ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ POWER RANGERS
+26
CMPunk
GEOHERO
aoraris
General_Steve_93
Dr_SLUMP
chrys97
plousmike
rainbow_326
AwakenedPRO
chrys
Obiwan88
antonito91
tasos5488
John-Ranger
grvaggelis
redgoldjason
tsou13
MCygo13
Blue Ranger
DRAGONGOD
red4ever1988
Zeo45
gantonis
XameR_GT
Green Rider
BnsGoldRanger
30 απαντήσεις
Απ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ POWER RANGERS
Σαβ Ιουν 08, 2013 6:40 pm
Βάλε και εδώ κάποια αγγελία. Δεν χάνεις τίποτα. Στο ebay ίσως να μην έχεις τόση ανταπόκριση λόγο τον αρκετών μεταφορικών που θα ζητηθούν για αποστολή εκτός Ευρώπης.
Σαβ Ιουν 08, 2013 7:22 pm
όντως. mmpr ας πούμε δεν έχω black, blue & pink ranger. Ισώς τις αγόραζα. Στάνταρ και άλλοι θα ενδιαφέρονταν να πάρουν κάτι που θα πούλαγες.
Aυτό θα ήθελα να είχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Aυτό θα ήθελα να είχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρ Ιουν 14, 2013 4:03 pm
Μόλις ήρθε στα χέρια μου και ο δικός μου Legacy Morpher!!! Κόστισε 70 ευρώ και άλλα 20 για μεταφορικά. Έκανε μόλις 10 μέρες για να έρθει. Δεν θα βάλω πολλές φωτογραφίες καθώς το έχει κάνει ήδη ο φίλος aoraris, αλλά σίγουρα θα ετοιμάσω κάτι καλλιτεχνικό...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυτή την στιγμή τον περιεργάζομαι. Δεν έχω τον παλιό morpher για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά είναι στιβαρός και βαρύς, όπως και τα νομίσματα. Τα μόνα αυτοκόλλητα είναι αυτά στο πίσω μέρος με τα μικρά μακρόστενα οβάλ. Όλα τα υπόλοιπα είναι βαμμένα. Τα πλαστικά και τα μεταλλικά μέρη έχουν φοβερή ποιότητα και φαίνεται ότι η Bandai πήρε στα σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις ενδείξεις των φάνς. Το πίσω μέρος με το "Ζ" των Zyuranger είναι ανάγλυφο, ενώ λειτουργεί και σαν κουμπί για να βγαίνει το νόμισμα. Οι ήχοι στο σύνολο τους είναι 4 και προσωπικά για εμένα είναι αδιάφοροι. Γενικά είναι όπως ακριβώς το περίμενα. Must για κάθε έναν που θέλει να το αποκτήσει. Δεν θα το μετανιώσει. Μόνο να το επισπεύσει καθώς οι τιμές θα ανέβουν (αδικαιολόγητα) σε παράλογα επίπεδα όπως ακριβώς και με την έκδοση του 93...
Αυτή την στιγμή τον περιεργάζομαι. Δεν έχω τον παλιό morpher για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά είναι στιβαρός και βαρύς, όπως και τα νομίσματα. Τα μόνα αυτοκόλλητα είναι αυτά στο πίσω μέρος με τα μικρά μακρόστενα οβάλ. Όλα τα υπόλοιπα είναι βαμμένα. Τα πλαστικά και τα μεταλλικά μέρη έχουν φοβερή ποιότητα και φαίνεται ότι η Bandai πήρε στα σοβαρά τις παρατηρήσεις και τις ενδείξεις των φάνς. Το πίσω μέρος με το "Ζ" των Zyuranger είναι ανάγλυφο, ενώ λειτουργεί και σαν κουμπί για να βγαίνει το νόμισμα. Οι ήχοι στο σύνολο τους είναι 4 και προσωπικά για εμένα είναι αδιάφοροι. Γενικά είναι όπως ακριβώς το περίμενα. Must για κάθε έναν που θέλει να το αποκτήσει. Δεν θα το μετανιώσει. Μόνο να το επισπεύσει καθώς οι τιμές θα ανέβουν (αδικαιολόγητα) σε παράλογα επίπεδα όπως ακριβώς και με την έκδοση του 93...
Σαβ Ιουν 15, 2013 12:42 am
σε καλή μεριά. Δεν μου λες του Τόμμυ τα νομίσματα δεν τα έχει ε? Τα πουλάνε χώρια?
Σαβ Ιουν 15, 2013 4:47 am
Καλορίζικος ο morpher φίλε Johnny. Εντάξει, ο morpher είναι όλα τα λεφτά. Όπως είχα πεί και σε προηγούμενο post μου, δεν υπήρχε περίπτωση να απογοητευτεί κάποιος από τον νέο morpher. Η Bandai απέδειξε για πρώτη φορά οτι άμα θέλει, μπορεί να παράγει πολύ ποιοτικά παιχνίδια. Φίλε Green Rider, επίσημα το κέρμα του πράσινου Ranger, δεν συμπεριλαμβάνεται με τον Legacy Morpher, εξάλλου ο Morpher του Tommy, ήταν διαφορετικός (χρυσός), ωστόσο στο ebay κάποιοι prop makers φρόντισαν και για αυτό. Έφτιαξαν αντίστοιχο κέρμα του πράσινου αλλά και του λευκού Ranger ειδικά για τον συγκεκριμένο morpher. Βέβαια και οι τιμές όμως και εκεί είναι πολύ υψηλές όπως είναι φυσικό. Νομίζω πως είναι ανούσιο να έχει κάποιος τοποθετημένο ένα dragon coin σε αυτόν τον morpher. Anyway, όπως την βρίσκει κανείς. Και πάλι καλορίζικος. Συλλεκτικότατο κομμάτι. Σειρά τώρα έχουν οι S.H. Figuarts πράσινος και κόκκινος Zyuranger της Bandai Japan. Είπαμε...φέτος είναι η χρονιά των MMPR. Χεχε!
Δευ Ιουν 24, 2013 6:57 pm
Καινούργια ευρήματα για την συλλογή μου! Ο Squatt είναι από την την πρώτη σειρά αυτών των παιχνιδιών, ενώ οι υπόλοιπες φιγούρες από την δεύτερη σειρά. Έχουν τιμή 500δρχ απο τον "Αρώνη" για όσους Θεσσαλονικείς θυμούνται το παλιό παιχνιδάδικο. Ωραίες αναμνήσεις...
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τρι Ιουν 25, 2013 12:10 am
φιλαρακι θεσσαλονικη ειμαι κ εγω αυτο το καταστημα ειναι ανοιχτο μεχρη σημερα και αν ναι που ακριβως ειναι
Τετ Ιουν 26, 2013 2:44 am
Φίλε Bns, το κατάστημα Aronis Toys δεν υπάρχει πια. Μετέπειτα έγινε Κου Κου και τώρα έχει υαλικά. (Ερμού με Κομνηνών 23). Τις φιγούρες τις βρήκα σε ένα μαγαζάκι του Μπίτ Παζάρ όπου τυχαίνει να έχω αναπτύξει μια σχετική φιλία με τον μαγαζάτορα. Αν ενδιαφέρεσαι για τις συγκεκριμένες φιγούρες να τον ρωτήσω αν έχει άλλες γιατί είδα κάποιους Zedd ακόμη.
Πεμ Ιουν 27, 2013 5:10 pm
ξες γενικα κανενα αλλο μαγαζι που να εχει φιγουρες και γενικα τους παλιους power rangers στην θεσσαλονικη? αα και στο μαγαζακι του μπιτ παζαρ εχει τπτ αλλο εκτος απο ζεντ ρωτα τον αν θες
Τετ Ιουλ 03, 2013 1:09 am
Το μόνο που έχω βρει από Power Rangers στην Θεσσαλονίκη εκτός από τα τελευταία ευρήματα, είναι κάτι φιγούρες Jungle Fury. Όσο για τις τελευταίες φιγούρες που σας έδειξα, υπάρχουν και άλλα κομμάτια. Ότι βλέπετε στην φωτογραφία εκτός του Squatt.
Τετ Ιουλ 10, 2013 3:37 am
απλα σκευτομαι ποσο βλακας ημουν που επερνα αλλα κ αλλα εκτος απο ρειντζερς εκεινη την εποχη τον 90's τοτε ειχαμε την απλα να παρουμε απο παντου ομως πραγματικα οτι MMPR θελαμε και τωρα τα χρυσοπληρονουμε απο το ebay...
Τετ Ιουλ 10, 2013 3:25 pm
Ε εντάξει, από όσο έχω δει την έχεις κάνει την καβάντζα σου απο Mighty Morphin.
Τετ Ιουλ 10, 2013 8:18 pm
μην ξεχνάτε πως ήταν ακριβές και τότε οι φιγούρες. 15000 δρχ. τότε ήταν λεφτά, δεν τα μάζευες εύκολα. Σαν να λέμε 50 ευρώ σε σημερινά λεφτά αν σκεφτείς πως με αυτά τα λεφτά έπαιρνες μπουκάλι σε μαγαζί!
- Η Συλλογή μου από φιγούρες Power Rangers
- Παρουσιασει του 1ου τευχους απο την συλλογη "Power Rangers σε dvd"
- Συλλογή Power Rangers Φωτογραφιών για κατέβασμα
- Πωλητήριο παιχνιδιών Power Rangers και VR Troopers
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης