα το εφτιαξε, μετα απο καιρο ξαναχαλασε
Σκεφτειτε την βδομαδα που ξεκινησαν οι εγγραφες στα μαθηματα μεσω του κεντρικου site της σχολης δεν μπορουσες καν να μπεις
Τοσο προετοιμασμενοι...
Σκεφτειτε την βδομαδα που ξεκινησαν οι εγγραφες στα μαθηματα μεσω του κεντρικου site της σχολης δεν μπορουσες καν να μπεις
Τοσο προετοιμασμενοι...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης