Κλείνει το MegaUpload
+11
gantonis
BnsGoldRanger
Green Rider
plousmike
power24red
Costascss
DRAGONGOD
John-Ranger
lapo
XameR_GT
Red Forever
15 απαντήσεις
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Απ: Κλείνει το MegaUpload
Παρ Ιαν 20, 2012 1:41 am
σωστο αυτο. αχ να δω πως θα κατεβαζουμε μετα απο φετος οτι καινουριο θα βγαινει σε σενται και ραιντερς
Παρ Ιαν 20, 2012 1:53 am
To χουμε;Καποιοι ναι καποιοι οχι.βεβαια εννοεις οτι δεν χασαμε τα παντα.Αλλα πες μου ποιος θα ανεβασει ολους τους riders,sentai,τα μεταγλωτισμενα επεισοδια στους rangers?Αν κανουμε ολοι προσπαθεις οσον αναφορα τα μεταγλωτισμενα των rangers οκ αλλα τα αλλα?DRAGONGOD έγραψε:toulaxiston oti exei anebi toxoume . opote sthn esxati ama mas klisoun olous tous online tropous gia na ta mirazoume , tha boroume mesw dvd na ta keme kai na ta stelnoume .
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Παρ Ιαν 20, 2012 2:00 am
Τα μισά anime που έχω δει τα έχω δει από το megavideo ...
RIP και εσυ στον παράδεισο των πειρατικών sites...
Κόλλυβα κανένας?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
RIP και εσυ στον παράδεισο των πειρατικών sites...
Κόλλυβα κανένας?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Παρ Ιαν 20, 2012 2:00 am
Πόλεμος σε εξέλιξη στο internet!
20/01/2012, 01:38 | Διαβάστηκε 1534 φορές
Αποστολή
Μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις hacker στην ιστορία του διαδικτύου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα Hacker, anonymous, με χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, προειδοποίησε για αντίποινα αμέσως μετά το κλείσιμο από το FBI του Megaupload, ενός από τα μεγαλύτερα site για ανταλλαγή αρχείων.
Έτσι και έγινε. Οι anonymous επιτέθηκαν πρώτα στο site του υπουργείου δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το έριξαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Anonymous @YourAnonNews
The government takes down #Megaupload? 15 minutes later #Anonymous takes down government & record label sites. #ExpectUs
19 Jan 12
Reply
Retweet
Favorite
Στη συνέχεια στόχευσαν τις ιστοσελίδες μεγάλων δισκογραφικών εταιριών, με επιτυχία, και όπως δηλώνουν μέσω twitter επόμενος στόχος τους είναι το ίδιο το FBI αλλά και η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.
Όλα αυτά σε συνέχεια των διαμαρτυριών που έχουν ξεσπάσει για τα δύο νομοσχέδια που αναμένεται να ψηφιστούν από το αμερικανικό κογκρέσο και θέτουν αυστηρότατους όρους για την τήρηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
20/01/2012, 01:38 | Διαβάστηκε 1534 φορές
Αποστολή
Μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις hacker στην ιστορία του διαδικτύου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα Hacker, anonymous, με χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, προειδοποίησε για αντίποινα αμέσως μετά το κλείσιμο από το FBI του Megaupload, ενός από τα μεγαλύτερα site για ανταλλαγή αρχείων.
Έτσι και έγινε. Οι anonymous επιτέθηκαν πρώτα στο site του υπουργείου δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το έριξαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Anonymous @YourAnonNews
The government takes down #Megaupload? 15 minutes later #Anonymous takes down government & record label sites. #ExpectUs
19 Jan 12
Reply
Retweet
Favorite
Στη συνέχεια στόχευσαν τις ιστοσελίδες μεγάλων δισκογραφικών εταιριών, με επιτυχία, και όπως δηλώνουν μέσω twitter επόμενος στόχος τους είναι το ίδιο το FBI αλλά και η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.
Όλα αυτά σε συνέχεια των διαμαρτυριών που έχουν ξεσπάσει για τα δύο νομοσχέδια που αναμένεται να ψηφιστούν από το αμερικανικό κογκρέσο και θέτουν αυστηρότατους όρους για την τήρηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Παρ Ιαν 20, 2012 2:02 am
Της μπιπ γίνεται οι ανώνυμοι δεν μασάνε ε ρε γλέντια
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Ιαν 20, 2012 2:05 am
Έχει να πέσει τρελό γέλιο ...
Παρ Ιαν 20, 2012 2:11 am
Της Πόπης θα γίνει...διόρθωση...ΓΙΝΕΤΑΙ! Ορμάτε παληκάρια!
Κώστα...νομίζω έχω κάτι περισσεβούμενα...σε αντίθεση με άλλα σάιτ που έχω κλάψει,τουλάχιστον αυτό ας αναστηθεί.[R.I.P. Anime-Eden το πιο σοβαρό πλήγμα ever].
Κώστα...νομίζω έχω κάτι περισσεβούμενα...σε αντίθεση με άλλα σάιτ που έχω κλάψει,τουλάχιστον αυτό ας αναστηθεί.[R.I.P. Anime-Eden το πιο σοβαρό πλήγμα ever].
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Ιαν 20, 2012 2:15 am
xamergt έγραψε:Ετσι γαμ**τε αγορια τους κεραταδες
Αύριο θα σας στείλει ο Obama 2 μαυροφορεμένους γυαλιοφόρους και θα δείτε τι θα πάθετε που μιλάτε έτσι για την πιο δίκαιη χώρα everRed Forever έγραψε:Της Πόπης θα γίνει...διόρθωση...ΓΙΝΕΤΑΙ! Ορμάτε παληκάρια!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Ιαν 20, 2012 8:10 am
φφφφφ....αίσχος....τώρα πρέπει να δούμε κι εμείς τί θα κάνουμε...που θα τα ανεβάσουμε ότι έχει σωθεί κτλ κτλ...ρε γμτ!!! μα τί Μ@Λ@ΚΕΣ είναι ρε!!
Παρ Ιαν 20, 2012 1:14 pm
Το τέλος του κόσμου είναι κοντά, έχει αρχίσει ήδη...
Πολύ φοβάμαι πως οι υπόλοιπες εταιρείες θα ακολουθήσουν, αυτή ήταν μόνο η αρχή...
Πολύ φοβάμαι πως οι υπόλοιπες εταιρείες θα ακολουθήσουν, αυτή ήταν μόνο η αρχή...
- plousmikeΣυντονιστής
Παρ Ιαν 20, 2012 1:36 pm
να μας ζήσουν οι Anonymous εγώ μόνο αυτό λέω! Μακάρι να τους διαλύσουν!
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Παρ Ιαν 20, 2012 1:54 pm
λοιπον απο τι εμαθα εκλεισε το megavideo, ετοιμαζονται να κλεισουν το Mediafire και το rapidshare. δηλαδη αστα να πανε.
Παρ Ιαν 20, 2012 1:57 pm
το τέλος του file sharing είναι κοντά με λίγα λόγια...
- plousmikeΣυντονιστής
Παρ Ιαν 20, 2012 2:28 pm
εμείς τί θα κάνουμε? καταρχήν υπάρχει κανείς μας που να τα έχει όλα? ή τουλάχιστον τα πιο σημαντικά?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης