ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ POWER RANGERS
+26
CMPunk
GEOHERO
aoraris
General_Steve_93
Dr_SLUMP
chrys97
plousmike
rainbow_326
AwakenedPRO
chrys
Obiwan88
antonito91
tasos5488
John-Ranger
grvaggelis
redgoldjason
tsou13
MCygo13
Blue Ranger
DRAGONGOD
red4ever1988
Zeo45
gantonis
XameR_GT
Green Rider
BnsGoldRanger
30 απαντήσεις
Απ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ POWER RANGERS
Τρι Μαρ 11, 2014 1:18 am
Πολύ όμορφες οι φιγούρες Bns. Μεγειά! Αυτό με τις ασπίδες είναι το πιο κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα στις φιγούρες. Σπάνε υπερβολικά εύκολα δυστυχώς και είναι δύσκολο να τις αντικαταστήσεις. Τουλάχιστον στο πακέτο έχεις και τον Saba! Άντε με το καλό να τις βάλεις στην βιτρίνα που θέλεις μαζί με τις υπόλοιπες!
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τρι Μαρ 11, 2014 3:33 pm
ευχαριστω παιδια οταν τις βαλω ολες τις σπανιες μαζι στην βιτρινα θα βγαλω κ αλλες φωτο να σας δειξω.
Τρι Μαρ 11, 2014 7:15 pm
ναι ειναι τον ρειντζερς χαχα εκει τα εχω μαζι με τα αλλα μου βιβλια του σχολειου.
Τρι Αυγ 19, 2014 4:34 pm
Το τελευταίο μου απόκτημα! Απλά sexy...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Αυγ 20, 2014 1:34 pm
πόσο σου πήγε το μαλλί; είναι η Legacy έκδοση;
Τετ Αυγ 20, 2014 4:39 pm
ππσσς γ@μησε ! τελειο
Τετ Αυγ 20, 2014 5:40 pm
falconara90 έγραψε:πόσο σου πήγε το μαλλί; είναι η Legacy έκδοση;
45 ευρώ και 17 τα μεταφορικά καινούργιο. Ναι είναι η Legacy έκδοση. Η αντίστοιχη έκδοση των υπόλοιπων Rangers μου κόστισε 67 και 20 τα μεταφορικά. Και τα δύο από ebay.
@Bns Σε ευχαριστώ φιλαράκι! Το βράδυ θα ανεβάσω φωτό με το ανανεωμένο display.
- fdfbillPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 203
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Δευ Αυγ 25, 2014 3:54 pm
τελειες
Πεμ Δεκ 25, 2014 1:32 am
εχθες ηρθε το νεο μου πακετο !!! λες και το ειχα κανονισμενο σαν δωρο για τα χριστουγεννα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ωειχε μεσα πολυ πραμα απο μαγαζι το πηρα απο την Ολλανδια !!! και μαλιστα πολυ πολυ φθηνα, εχει μεσα τον ασπρο τομμυ που μου ελυπε και τον εψαχνα για πολυ καιρο και τον βρηκα σε αριστη κατασταση μπορω να πω σαν καινουριος επισης ειχε vr troopers , automorphin yellow & pink , RED DRAGONZORD ! , micro figures ,ivan ooze !!! , ninja storm , ninja rangers,κακους και διαφορα αλλα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]φ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]δειτε και μια φωτο με λιγο ''WHITE RANGER POWER'' !!!
περιμενω σχολια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ωειχε μεσα πολυ πραμα απο μαγαζι το πηρα απο την Ολλανδια !!! και μαλιστα πολυ πολυ φθηνα, εχει μεσα τον ασπρο τομμυ που μου ελυπε και τον εψαχνα για πολυ καιρο και τον βρηκα σε αριστη κατασταση μπορω να πω σαν καινουριος επισης ειχε vr troopers , automorphin yellow & pink , RED DRAGONZORD ! , micro figures ,ivan ooze !!! , ninja storm , ninja rangers,κακους και διαφορα αλλα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]φ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]δειτε και μια φωτο με λιγο ''WHITE RANGER POWER'' !!!
περιμενω σχολια
Παρ Δεκ 26, 2014 3:09 pm
Μεγειές, μεγειές!!! Πολύ ωραία πράγματα. Και το display με τον Λευκό Ranger είναι όλα τα λεφτά. Στόλισε το για τα τις γιορτές!
Κυρ Ιαν 04, 2015 11:01 pm
Νεο αποκτημα !!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]SPD DELTA MORPHER 2004 !!! μονο 20 ευρω ηταν ευκερια απο ebay αγγλιας φυσικα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]εδω ολα τα μορφερ μου μαζι.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]SPD DELTA MORPHER 2004 !!! μονο 20 ευρω ηταν ευκερια απο ebay αγγλιας φυσικα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]εδω ολα τα μορφερ μου μαζι.
Πεμ Ιαν 08, 2015 5:16 pm
Το νεο μου Δημιουργημα !!! Ροζ Ρειντζερ Katherine ( δεν υπηρξε ποτε στην αγορα, το ειδα απο εναν αμερικανο απο το rangerboard και αλλα τετοια σιτε, ειπε πως το εκανε γιατι θελει λιγο δουλιτσα δεν ειναι κ τοσο απλο και ετσι το εκανα κ εγω )
οποιος θελει να του πω πως γινετε ας μου στειλει pm.
οποιος θελει να του πω πως γινετε ας μου στειλει pm.
Παρ Ιαν 09, 2015 12:35 pm
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα Bns! Μου αρέσει η αντίθεση του μαλλιού με το ροζ της στολής. Ζήλεψα αλλά δεν μου περισσεύουν φιγούρες για να το κάνω και εγώ. Ίσως στο μέλλον...
- Η Συλλογή μου από φιγούρες Power Rangers
- Παρουσιασει του 1ου τευχους απο την συλλογη "Power Rangers σε dvd"
- Συλλογή Power Rangers Φωτογραφιών για κατέβασμα
- Πωλητήριο παιχνιδιών Power Rangers και VR Troopers
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης